Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
3 2 Atbildēt

Tad būsiet 12.12 krastmalā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tie gājēji jau tikai internet varoņi, nav jau naudas etalonam, aizgāja etanola rezervēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Etanols taču šobrīd nāk ar piegādi dzīvesvietā.Jo vairāk etanola- jo labvēlīgāki aptaujas rezultāti.Līdzīgi kā nupat par octa.Ja šodien aptaujātu tos (lo...),kuri taj rajonā un tam pieguļošajās teritorijās pulcējās 05jā,91jā un 13jā,visdrīzāk ka 54.1% pateiktu "pašol jūs vis galīg drirst"

torkjis Reģ.: 05.10.2013
2 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tad būsiet 12.12 krastmalā?

Tur būs arī kāds VM pārstāvis, kurš apkopos sanākušo sarakstu un lūgs parakstīties par atteikšanos no medicinīskas palīdzīnas inficēšanās gadījumā.

Un ja aplipinās arī tuviniekus - paši vainīgi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Cik es izčekoju, tad tas ir automobilistu pasākums. Teorētiski inficēšanās nav iespējama, ja visi sabrauc ar savu personisko transportu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

P. S. Un kāpēc man uzdod kkādus organizatoriskā rakstura jautājumus? Tas jau jūs iepriekšējā lapā diskutējat par Covid pasākumu lietderību. Es tikai prasu cik no jums būs 12.12

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

12.12. plakātos ir izvirzītas 2 prasības:

1. Atcelt VISUS (!!!) ierobežojumus;

2. Atcelt piespiedu vakcināciju.

1. Gribētos redzēt valsti, kura tā dara. Pat Gobzema un viņa fanu pastāvīgi piesauktā Zviedrija šobrīd, tieši otrādi, ierobežojumus pastiprina;

2. Kā var atcelt to, kā nav?

No šī izrietot, saku - visi, kas tajā Gobzema, Rosļikova un cilvēka-boikota, kurš boikotē boikotu cirkā piedalīsies, ir ar galvu nedomājoši kremļa noderīgo idiotu noderīgie idioti.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Tikai Un Vienīgi Tā Un Ne Citādi.

Kremļa Gaisa Jaukšanas Ārlietu Departaments izmet lakmusa papīrīti, ar mērķi notestēt, kā viņu propoganda ir iedarbojusies.

Ceru, ka būs tik pat 'aktīvi' kā Govzema iepriekšējais mītiņš kaut kur Esplanādē, kur čiks vien iznāca.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atkal Gobzems vainīgs?

Es tak jums saku, ka varat tak paši izvirzīt savas prasības un aicināt ministrijas kādas tik gribat.

Man ir tikai viens jautājums - kurš būs(piedalīsies) 12.12? Vai ir tik grūti atbildēt?

msh Reģ.: 16.04.2007
4 1 Atbildēt

"Kā var atcelt to, kā nav? " - nuja - vēl nav, jo vēl nav vakcīnas. Bet mēs jau varam dzirdēt publiskajā telpā balsis kas ciniski aicina ierubīt nepotētajiem tādus ierobežojumus lai piespiestu vakcinēties arī tos, kas negribēs - pieņemot ka šis scenārijs arī īstenosies, par brīvprātīgu vakcināciju to varēs saukt tikai ciniķis vai stulbs cilvēks.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Iespējams, ka tu, vakcīnrealitātes el vē un citas fake ziņas lasīdams, un arī izplatīdams, neesi bijis informēts, ka obligātas vakcīnas eksistē jau šobrīd - gan Latvijā, gan ceļojot uz ārzemēm, īpaši uz Āzijas un Āfrikas valstīm (Vjetnamu, Kambodžu, Kongo utt.). Bet vispār interesanti, kā tad izklausās tās "ciniskās balsis"?

Bet vispār smieklīgi - vēl nesen ņirdzi par to, ka it kā kāds te "mīžot" no kovida, bet pats esi pārmīzis jēgu no vienas potes...

