- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eidis rakstīja: Taisnība! Es gan aicinu neignorēt eknomiki, jo no bada arī var nomirt. Ne tikai no C19. Ticu, ka SABALANSĒŠANA ir īstais vārds. Otrs - mēs neesam dienvidnieki. Mums nav 8mio cilvēku Rīgas teritorijā un mēs nebučojamies krogos un baznīcās. Attiecīgi mums tomēr vairāk jāskatās uz Skandināvu paņēmieniem, ne D-Eiropas
Lai nu no kā, bet C19 dēļ no bada jau nu točno neviens te nenomirs.
Par sabalansēšanu pilnīgi piekrītu, tāpēc jau ir tā škrobe, ka šobrīd ĀS ir jau 2 nedēļas (un es pilnīgi piekrītu, ka ĀS ir vajadzīga), bet nav skaidras nevienas valsts atbalsta pozīcijas nozarēm, kuras šī visa dēļ klapējas ciet. Pēc 2 nedēļām, ibio!!! Ko tas Reirs tur vispār dara, degunu urbina, vai? Atbalsta plānam bija jābūt gatavam jau ĀS izsludināšanas dienā, lai pēc tam tikai izķertu bagus un pieslīpētu...
Par otro - bučojamies jau tāpat
, tikai varbūt ne tik daudz. Bet Polija, Vācija, Slovākija utt. nav īsti Dienvidi. Un bez Zviedrijas ir arī citi skandināvi ar saviem paņēmieniem, kas daudz neatpaliek no Rietumu un Dienvidu... Un vispār interesanti, kāpēc (man šķiet) neviena valsts nav sekojusi Zviedrijas piemēram, kaut arī varētu to atļauties?
GB12 rakstīja:
eidis rakstīja: Taisnība! Es gan aicinu neignorēt eknomiki, jo no bada arī var nomirt. Ne tikai no C19. Ticu, ka SABALANSĒŠANA ir īstais vārds. Otrs - mēs neesam dienvidnieki. Mums nav 8mio cilvēku Rīgas teritorijā un mēs nebučojamies krogos un baznīcās. Attiecīgi mums tomēr vairāk jāskatās uz Skandināvu paņēmieniem, ne D-Eiropas
Lai nu no kā, bet C19 dēļ no bada jau nu točno neviens te nenomirs.
Par sabalansēšanu pilnīgi piekrītu, tāpēc jau ir tā škrobe, ka šobrīd ĀS ir jau 2 nedēļas (un es pilnīgi piekrītu, ka ĀS ir vajadzīga), bet nav skaidras nevienas valsts atbalsta pozīcijas nozarēm, kuras šī visa dēļ klapējas ciet. Pēc 2 nedēļām, ibio!!! Ko tas Reirs tur vispār dara, degunu urbina, vai? Atbalsta plānam bija jābūt gatavam jau ĀS izsludināšanas dienā, lai pēc tam tikai izķertu bagus un pieslīpētu...
Par otro - bučojamies jau tāpat
, tikai varbūt ne tik daudz. Bet Polija, Vācija, Slovākija utt. nav īsti Dienvidi. Un bez Zviedrijas ir arī citi skandināvi ar saviem paņēmieniem, kas daudz neatpaliek no Rietumu un Dienvidu... Un vispār interesanti, kāpēc (man šķiet) neviena valsts nav sekojusi Zviedrijas piemēram, kaut arī varētu to atļauties?
Reirs tālāk par debetu/kredītu neredz. Galvenais, lai kādam neiedod par daudz naudas.
kasinsh79 rakstīja: SMS no vēl kāda drauga: Man vakar pazinu aizveda uz slimnicu, Riga vairs nav vietas - aizveda uz Jekabpili Sorit uz slimnicu aizveda sievu un bernus
Rīgā sen nav vietas. Veidos speciālās C19 slimnīcas reģionos. Ogrēniešus jau sen ved uz Jēkabpili.
kasinsh79 rakstīja: Šodien sanāca pačalot ar senu čomu, kurš izstrādā likumprojektus ministrijā (juriskonsults). Viņa pārliecība par Covid ir dzelžaina - milzīgās ēnu ekonomikas dēļ cilvēki nevar atļauties slimot un līdz ar to - sēdēt mājās. Viņi ir spiesti iet uz darbu arī slimi un tālāko mēs redzam ciparos ![]()
Arī baltajā zonā strādājošie bieži vien nevar to atļauties. Pašcieņas, zemās algas un "nebūs, kas strādā" dēļ.
kasinsh79 rakstīja: Ja tas tiks prasīts arī pārējā daļā pasaules (pat ne exotica valstīs), tad tas ir riktīgs WTF ![]()
Ja vēlies ienākt manā mājā, Tev vispirms ir jānovelk apavi. Negribi - nenāc!
GB12 rakstīja: Un vēl atšķirība tajā, ka encefalīta potes ir par maksu. Ja valsts to poti nenodrošina bez maksas, tad tai nav arī tiesību prasīt, lai cilvēki potējas.
31 Latvijas novadā ar encefalīta risku, bērni līdz 18 gadiem vakcīnas var saņemt par velti. lvportals.lv/skaidrojumi/294694-bezmaksas-ercu-pote-berniem-31-novada-2018
kasinsh79 rakstīja: Tas ir sviests kubā, ja cilvēkus PIESPIEDĪS potēties pret savu gribu, piemēram, gribot ceļot Eiropas kontinentā. Jau rakstīju, man tā pote nuhaj nav vajadzīga un darīšu visu, lai es un mana ģimene no tās izvairītos. Cits jautājums, ja darba vajadzībās būs jālido utt.
Vakcīnas rada kolektīvu vairogu. Ja 10 % potēsies, pārējie nē, tad tie pārējie tik un tā taisīs covid statistiku, turpināsies ierobežojumi, un pats galvenais, vīruss ātrāk evolucionēs un mainīsies, jo būs daudz lielāka iespēja jaunām mutācijām. Un tad potes zaudēs efektivitāti, un atkal vajadzēs jaunas. Atkal karantīnā, un tā pa riņķi. Ja tev patīk pašreizējā situācija, tad protams, nepotejies un aicini citus. Tikai atceries, ka tev arī reiz būs 70 gadi. Un risks nosmakt no covid.
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
16
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)