Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

It kā brīvdienā sola skaistu laiku

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

Redaktors rakstīja:

deksters rakstīja: Domāju- bez OZ un leģendas nebūs nekāds rallijs. Tas būs iAuto autokross.....

Bet pamatīgs autokross!

Tad nu gan arii daliijums klasees - Pilnpiedzinja - Bezpiedzinja prasiitos ...

Dalījums būs. Tas jau ir vienu reizi pielietots!

0 0 Atbildēt

Lieliski, tas priecē

E4se Reģ.: 11.10.2006
0 0 Atbildēt

stūrmaņiem brīvdiena ???

0 0 Atbildēt

Nē, jo laikam būs orientēšanās

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

Tad nu gan arii daliijums klasees - Pilnpiedzinja - Bezpiedzinja prasiitos ...

ja buus sausa trase, tad tam daliijumam iipashas noziimes nebuus! Bet nu....

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Nē, jo laikam būs orientēšanās

Izskatās, ka būs orientēšanās, bet ja nesanāks, tad stūrmaņiem kaut ko izdomāsim!

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Graafs rakstīja: Nē, jo laikam būs orientēšanās

Izskatās, ka būs orientēšanās, bet ja nesanāks, tad stūrmaņiem kaut ko izdomāsim!

paldies, mums ubagu dāvanas navajag !!!!

0 0 Atbildēt

Tad brauc uz Pitalovu

0 0 Atbildēt

nea... ja es gribētu braukt uz Pitalovu, tad es brauktu uz Pitalovu...

ja es piesakos uz iAuto ralliju, tad es GRIBU piedaliities un braukt iAuto rallijā, ne ???

nevis stāvēt trases malā un priecāties, kā piloti riņķo pa trasi

0 0 Atbildēt

Nu, tad izsaku līdzjūtību

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

paziņas.lv (y)

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Nu, tad izsaku līdzjūtību

Tev jāizsaka līdzjūtība nevis viņai.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

sturmani var netraucet vai tomer tas obligati janem lidzi balastam un ziepju padosanai dushkabinee gaidot ilgo rindu uz startu?

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Gaidiet, kad parādīsies nolikums. Nolikums būs rīt (trešdien pēcpusdienā). Iespējams, ka būs tikai DAUDZ braukšana pa Mūsas trasi (treks+trase), bet iespējams, arī leģendas/OZ brauciens pa Ceraukstes un tam pieguļošajiem pagastiem. Viss atkarīgs no reālās situācijas tur - dubļi...

Esmu sašutusi! Kā IESPĒJAMS būs TIKAI braukšana pa Mūsas trasi, IESPĒJAMS arī leģendas brauciens?

Ko man jau laicīgi stūrmani atstāt mājās un atbraukt uz trasi par 35 ls pabraukāt pa apli, lai 55 tajā aplī secinātu, ka bilde ir viena un tā pati?

Aš apdomāju to, ka gribu naudu atpakaļ un mēs nepiedalamies 2-ajā posmā.

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

E4se rakstīja: nea... ja es gribētu braukt uz Pitalovu, tad es brauktu uz Pitalovu...

ja es piesakos uz iAuto ralliju, tad es GRIBU piedaliities un braukt iAuto rallijā, ne ???

nevis stāvēt trases malā un priecāties, kā piloti riņķo pa trasi

Pilnībā piekrītu!

0 0 Atbildēt

Varbūt sagaidam nolikumu otrajam posmam un tad skatatmies, kas un kā. Redaktors teica, ka ir iespējams, ka būs orientēšanās. Nolikumu solīja šodien vairāk uz pēcpusdienu.

Saprotu, ka nauda ir svarīga, bet necelsim paniku pirms nav nolikuma.

0 0 Atbildēt

Redz kur ir nolikums....

1.4. Katrs „iAuto rallija kausa 2007” posms sastāv no vairākām disciplīnām:

1.4.1. leģendas brauciens ar regularitāti, leģendas brauciens ar sinhrono regularitāti, fotoleģendas brauciens ar regularitāti;

1.4.2. auto orientēšanās;

1.4.3. dažādām papildsacensībām (piem. veiklības brauciens).

