Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Lapsiņ, bet, kad nav bijušas pretenzijas? Nekad jau visiem pa prātam neizdarīsi, bet tā tikai ideja...

0 0 Atbildēt

Audi80, ideja tāda, ka stūrmanis pieskrien pie KP un pilots viņu fočē. Mašīnai kadrā nav jābūt, tikai stūrmanim ar KP

Audi80 Reģ.: 05.11.2006
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Audi80, ideja tāda, ka stūrmanis pieskrien pie KP un pilots viņu fočē. Mašīnai kadrā nav jābūt, tikai stūrmanim ar KP

Nu tā jau arī domāju, bet mans stūrmanis sēž mašīnā un skatās, domā, kur brauksim tālāk!!! Un ja nu no ekipāžas es būtu vienīgā, kas tik ātri skrien - ko nu??

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

ATLIKT fotografēšanās apspriešanu.... tā nebija ideja priekš iAuto....

davaj labāk padiskutēsim par tēmu "nauhj jau kuro posmu pēc kārtas kāds orientieris leģendā nav atrodams SAVĀ vietā"

ķipa, kāpēc tas tā, kam tas ir izdevīgi, tobiš "ir jāmeklē sieviete vai nē"

0 0 Atbildēt

Audi80, šājā situācijā tev piekrītu...

0 0 Atbildēt

Re., rīt viss paliek spēkā par tikšanos, apbalvošanu un tamlīdzīgi?

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Re., rīt viss paliek spēkā par tikšanos, apbalvošanu un tamlīdzīgi?

Redaktor, bija domāts

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Re., rīt viss paliek spēkā par tikšanos, apbalvošanu un tamlīdzīgi?

Protams, trešdien Eurostop, Valdeķu 33, plkst 19.

0 0 Atbildēt

Paldies

0 0 Atbildēt

kāds neatcerās kad un cikos NOLIKUMĀ tika solīti rezultāti?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kāds neatcerās kad un cikos NOLIKUMĀ tika solīti rezultāti?

nolikumā 12

bet lasi biļetenu!

chief_r Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Pirmais rakstīja: kāds neatcerās kad un cikos NOLIKUMĀ tika solīti rezultāti?

nolikumā 12

bet lasi biļetenu!

Bet nolikumā nekas nav teikts par bildēm!

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

davaj labāk padiskutēsim par tēmu "nauhj jau kuro posmu pēc kārtas kāds orientieris leģendā nav atrodams SAVĀ vietā"

Kurš tad? Mums kaut kā visi smuki atradās...nu jā, azimuta kompostrierus nemeklējām nemaz...bet domāju, ka tie arī bija pareizi nolikti. Katrā ziņā, tagad kompostrieri ir tiešām redzami un problēmas tos atrast nav.

Labs bija punkts ar liepas apkārtmēru Vesels bars meklēja liepas apkārtmēru alejā, mēs pabraucām tālāk un atradām atsevišļi stāvošo liepu ar plāksnīti pie ceļa.

Es nerunāju par kara bāzi. Izskatās, ka mēs nemācējām 'iebraukt' tajā izvietojuma shēmā.

Bet par kārtējo biļetenu,sakarā ar rezultātiem-

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Kurš tad? Mums kaut kā visi smuki atradās...nu jā, azimuta kompostrierus nemeklējām nemaz...bet domāju, ka tie arī bija pareizi nolikti. Katrā ziņā, tagad kompostrieri ir tiešām redzami un problēmas tos atrast nav.

Labs bija punkts ar liepas apkārtmēru Vesels bars meklēja liepas apkārtmēru alejā, mēs pabraucām tālāk un atradām atsevišļi stāvošo liepu ar plāksnīti pie ceļa.

Es nerunāju par kara bāzi. Izskatās, ka mēs nemācējām 'iebraukt' tajā izvietojuma shēmā.

Bet par kārtējo biļetenu,sakarā ar rezultātiem-

beļģ, a tu lasīt vispār māki, vai tikai izliecies, ka esi bērnudārzu beidzis....

informācijai runa ir par leģendu, precīzāka atbilde uz jautājumu "kurš" - krustojums, kurā bija jāgriežas pa labi....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

beļģ, a tu lasīt vispār māki, vai tikai izliecies, ka esi bērnudārzu beidzis....

informācijai runa ir par leģendu, precīzāka atbilde uz jautājumu "kurš" - krustojums, kurā bija jāgriežas pa labi....

vari iztikt arī bez savas firmas zīmes-beļģa. Un bērnu dārzā neesmu gājis.

Par leģendas kļūdu... es gan domāju, ka tas nav orientieris, bet nu labi,domu sapratu.

Par attālumu neatbilstību reālajam- Elmāra atbilde bija - UN ?

viss,vairāk nekā Tā kā neceri atrast izskaidrojumu.

0 0 Atbildēt

tagad es saprotu, kur ir fiška.....

es arī neesmu gājis bērnudārzā.....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: tagad es saprotu, kur ir fiška.....

es arī neesmu gājis bērnudārzā.....