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Pastāsti par tām potēm kas ir obligātas šeit - jā, neesmu bijis informēts, un palasot vakcīnrealitātes rakstos komentārus, ir gadījies lasīt par brīvprātīgu piespiedu potēm Vācijā; nešaubos ka ja šeit būtu, tad tas tādos komentāros būtu pieminēts. Gan jāpiebilst - cik noprotu, pamatā tie komentētāji ir mātes ar maziem bērniem, kurām noteiktas tevis nosauktās lietas varētu būt nesaistošas - piemēram, ceļošana uz āfrikas vai indoķīnas valstīm...

Smieklīga šeit ir tikai tava loģika, nu vai "loģika". Kur ir tā "jēgas pārmīšana"? Man tā konkrētā pote ir diezgan vienaldzīga - man nepatīk pats tas Lielā Brāļa princips - kāds izdomā ka, lūk, šito visiem vajag, un tagad, davai, durieties, nekādā gadījumā jūs paši nedrīkstat izvēlēties ar ko riskēt un ar ko ne, mēs zinām labāk. Pats tas pamatojums kāpēc visiem vajag durties ar X [slimības nosaukumu ieliec pats kādu gribi] poti ir tāds, maigi izsakoties, šaubīgs - lai novērstu X slimību, jāpotējas nevis riska grupām un tiem, kam bail, bet visiem - sanāk ka pote ir tāds sūds ka nepotētais apdraud potēto, wtf?

Kā izklausās ciniskās balsis? Nu tā arī izklausās. Teiksim, dažas dienas atpakaļ Kurzemes Vārda žurnis personīgā viedokļa rakstelī rakstīja kaut ko apmēram tādu "potēšanās, protams, būs brīvprātīga, bet liekas loģiski ja tiem kas nepotētos būtu ierobežojumi, teiksim, nevarētu uzturēties publiskās vietās". Ak jā, tas pats zemteksts - "potes ir tāds sūds ka nepotētie apdraud potētos".

P.N. Tu kaut kādu lapu atpakaļ smējies par vakcīnrealitāti - es tā nopratu ka tev liekas smieklīgi ka tur aizmugurē ir parasts cilvēks, un nevis komanda kas saņem lielo finansējumu, tā? Viltus ziņas tā Kristīna neizplata, ja kas - tu varētu vienīgi censties piekasīties faktiem un avotiem, kaut gan - iemetot wikipēdijā viena otra citētā zinātnieka vārdu, neatstāj Dejavu sajūta - starp rindām var izlasīt to pašu ko lasot par "klimata pārmaiņu noliedzēju" klimata pētniekiem un tamlīdzīgiem zinātniekiem; pietrūkst tikai nešpricēšanā ieinteresētas industrijas, kuras finansējumu varētu piesiet šādiem zinātniekiem. Viss pārējais apmēram tāpat - pareizo politiķu piesegts lielais bizness bīda savas intereses ar pareizajiem zinātniekiem un nepareizajiem tiek nogriezts finansējums un/vai publiski nomelnoti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Pameklēsi pats NVD mājas lapā. Plus, nupat (laikam tajā pašām rebalticā) lasīju, ka slimnīcās strādājošiem jābūt vakcinētiem pret B hepatītu. Un, ja nekļūdos, lai varētu darboties zemessardzē, pret ērču encefalītu arī.

Bet, nu, ja par uzticamiem informācijas avotiem uzskati vakcīnrealitātes komenārus... Tā vakcīnrealitāte acīmredzami ir veidotājas biznesa projekts. Sākot jau no tiem telefona maciņiem, kas it kā pasargājot no radiācijas, beidzot ar "semināru organizēšanu". Kaut kas ļoti līdzīgs Pļaviņa atmiņūdens projektam, tikai citā virzienā. Bet, nu, tu, protams, vari turpināt tam ticēt.

P.S. Es neesmu par piespiedu vakcināciju (laikam pat vienreuz to rakstīju jau). Globāli. Taču piekrītu tam, ka atsevišķām grupām vai situācijām to varētu noteikt kā obligātu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ā, nu slimnīcās strādājošajiem... Jā, pazīstams čalis stāstīja - draudzene devās praksē [par medmāsu laikam izmācījās], vajadzēja sapotēties pret gripu, rezultātā no tās potes ar to gripu saslima.

