- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Viņš vismaz tviterī mēģina aizgūtnēm pārliecināt folowerus, ka nekā nav saistīts ar Aldi... Bet aldīgi izteicieni no viņa birst kā no pārpilnības raga...
Nezinu kas tas tāds par stendzenieku, bet par to "aldīgi izteicieni no viņa birst kā no pārpilnības raga" - brīdī kad kovidiotisms [nu tas ka kovida dēļ jāčurā biksēs] sit augstu vilni un kovidioti visu pasniedz divās krāsās - melnā un baltā - pilnīgi dabiski ka tie, kas dzied "nepareizo" dziesmu, birdina "aldīgus izteicienus"... :D
smaidiigais rakstīja: Ja iezemieši nesaprot, ko nozīmē nedrūzmēties, tad valdība pieņem sarakstu ar 'nedrūzmēšanās' aprakstiem. Un, protams, steigā sastādītiem sarakstiem mēdz būt kļūdas, un protams, nav nekā produktīvāka šajā pasaulē, kā šīs kļūdiņas meklēt un dažādi apņirgt.
Jā, es tev pateikšu ko nozīmē nedrūzmēšanās un drūzmēšanās - nu, tavā īpatnējajā pasaules uztverē. Drūzmēšanās - tas ir tad kad veikals strādā līdz desmitiem. Nedrūzmēšanās - kad liek saīsināt veikala darba laiku un ieruba tādus platības ierobežojumus kad veikalā var uzturēties kādi 5 vai 6 cilvēki - tā ir nedrūzmēšanās pie tevis. Un, galu galā, stāvēšana laukā rindā, vai barā, salā, noteikti uzlabo veselību...
Kanibaals rakstīja: Pilnīgi vienalga ko tu tur redzi, bet, jo vairāk te visādi pāķi spirinās, jo ilgāk vilksies ierobežojumi tik vienkārši un neko pret to tāpat nevarēs padarīt. Jau iepriekš teicu gudrākie šajos apstākļos piekāpjas. Kur jūs to panikotājus raujat es gan nevienu tādu nezinu, visi kas man zināmi apkārt pielāgojas un paniku neķer.
Jā, politiķi ir izdevīgā pozīcijā - princips ir tieši tāds pats, kā ar klimata pārmaiņām - ir dogmas, kas ir problēmas risinājums, un ja ar visiem dogmātiskajiem ierobežojumiem labāk nepaliek - vienmēr pie vainas ir pāķi kas neievēro ierobežojumus, un nevis - mēs kāpjam uz grābekļa, jādara kaut kas cits. Kur tos panikotājus raujam? Nu man ir tikai jānokāpj stāvu zemāk; tur vienu varu paraut aiz rokas. Un tas ir tikai likumsakarīgi - ja masu mēdītājos "cilvēks ar bezimptomu kovidu" tiek skaitīts par saslimušo, ciparu uzpūšanai, un visu laiku tiek kurināta panika, kur tad lai tie panikotāji nerastos. Man patika kā viens kolēģis, kura draudzene ir medmāsa ar stāžu, citēja viņas vārdus - "cilvēks ar bezimptomu slimību - agrāk tādus sauca par veseliem cilvēkiem"...
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
16
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)