- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: "rezultātā no tās potes ar to gripu saslima." Nākamā basņa. Jau esi pierādījis, ka tam, ko tu saki, ticēt nevar. Nu, papildus mazais bizness arī ir bizness. Es jau nesaku, ka viņa daudz pelna no tā. Iespējams, ka pat daļai no tā, ko viņa tur publicē, arī patiesi tam tic. Bet kopumā no malas tas izskatās pēc copy/paste Pļaviņa stila lētticīgu muļķu ķeršanas. Kāpēc? Kamēr tas skar tikai tevi, pofig - sprāgsti kaut nost, tava izvēle. Bet, ja tas skar apkārtējo intereses, tad "amatpersonai vai ierēdnim" tomēr ir tiesības tevi ierobežot. Citādi jau - priekš kam vispār vajag kaut kādus likumus, noteikumus, vadītājus... katrs dzīvojam pēc savas izpratnes, ko vajag vai nevajag... es šeit ne tikai par vakcīnām, bet par visām dzīves jomām, kaut to pašu OCTu, ugunsdrošību utt. Bet vispār interesanti- kāpēc tie, kas vislabāk zina, kā vadīt valsti, strādā gateros?
Uzskatāmi parādi ka tu tici nevis faktiem, bet tam, kam tu vēlies ticēt. Tā kā tu lasi vakcīnrealitāti vairāk par mani, tev vajadzētu zināt ka saslimšana ar slimību pret kuru ir pote, ir viena no iespējamajām blakusparādībām daudzām potēm - ā, bet pareizi, tur to visu infu, ar atsaucēm, publicē nepareizais cilvēks, tāpēc tai tak nedrīkst ticēt, un tātad tā nevar būt... :D Ja no tā būtu kāda jēga, varētu dabūt čoma draudzenes vārdu, uzvārdu, personas kodu, datumu kad notika saslimšana utt, bet jēgas nav, un tu tāpat neticētu, jo negribi tam ticēt. Gluži tāpat kā vakcīnrealitātes projekts, kas tev "izskatās pēc muļķu ķeršanas" - es tiešām nezināju ka muļķus ķer ar smalku izklāstu ar visādām atsaucēm - un, palasot komentārus, var nokonstatēt ka šie muļķi bieži vien ir mātes ar maziem bērniem, kur diezgan bieži ir situācijas, kur bērnam ir no potēm radušās nepatīkamas blakusparādības - bet nu jā, tur tak vajag būt labi apmaksātam zinātniekam, ko tad muļķa māte var saprast, varbūt pie vainas bija nevis pote bet tajā dienā slikti sastājušās planētas...
"Apkārtējo intereses" ir šausmīgi stiepjams jēdziens. OCTA esot apkārtējo interesēm, wtf, ko tu pīpē? Es oktu pērku SEVIS dēļ, lai man nebūtu no savas kabatas jāmaksā mašīnas, kurā man var gadīties ielikties, īpašniekam, nevis aiz milzīgas mīlestības pret sabiedrību vai likuma dēļ. Ugunsdrošība, kas ir ar to? Ja tu domā detektorus, tad tā ir kārtējā reize kur Lielais Brālis ir iebāzis savu degunu tur, kur suns savu pimpi nebāž, un detektors vai tā trūkums sabiedrību neietekmē, vai, ja ietekmē, tad detektora esamība sabiedrību var ietekmēt negatīvi.
Nezinu no kura pirksta tu izzīdi par kaut kādu "labāk zināšanu kā vadīt valsti" [bet tev visādas jocīgas idejas ko piedevēt citiem nāk galvā regulāri, izklausās pēc maldu ziņām
] ; jebkurā gadījumā - lielu daļu gaterī veicamo darbu var apvienot ar domāšanu, tb var aiz gara laika pārdomāt viskautko nesaistītu, nav kā birojos, kur visu laiku jādomā par darbu ![]()
msh rakstīja: Ja no tā būtu kāda jēga, varētu dabūt čoma draudzenes vārdu, uzvārdu, personas kodu, datumu kad notika saslimšana utt, bet jēgas nav, un tu tāpat neticētu, jo negribi tam ticēt. )
Jēga no vakcinēšanās un saslimšanas datuma ir, tikai ne tāda, kā Tu domā.

Kanibaals rakstīja: Diemžēl tāds iespaids rodas, ka baznīcā jūtas pasargāti un var bariņā iet bučot droši krustu. msh baznīcā (ja nekļūdos, nevienā protestantu baznīcā) to noteikti nedara. Principā pietrūkst tai daiļliteratūrai atruna kā lirms filmām, ka "visi tēli ir izdomāti un to saistība ar vēsturiskām personām ir tikai sakritība". Citādi tiešām sadomājas, ka brīnumi notiek.
Tev ir ļoti aizspriedumaini uzskati par baznīcu. Ne visās baznīcās bučo krustus. Un vairums Bībeles tēlu ir pierādīti kā reāli eksistējušas personas. Šodien gandrīz neviens nopietns vēsturnieks nemēģinās apgalvot, ka, piemēram, Jēzus Kristus, Izraēla valdnieki Dāvids un Zālamans, apustuļi Pāvils, Pēteri, prefekts Poncijs Pilāts utt. nebūtu eksistējuši. Un arī daudzi aprakstītie notikumi ar arheoloģisko izrakumu palīdzību ir pierādīti kā patiesi. Un ticība Dievam pilnīgi un noteikti nav pretrunā ar veselo saprātu. Bet fanātiķi ir gan ticīgo, gan ateistu pusē.
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
15
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)