Biznesa projekts? Man gan liekas ka tas ir tāds pats biznesa projekts kā mana tehnisku padomu došana dažādos forumos [jā, iedomājies, viens otrs pēc tam mēdz pie manis atbraukt] - es tur saskatu tikai sievieti kura sēžot mājās ar bērniem aiz gara laika apkopo internetos atrodamo informāciju - un kā latvietis praktiskais, var arī uztaisīt kaut kādu figņu ko pārdot lai piepelnītos. Filosofija vienā rakstā ka labprāt laistu bērnu bērnudārzā, jo tomēr divi pelnītāji ir vairāk nekā viens, pa lielam izsaka visu.

Tam kā tu pasniedz tās beigas es piekrītu, BET - kurš būs tas kam būs lemt, kuras ir tās situācijas, kuras nav, kuri ir tie riski, un kuri ne? Kāpēc to jādara kādai amatpersonai vai ierēdnim, un nevis katram pašam? Es pirms dažiem mēnešiem pirmo reizi atteicos no iespējas sapotēties - pēc ērces koduma man daktere ieteica sapotēties - es teicu ka padomāšu, un izdomāju ka nē - jo iespējamība atrauties to encefalītu ir ļoti maza, un ja tomēr, tad iespējamība atstiept pedāļus ja laicīgi ārstējas ir ļoti maza, bet pēc izslimošanas nāk NORMĀLA imunitāte - kamēr potējoties var dabūt tikai sūdīgu pošu "imunitāti" kas liek durties atkal un atkal, ar iespējamajām blakusparādībām.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

"rezultātā no tās potes ar to gripu saslima."

Nākamā basņa. Jau esi pierādījis, ka tam, ko tu saki, ticēt nevar.

Nu, papildus mazais bizness arī ir bizness. Es jau nesaku, ka viņa daudz pelna no tā. Iespējams, ka pat daļai no tā, ko viņa tur publicē, arī patiesi tam tic. Bet kopumā no malas tas izskatās pēc copy/paste Pļaviņa stila lētticīgu muļķu ķeršanas.

Kāpēc? Kamēr tas skar tikai tevi, pofig - sprāgsti kaut nost, tava izvēle. Bet, ja tas skar apkārtējo intereses, tad "amatpersonai vai ierēdnim" tomēr ir tiesības tevi ierobežot. Citādi jau - priekš kam vispār vajag kaut kādus likumus, noteikumus, vadītājus... katrs dzīvojam pēc savas izpratnes, ko vajag vai nevajag... es šeit ne tikai par vakcīnām, bet par visām dzīves jomām, kaut to pašu OCTu, ugunsdrošību utt.

Bet vispār interesanti- kāpēc tie, kas vislabāk zina, kā vadīt valsti, strādā gateros?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Attiecīgi arī paši pasauciet VM pārstāvi

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Mjā, pēc šī pat negribas domāt, ko mūsējie pielemtu, ja, piemēram, krievs mēģinātu anektēt mūsu mazo piejūras Dievzemīti...

Bet par to pilnīgi piekrītu - bļ.., bija visa vasara, pie tam, ļoti mierīga, lai sagatavotos šim... Tas visvairāk kretinē.

Par to arī to Viņķeli lamā. Visu vasaru pa disenēm vien. Nebija laika normālu plānu no kādas Somijas nokopēt

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tad būsiet 12.12 krastmalā?

Bail domāt, kāds var būt scenārijs, kad principā gan RD, gan VP jau deva ziņu, ka gatavas arī radikāliem paņēmieniem...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt
GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, atnāks kārtējais ansis-ataols-bērziņš, šo tur papurinās, un pēc tam varēs skaidrīt apkārt pa pasauli sūdzēdamies, kā pārkāpj viņa "cilvēktiesības".