Tāpēc mēs abi esam stulbi.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pirmais rakstīja:

vari iztikt arī bez savas firmas zīmes-beļģa. Un bērnu dārzā neesmu gājis.

Par leģendas kļūdu... es gan domāju, ka tas nav orientieris, bet nu labi,domu sapratu.

Par attālumu neatbilstību reālajam- Elmāra atbilde bija - UN ?

viss,vairāk nekā Tā kā neceri atrast izskaidrojumu.

Un kādu atbildi jūs gribējāt? Ko tad es varētu teikt? Šobrīd mēs spriežam, ko darīt ar RS rezultātiem aiz leģendas kļūdas.

0 0 Atbildēt

a par redaktora atbildi.....

nu es ceru, ka automātiski netiks ņemti vērā visi tiesneši, kas bija aiz tās vietas, kuru ietekmēja kļūda

man pagājušajā reizē tika sniegta tāda pusoficiāla atbilde uz jautājumu kā tad ir jārēķina..... ja ātrums mainās orientierī, bet orientieris NAV savā vietā.... tad esot tomēr jāskatās pēc ORIENTIERA

interesanti kā šājā gadījumā..... es uz rītdienas vakaru pacentīšos noformulēt pašu jautājumu..... bet ideja ir tāda - ja jau tiesnesis sēdēja tieši orientierī, tad nav grūti izrēķināt cikos tur ir jābūt.... bet ja orientieris NAV savā vietā????

tas taču nozīmē, ka tie, kas brauca savā laikā, automātiski iegūst ~20 sekundes sodu..... tas pie nosacījuma, ja jamie aizgriežas pareizi..... ja jamie tpmēr notic tam, ka leģenda varētu būt pareiza, tad ekipāža apmaldās un iegūst ~120 sodus.....

godājamais organizator - nekonsekvence sanāk, ziniet, ja pēc 500m nobraukšanas ir jātrāpa pareizajā krustā pa labi no 2 krustiem, kas atrodas 50m attālumā, tad es sagaidu, ka kļūda tomēr nepārsniegs tos 50m

bet laikam es esmu naivs

0 0 Atbildēt

NEsapratu,Pirmais, ko tu tur teici...bet, mirklī, kad dalībnieks X paºbrauc krustojumu, kur viņam būtu jānogriežas pa labi, bet leģenda vēsta , ka tas notiks pēc 250 vai 350 metriem, protams, ir kļūda. Taču, te es pilnībā piekrītu Elmāram, ka kļūda IR visiem vienāda. Tas ir pie PIRMĀ tiesneša.

Taču te ar sākās loterija, viens pabrauc tālāk, iebrauc citā ceļā, maldās, kamēr saprot kļūdu....cits attopas ātrāk un sākas ĀTRUMSACENSĪBA. Lūk tad, tad ir jāsāk domāt ko darīt.

Pie pirmā tiesneša pēc kļūdas mums bija apmēram 1 min un 25 sek kavējums, pie otrā 40 sek. Pēc tam viss bija atkal kārtībā. Vai ir iespējams atrast vietu, kur visi bija sadzinuši laiku un no kuras varētu atsākt skaitīšanu...nezinu. Mūsu pēc neko var neatcelt, jo mums labi patika ātrumposms

Kredoxiite Reģ.: 25.10.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: jo mums labi patika ātrumposms

atbalstīcs

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

godājamais organizator - nekonsekvence sanāk, ziniet, ja pēc 500m nobraukšanas ir jātrāpa pareizajā krustā pa labi no 2 krustiem, kas atrodas 50m attālumā, tad es sagaidu, ka kļūda tomēr nepārsniegs tos 50m

bet laikam es esmu naivs

Uz šo es varu atbildēt, ka cik jau num man ir bijusi tāda pieredze ar nogriešanās ceļiem, kuri ir 50 m viens no otra vai tuvāk, tad ir bijis norādīts leģēndas zīmējumā kāds orientieris ,koks, piena galdiņš vai nezin kas vēl, kurš dod spēju saprast, kur griezties.

Te nav runa par 50 metriem, ja te buutu bijuši 50 metri, viss būtu bijis OK.

0 0 Atbildēt

kautkur dzirdēju, ka esot tak bijis viens sābs, kas tomēr tajā krustā aizrāvis pa labi bez maldīšanās

arheos Reģ.: 02.04.2007
0 0 Atbildēt

Un kādu atbildi jūs gribējāt? Ko tad es varētu teikt? Šobrīd mēs spriežam, ko darīt ar RS rezultātiem aiz leģendas kļūdas.

Pag, ja kaut ko dara ar leģendas rezultātiem, kas tad notiek ar tiem, kas pēc kļūdainā punkta iedzīšanas veidā līdz nākamajam orientierim tika puslīdz pareizā laikā (es ceru), it kā leģendā kļūda nebūtu bijusi?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kautkur dzirdēju, ka esot tak bijis viens sābs, kas tomēr tajā krustā aizrāvis pa labi bez maldīšanās

Tātad iespējamība nekļūdīties iAuto rallija iepriekšējā posmā bija 1:43

Lasītākie raksti

Jaunie raksti