0 0 Atbildēt

Protams, tev taisnība, bet tas ir nolikums uz visu sezonu, bet katra posma variācijas var mainīties. Redaktors par to runāja pirmajā tikšanās reizē, ka viņš var vienpersoniski mainīt spēles noteikumus.

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Protams, tev taisnība, bet tas ir nolikums uz visu sezonu, bet katra posma variācijas var mainīties. Redaktors par to runāja pirmajā tikšanās reizē, ka viņš var vienpersoniski mainīt spēles noteikumus.

Tu te nepūt pīlītes tagad,labi? Vienīgie pagājušā posma apbalvošana,kas iebilda pret to,ka komanda tiek izveidota ar atpakaļejošu datumu ( tas,ka būs komanda, bija Elmāram zināms jau pirms pasākuma, mana vaina, ka aizmirsām piereģistrēt) , bija SAABisti un konkrēti jūsu vadonis Kalvāns,kurš skaļi deklarēja,ka visam jānotiek pēc Nolikuma ,citādi nekam neesot jēgas. Tad lūdzu-izpildam Nolikumu....

6.1. Katram Tūrisma rallija kausa posmam tā Rīkotājs gatavo šī Nolikuma Papildinājumus, kas vismaz trīs nedēļas pirms sacensību datuma tiek apstiprināti LAF SAK un saskaņoti LAF, kā arī divas nedēļas pirms sacensību datuma tiek publicēti www.rally.iauto.lv

0 0 Atbildēt

Es arī piekrītu, ka nolikums jāievēro un esmu disciplīnas piekritējs.

Bet reizēm ir tādi faktori, kas ir izņēmumi.

0 0 Atbildēt

P.S. Man vienalga kur un kā braukt...bet-ja tas ir rallijs, tad gribas braukt to tādu,kāds paredzēts. Protams, Mūsa ir interesanti,nenoliedzami, bet vai visu dienu??? Vai tas ir godīgi pret vājāku mašīnu ( piem.- Dzintars) īpašniekiem? Tad jau tas ir autokross...taisam mašīnas priekš tiem apstākļiem. Galu galā- ne jau pirmo reizi tiek pārcelts kāda posma datums. Ja ir uzburbuši ceļi, pārceļam. Tikai- Gailīšu pagastā vairums ceļu ir ar asfalta segumu,kāpēc tur nevar nekas notikt?? Varu piezvanīt pagastvecim un pajautāt vai tā tiešām ir problēma-braukt pa Gailīšu pagasta ceļiem.....

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Es arī piekrītu, ka nolikums jāievēro un esmu disciplīnas piekritējs.

Bet reizēm ir tādi faktori, kas ir izņēmumi.

Pastāsti to Kalvānam.

0 0 Atbildēt

Liec mieru viņam, viņš tevi neaiztiek, neaiztiec viņu.

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Labrītt!!

Nu jā, pieteicos uz iauto turisma ralija posmu, a izrādās ka esmu reģistrējies uz autokrosu...

tas toč nav nopietni....

es saprotu, kā minēts nolikumā, ir iesp;ejamas papildus sacensības, tjipa izbraukt pāris reizes pa trasi....

bet nu tas "pamatīgais autokross" apsolūti nav tas, uz ko es cerēju un ar ko rēkinājos, piesakoties uz šo pasākumu!!!!

Varbūt tad Godājamais Redaktors turpmāk var sākumā nopublicēt pasākuma plānu, nu kas bus gaidāms,

skriešana pa mežu, sēņošana, autokross, auto sparings, vai tomēr i auto rallijs , pie kāda esam pieraduši un pēc tam tik sākt pieņemt dalības pieteikumus, lai vismaz Cilvēki zin, uz ko ir pieteikušies

Lasītākie raksti

Jaunie raksti