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 0 Atbildēt

Ja reiz auto tēma, tad - atrodoties kaut vai mega sastrēguma vidū savā AUTO, un kaut kam tādā pulcēšanās reizē aizejot greizi (piem., iesaistās speclīdzekļu transports v.tml.), Kasko neredzēt 100%. Un tas labākajā gadījumā. Man būtu bail riskēt ar ģimeni. Goda vārds.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Tiesā nevar iesūdzēt?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Ko sūdzēsi? Zaļo Valentīnu? Šams pateiks, ka viņš organizēja tikai to miermīlīgo daļu, pat esot "aicinājis" saglabāt mieru...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Atkal DDD

Nē, nu, kāds tak to autiņu būs apskādējis. Tas tak nav no meža nejauši izlecis alnis. Vispār Tev kā apdrošinātāju pārstāvim būtu tūlīt un tagad jādod atbilde, nevis man jāuzdod jautājumi. Šitā jau visi klienti aizbēgs, ja nebūs nekāda labuma no apdrošināšanas vai tur strādājošiem cilvēkiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kas tu tāds esi, ka man tūlīt un tagad tev kaut kas būtu jādod? Tu neesi mans klients un šaubos, vai kādreiz būsi, tā ka, atbildēšu, kad gribēšu. Ja gribēšu.

Bet, ja gribi atbildi, tev tā nepatiks - masu nemieru, kara terorisma u.c. force major apstākļu izraisīti negadījumi nav apdrošināšanas gadījums. To nosaka pat likums.

Bet iesūdzēt tiesā var tad, ja ir, ko sūdzēt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā tad, plet,pieteikti ir 25 dalībnieki, bet (pagaidām) nav iznācis regulējums uz mašīnu pulcēšanos.To vajg izmantot.Jo,iespējams,drīz tas tiks piemērots arī robotiem,putniem un tramvajiem.Gaidām ierodamies citkārt Varonīgos velosipēdistus un visurvienmēr svarīgākajos gadījumos klātesošos motorciklistus.

Venkele reku draud ka (pagaidām..)neesot iespējams ieviest kā spānijā un ittālijā un nupat lietuvā, ka ārpus mājas tikai ar izziņu un pa noteiktu maršrutu.Ok.

Vakar tika visur izdpublicēti atslēgasvārdi- eiropas vidējais līmenis (kas nupat esot Sasniegts)..

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ja un tagad auto bumšus vares pie reizes ari kā antikovid ierobezojumu parkapumu ... Nu kāreiz valsts budžeta ielāpiņiem ... un beigas vel izradīsies ka policisti ir paši noderigakie ļaudis ...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Šodien tā ap 9,30 pa vantiniku uz slokas ielu nogriezās dīvaina kolona. 3 pavadošie cp ar sarkanajām b.ugunīm 2 fūres ar puspiekabēm kur tipa kas konteineram līdzīgs, tad cp lkrūzeris tip apsardze un viens smagais vilcējs bez piekabes. Laikam rezervē ja nu kāds no tiem diviem salūzt. Tad nu nodomāju, kur paliek visas tās maskas un citas ar to cvdu saistītās lietas?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pašvaldības polprnieks nupat skaidri pateica- tolerances laiks esot beidzies.Gluži kā tas gudrais krievs pirms vairākiem gadiem- ka pārmērīga tolerance dažkārt novedot pie smagas infekcijas.Ģeniāli.Puspiekabēs noteikti veda pusvaselīnu, ar ko stekus ieeļļot.Ta jau redzēs,kā būs un pa kurieni sitīs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU par tām "akcijām" - ja vien tās nerīkotu cilvēki ar kuriem asociēties nevēlos, tad es arī teiktu ka valdība par savu brāķi ir pelnījusi pirksta pakratīšanu, citādi jau laikam nesaprot, ka beņķu deldēšana līdz vēlam vakaram nespēj dot vajadzīgo pienesumu nevienā no nozarēm, un arī vīrusa izplatību nemazinās ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Kad tu rīkosi akciju?

P. S. Man liekas, ka tu nemaz nezini, kas ir akcijas pieteicējs

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Toties ir zināms, kas ir tās lielākie apoloģēti - Gobzems, Rosļikovs, Jeremejevs, Točs, Liepiņa... tikai pilnīgi naivam un neko neredzošam noderīgajam idiotam var nebūt skaidrs, kas aiz tā pasākuma stāv.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Fake news

Tiešraidē ar pasākuma apoloģētiem youtu.be/ouBfrcivhYI

Neredzu tur Gobzemu, Liepiņu un Toču

Kas ir Rosļikovs un Jeremejevs, nezinu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tad iesaku nemuldēt, ja nezini...

Par Liepiņu, lūdzu - www.facebook.com/photo.php?fbid=3521845867863171&set=a.345216615526128&type=3&theater

Pārējos pats vari atrast, ieejot viņu soctīklu profilos.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šis fakts!

Tik žēl, ka līdz vēlēšanām atkal visu būs aizmirsuši un jau vasarā skandēs "PaldiesKriš".

Skumji šis viss

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Saderam, ka apmēram nedēļas līdz divu laikā cilvēka-boikota, cilvēka-atmiņa Sūdens un cilvēka-nē5G faniem būs jauns jājamzirdziņš... no sērijas - Lielbritānijā un Īrijā desmitiem cilvēku mirst no vakcīnām, bet valdības cenšas to noklusēt. Afēra atmaskota. Ejam ielās, lai to nepieļautu...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nēnē,vairs nekādu zirdziņū nebūs..Iepērc tikai pašu akūtāko- putraimus, loguūdeni und led-vazelīnu.Pārējo atliec priekš potēm,tur vajadzēs ilgi un daudz.Reku te ir drusku labāks par suudenu un goodzemu (kamēr vēl ir, ja kāds vēl saglabājis spēju garšas/smaržas atšķirt..). www.youtube.com/watch?v=0RVJlV59hCs

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

www.facebook.com/InkTankFinland/photos/a.1478325092225267/3623963954328026/?type=3&theater

Lai kundzei vēl ilgs mūžs, savos 90 viņa izskatās labāk kā viens otrs 75-gadīgs, bet, ja Visaugstākais pārskatāmā nākotnē lems, ka viņai no šīs pasaules jāaiziet, jau redzu antivakseru un folijgalvu postus par to, ka viņa nomira no vakcīnas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Lai nu tā nav, ka pati labprātīgi sev kapu izraka.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 4 Atbildēt

Zini, es esmu bērnībā bijis vakcinēts pret daudz ko, pat nezinu, pret ko. Esmu pat piedalījies zāļu (tiesa, ne vakcīnu) izmēģinājumos (kā pacients nr.4 ). Un zini - esmu dzīvs. Padomā tik!!! Kā tā var būt?!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
8 3 Atbildēt

Kā vakcīna ietekmēs reproduktīvo veselību? Kāda veselība būs jaundzimušajiem bērniem utt.? Pārāk daudz nezināmā.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 10 Atbildēt

Jauna modeļa poļu vai itāļu sieru arī nevar ēst. Ja nu pļutka piemetas? Jan nu vairs nestāv? Tas nekas, ka ražotājs ir ar visiem sertifikātiem, un ir izpildījis visus standartus, kas tam var ticēt? Tikai muļķis un tūtiņdreijeris. Drošāk to pašu krievijas sieru gremot. Kas no Preiļiem vai Limbažiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Ja nemaldos, sierā ir holesterīns. Sieru ārsti neiesaka lietot tiem, kam tā līmenis ir paaugstināts. Un tas, saprotams, atstāj iespaidu uz reproduktīvo veselību, erektīlām spējām, veicina asinsvadu "aizsērēšanu", izraisa infarktu un/vai insultu. Un vispār - ir vesela kaudze ar pētījumiem par to, ka govs piens ir kaitīgs hjūmen-bīinga veselībai.

Tas nu tā. Bet man siers garšo... ļooooti!

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Sieru ēdot uzņemtais vielu daudzums būtiski pārsniedz vakcīnā esošo. Ir diezgan tumsonīgi uzskatīt, ka vakcīnas vielas reaktīvās īpašības ir nezkāpēc būtiski augstākas kā sieram.

Dimžēl tumsoņas pieprasa pierādīt, ka vakcīnas NAV kaitīgas, vienlaicīgi eksperimentējot ar sūdeni, kur pierādījumi, ka NAV kaitīgs, ir tālu no vēlamā, kā arī apjomi ir būtiski lielāki.

Šī pseidoloģika spēj pievilkt milzīgu pūli tumsoņu kā redzams

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

No Likuma:

3. Obligāti vakcinējami ir:

3.1. bērni – pret tuberkulozi, difteriju, stingumkrampjiem, garo klepu, poliomielītu, masalām, masaliņām, epidēmisko parotītu, b tipa Haemophilus influenzae infekciju, B hepatītu, vējbakām, pneimokoku infekciju, rotavīrusu infekciju, cilvēka papilomas vīrusa infekciju, sezonālo gripu saskaņā ar šo noteikumu 1. pielikumu;

3.2. pieaugušie – pret difteriju un stingumkrampjiem saskaņā ar šo noteikumu 2. pielikumu;

3.3. bērni un pieaugušie – pret trakumsērgu pēc saskares ar dzīvniekiem vai cilvēkiem, kuri ir slimi vai ir aizdomas par viņu saslimšanu ar trakumsērgu;

3.4. grūtnieces – pret sezonālo gripu;

3.5. personas, kuras nav vakcinētas pret B hepatītu un saņem hroniskās hemodialīzes vai hemodiafiltrācijas procedūras, – pret B hepatītu;

3.6. nevakcinētas kontaktpersonas (bērni un pieaugušie) pēc epidemioloģiskām indikācijām – pret difteriju, poliomielītu, masalām, masaliņām, epidēmisko parotītu;

3.7. bērni – pret ērču encefalītu saskaņā ar šo noteikumu 23.1 punktu.

(MK 19.03.2019. noteikumu Nr. 125 redakcijā)

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Tā ka nav nekā jauna tajā, ka ir obligātas vakcīnas.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
2 0 Atbildēt

Tie paši Vakcinācijas noteikumi arī paredz, ka:

8. Epidēmijas vai tās draudu gadījumā veselības ministrs ir tiesīgs izdot rīkojumu par atsevišķu iedzīvotāju grupu obligātu vakcināciju neparedzētos gadījumos un papildu vakcīnu iegādi Veselības ministrijai budžetā iedalīto līdzekļu ietvaros. Ja epidēmijas vai tās draudu gadījumā ir nepieciešama papildu obligāta vakcinācija, kas pārsniedz Veselības ministrijai iedalītos līdzekļus, lēmumu par papildu obligāto vakcināciju pēc veselības ministra priekšlikuma pieņem Ministru kabinets.

Tātad principā var tikt noteikta arī obligāta vakcinācija kādām iedzīvotāju grupām. Pašlaik noteikta nav.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Tas ir tikai loģiski, jo absolūti visus vakcinēt nav īstas nepieciešamības, un dažus pat nav jēgas ...

Bet nu tā jau ir matemātika ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

www.facebook.com/janis.plavins/posts/3760917807291692

Ja nu kādam vēl bija ilūzija par atmiņūdens Jankas "nesavtīgajiem" brīvības plāniem...

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Bet tak atradīsies pajoļi, kas ziedos un būs lepni par to!

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt
iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Būtu gauži krietni.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Incanti šo var iniciēt @ manabalss.lv?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Pļaviņš jau tikai pārpublicē interneta resursos atrasto šņagu. Boikots ar to feldšeri paši izplatīja melīgas ziņas. Drīzāk te vajadzēja pie atbildības saukt Gobzemu par, piemēram, viltoto viņa partijas biedra un NMPD sarunu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

es piedāvāju vnk iebalsot iesēdināšanu. Linču tiesa

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 1 Atbildēt

Tad jau to pašu vajadzētu izdarīt arī ar mūsu Nīcas spīdekli. VIņš arī fake ziņas izplata. Bet, nu, nevajag, galu galā pašiem pēc tam būs viņi jāuztur. Vienīgi, nosūtīt uz kādiem pāris mēnešiem kapus patīrīt gan varētu...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Bet vismaz manabalss tiktu izmantota shēmā "ar sviestu pret sviestu"

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Feisbukā pagriež to tā, ka Marinu arestēja par to, ka viņa teica patiesību.

Un viņas sekotāju skaits tikai pieauga.

Pat ir video īstā sazvērestības teoriju stilā - " Nedeva atvadīties pat no mātes..."

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Vienu laiku es šos kretīnus skatījos, jo bija interesanti. Tagad tas ir jau izgājis no visiem rāmjiem un izbesījis, tādēļ esmu uzlicis ignore pat vairumam paziņu, kas ar visiem šiem sūdiem dalās. Cilvēki, kas konstruktīvi izsaka kritiku, ir ok, bet tāds cilvēks-boikots ir vienkārši morāls kroplis. Varbūt arī slims, kas gan viens otru neizslēdz.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Stundu gara pārraide ar pasākuma apoloģētiem youtu.be/ouBfrcivhYI

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ar nopietnām alerģijām vispār nepotē. Tie mirst no bites kodiena, jebkurām zālēm lasa blakusparādības.

Tie ir dziļi nelaimīgi cilvēki, turklāt, bieži pašu vai vecāku vainas dēļ.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Ā, nu slimnīcās strādājošajiem... Jā, pazīstams čalis stāstīja - draudzene devās praksē [par medmāsu laikam izmācījās], vajadzēja sapotēties pret gripu, rezultātā no tās potes ar to gripu saslima.

Cik ātri pēc vakcīnas potes saslima?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

No seniem laikiem daudziem te liekas, ka "valstij svarīgakās lietas" kārtojas tieši "daugavas krastā" un tam piegulošajās brīvdabas terittorijās.Ok.Notikumi ik pa laikam ir jāatkārto, lai neaizmirstas Lēģenda.Bet vispārējai ievirzei jau derētu palasīt arī par pasaules ekonōmikas weforumu,lielo restartu un tml "mazāk nozīmīgām".Vankeles un co teikto aridzan nav jālasa burtiski- tas ir "jātulko".Tā saucamie "atslēgasvārdi" jāmeklē.Pirms 3d reku bij "sasniegts europas vidējais līmenis", šodien ka "ārkārtas situacijas izziņošana atbrīvos rokas" un utt.Lai "noturētos apritē", mums visiem ik dienu ir kaut/kas jāsasniedz un jāatbrīvo.Sevi ir nemitīgi jāatgādina,jāapstiprina un jāpierāda.Jā.Hmm.Brr..

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

dažādu konspirācijas teoriju rašanās ātrums ir lielāks, nekā to kāds spēj atspēkot.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet visiem gan ir viena Kopēja iezīme- katrs domā, ka visi tie "citi" ir Lohi.Līdz pat vakardienai nevienam taču nebij šaubu- tur/kkur būs gan atļauts stāvēt, gan pastaigāties, gan viskautko cept/vārīt un uttt.Laipni wellkomēti.Jā.

ps,- jā.Kā šon dzirdēju no acu/liecinātājiem,ka 50% pipildītajos autobussos nezkapc esot novērojama drūzma un pulciņš penzonāru aiz nekodarīt itin veiksmīgi esot uzkavējušies salā/vējā pie kādas pastanodaļas netālu no Rix.Aptuveni 2jā jājā pusstundā esot iznākusi pasta amatpersona un rekomendējusi "nestāvēt", jo šīsdienas brīvie līdzekļi ejot uz finišu.Jā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

spainis rakstīja: www.tvnet.lv/7129461/par-viltus-zinu-izplatisanu-policija-aizturejusi-jeremejevu-un-rakus-feldseri

Viens ir.

Ka tikai Jančuks ar netiek līdz izolatoram.

twitter.com/ltvzinas/status/1337070527207399424

Neko jau sev pavērsiens... es biju pārliecināts, ka šamo rīt izlaidīs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti