Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

kur jūs ņēmāt komandanstundu? Domāju, ka nebūs; ja mūsējie monitorē ļaužu plūsmu, tad jau var redzēt, ka nekādas dižās plūsmas vakaros un ziemā nav. Ne tā kā vasarā un Dienvideiropā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Visreālāk būs aizliegumi pārvietoties ārpus savas pašvaldības robežām, kā pieņemts Lietuvā. Tas gan īsti neko nenozīmē, jo drīkst gan braukt citur, ja... tur ir darbs, piemēram. Visa pieRīga taču galvenokārt Rīgā strādā utt. Sviests.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 2 Atbildēt

Lūk objektivizēts!!!! salīdzinājums ar gripu:

Žurnālā "The Lancet Respiratory Medicine" publicētajā pētījumā izmantoti Francijas dati un tas parāda Covid-19 slimības smagumu. Zinātnieki salīdzināja datus par 89 530 Covid-19 pacientiem, kas hospitalizēti šī gada martā un aprīlī, ar datiem par 45 189 sezonālās gripas pacientiem, kuri bija hospitalizēti laika posmā starp 2018.gada decembri un 2019.gada februāra beigām.

Pētījuma laikā nomira 16,9% Covid-19 pacientu, bet mirstība sezonālās gripas pacientu vidū bija 5,8%.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 3 Atbildēt

+gripa ir mazāk lipīga dēļ dabiskās imunitātes. Tā kā neko nedarīt(kovida nau) ar nav risinājums.

robchix Reģ.: 04.03.2002
1 1 Atbildēt

Paarbaudot divreiz vairāk covid pacientu konstateeja ka to mirstiiba ir arii ir divarpus reizes lielaaka. Njemot veera, ka shis viiruss ir jauns, apmeeram taa tam vajadzeetu buut.Nekaa shokeejosha.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Prottams ka drīkst braukt uz rīgu uz darbu.Gan no Valkas, gan no jelgavass.Pat Vajag, ne tikai ka drīkst.

Pa ceļam vēl vajg iegrie$ties uz pusotru-2h kādā g-pislētas piedrirstajā rimī.Piem kā vakarvakarā ziņoja šīs attejas apmeklētāji no voldemāra ielas,mAssveidā tika pirkts itin viss iespējamais un neiespējamais.

Cerams, ka plaukti un kAssieri tika pienācīgi apkrēpoti un katrs iepircējs savu muttācijas artavu nogādāja ārpus šim viesmīlīgajām telpām.Gaidām.

Tirpirpir,parapaPā pammm.... tramtara RammPaPamm..

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 1 Atbildēt

Man šķiet tā knauzerēšanās ar fin atbalstu kombinācijā ar piespiedu brīvdienām ir diezgan bīstama kārtībai valstī. Antropoloģijā ir secinājums, ka piespiedu dīkstāvē cilvēks gandrīz garantēti sniedzas pēc bruģakmeņa. Klasiski - 2009. gada 13. janvāris. Sekvence precīzi tāda pati. Vajadzēja tikai piešķīlēju. Naudas izdalīšana dotu kkādu brīvības sajūtu un riskus samazinātu

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 2 Atbildēt

Vakcinēšanās pret jauno koronavīrusu visā Eiropas Savienībā sākšoties 27. decembrī, ceturtdien paziņoja Eiropas Komisijas prezidente Urzula fon der Leiena. Savukārt trešdien Leiena pavēstīja, ka visas ES dalībvalstis plāno sākt vakcinēšanu pret jauno koronavīrusu vienā un tajā pašā dienā un ka tā būs vienotības zīme. Man ir tikai divi jautājumi. Vai Latvija joprojām atrodas Eiropas Savienībā? Ja atrodas, tad – vai mūsu veselības ministre Ilze Viņķele par to ir informēta? Labi, trešais: ja neatrodas, tad – varbūt vajadzētu painformēt sabiedrību? Citādi gaidīsim un gaidīsim to vienotības zīmi...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Viņķele skaidri pateica - 27. saņems, bet, lai pievestu visām slimnīcām, paies diena, un tāpēc sāks 28.

Pa vienu dienu tiešām var pazaudēt vienotības zīmi, kā tad.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 2 Atbildēt

ooptīdarpupijā

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Ārsti nepūš politiķu stabulē, tie iesaka, bet politiķi tad uz tā pamata pieņem vai nepienem lēmumus, lai gan ne visi lēmumi ir epidemioloģiski efektīvi. Robežu slēgšana arī daudz nedotu, jo vīrusu līdz 0 izplatībai tāpat vairs neiegrožot. Bet cīņa ar sekām tev patīk, jo vispirms taču jāsagaida ka mirušo ir vairāk kā avārijās bojāgājušo, pirms tam citādi rīcība ir pārspīlēta.

Mhm, apskatoties ierobežojumus, tos, bez šaubām, pieņēma uz ārstu ieteikumu pamata - netirgot apmīzēju šķidrumu utt...

Tas princips ar robežu slēgšanu ir vienkāršs - aiztaisa ciet robežas un tad aizklapē valsti ciet uz dažām nedēļām, tā piebeidzot vīrusu, un tālāk ar obligātu 2 ned karantīnu uz robežas vīrusu nelaiž iekšā. Nerunājot nemaz par to ka tās robežas varēja aizklapēt ciet savlaicīgi, tur kaut kādā februārī, martā, vai septembrī.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Vai tik to tā kā neregulē kopējās Eiropas mājas pārvaldnieki?

common europe covid strategy

ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response_en

www.politico.eu/article/europe-must-unite-to-defeat-the-virus/

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Aha. Fūres arī nelaidīsim iekšā. Tad tu degvielu un blīves Golpam nedabūtu nekad. Ja laižam fūres, tad to šoferi tāpat kkur apstāsies un tāpat izvazās. Ja robeža fūrēm nav ciet, tad gan jau kādu radinieku vajag ievest, bērnu māti utt.

Robežu slēgšana ir bezcerīgs un neattaisnots pasākums.

Liekas, ka tu esi lielākais ZKorejas sistēmas piekritējs, kas r tiešā pretrunā kliegšanai par tiesību rukumu

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Kāds sakars ar ziemeļkoreju? Vai pirms kara te, Latvijā, arī bija ziemeļkoreja? Bet robežas bija ciet, un tāpat viss notika - nu labi, ciet nebija, bet bija uz vietas viss vajadzīgais lai pēc viena premjera parakstīta dokumenta iebraucēji sēdētu karantīnā.

Attiecībā par fūrēm - tu, iespējams, neesi pamanījis, bet fūre sastāv no vilcēja un piekabes. Attiecīgi, pēc vajadzības, var izmantot vienu no diviem risinājumiem - vai nu šoferis sēž divu nedēļu karantīnā un fūre stāv, vai arī robežsargu deguna galā leišu fūrists atkabina piekabi un aizbrauc, un latviešu fūrists to piekabi aizvelk tālāk. Vēl arī pastāv vilcieni un kuģi.

Robežu slēgšana ir vienīgais jēdzīgais pasākums - reku palasi kā savulaik Amerikāņu Samoa sala pirms simts gadiem izmuka no Spāņu gripas - vai ar uzpurņiem un diviem metriem? Nē, ar divu nedēļu karantīnu uz kuģa tiem kas gribēja tur ierasties.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Pilnīgi jebkādi fiziski starptautiski sakari ievazās sērgu.

Sala ir dabīgi noslēgta un piemērojusies tādai dzīvei.

Simts gadu veci paņēmieni diezvai būtu savienojami ar mūsdienu izpratni par cilvēktiesībām. Piem tava 4g.v. meita aizķērusies Polijā un atvesta līdz LV robežai? Lai sēž kazarmā uz robežas 2 ned?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā ar mūsdienu izpratni par cilvēktiesībām ir savienojami esošie ierobežojumi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

》tos, bez šaubām, pieņēma uz ārstu ieteikumu pamata

To tu iepriekš apgalvoji, ka ārsti pūš politiķiem.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Vakardien, apstākļu spiests, aizdevos iepirkties. Pirmā pietura - veloveikals - sapirkos lielāko daļu detaļu kas vajadzīgas lai tandēmu novestu līdz adekvātai konfigurācijai. Man teica ka šodien cilvēki nāk pirkt visādas kameras un tamlīdzīgas lietas, bet mani mierināja ka ja vajadzēs, tuvākajās nedēļās varēšu kaut ko nopirkt, jo viņi vaļā būs, remontēt velosipēdus neviens nav aizliedzis, un ka man [uz feiskontroli] ja vajadzēs, kaut ko arī pārdos. Es jau nu pieņemu ka viņi gan jau aizdomāsies arī par distances pārdošanu - respektīvi, pircējs piezvana uz attiecīgu numuru un viņam "piegādā" uz stāvlaukumu... Otrā pietura - elektronikas nieku veikals, bet tur nesanāca aizķerties; gribēju tur nopirkt jaunu ciklopu, bet tur nebija nekas manā gaumē. Trešā pietura - RILAK veikals; ar pārdevēju, jaunu čali, manas maskas dēļ izraisījās saruna par kovidu, ierēcām par ierobežojumiem. Piektā pietura - autoveikals, nopirku pāris izpūtēja līkumus un savienojumu, ja nu tuvākajās nedēļās izdomātu bik pakoriģēt izpūtēju.

Piektā pietura bija Depo - par to, kas tur notiek, man nebija izlūziju, jo es jau pēc satiksmes Liepājas centrā sapratu ka vismaz puse Liepājas ir devusies iepirkties - ziemas laikā piektdienas vakaras pussešos ja lai no lielā dzintara puses uzbrauktu uz tramvaja tilta vajag divas gaismas, tad kaut kas nav kārtībā... Sievu atstāju Rietumu centra rimikā, pats aizdevos uz Depo; abi pilni. Katrs savā veikalā uzstādījām savus attiecīgajā veikalā atstātās summas rekordus, manā gadījumā - jo sapirkos visādas lietas kuras varbūt tikai vajadzēs. Pie kases trāpījās pārdevēja kurai galvā kaut kādi tārpi salīduši; ņēmās piepisties ka man neesot deguns aizsegts; divas reizes vilku masku uz augšu, pēc trešā aizrādījuma man apnika un, zinot ka cauri audumam redzēt kaut ko varēs, aizgriezu masku tā ka caurums kaut kur virs labās auss. Cerams ka tā pārdevēja ir konsekventa un piepišas arī visiem vienreizējo uzpurņu lietotājiem, pēc tam to pielaikojot un salīdzinot, nosecināju ka nav sevišķa atšķirība; kaut gan vispār savādi ka kāds kam sejai priekšā ir širmis var izdomāt citiem piepisties par ko tādu...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gan jau ka visā veikalā instruktāža drāzt visus kam.ir kaut mazāka atkape no normas, tas nekas ka distancēšanās pasakumam dirš virsū pec pilnas programmas ... tāda lūk "loģika" ...

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Riktīga bendes maska. Varētu uzslavēt par radošumu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Tāds pats narciss kā Gobzems, kas veikalos selfijus taisa...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 1 Atbildēt

Mjā, stulbs un vēl stulbāks, vēl viņam pārdevēja vainīga, ka aizrāda par paša stulbošanos. Toč darīt nav ko, cilvēkam pilnīgi izmisums un nezin kā 2 nedēļas izdzīvos.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 1 Atbildēt

Kur tu redzi kādu stulbošanos - jo es pats no vecas maikas uzšuvu sev masku, nevis nesu peļņu kādam veiklam piznesmenim? Tā ir mana ikdienišķā maska, ja kas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Sūdu tu tur esi uzšuvis ne masku. Kvalitāte 3 no 10. Remontē ar uz 3 vai knapu 4nieku?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es esmu ļoti apmierināts ar tavu vērtējumu; manuprāt pilnīgi adekvāts veidojumam kas sanācis divos naktī pirmo reizi šujot ko tādu, piedevām ar šujmašīnu [man ar roku labāk padodas]. Kaut kad kad pārvarēšu slinkumu, tiks uzšūta cita; kolēģi saka lai šujot tādu kam būtu arī ausis...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 1 Atbildēt

Vai tiešām kādu te interesē, kā un kur msh iet ieprikties?

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Interesē. Ja iepērkas, tad Liepājas rajonā nauda vēl nav pavisam beigusies. Tad ekonomiski aktīvās vietās viss ir kārtībā

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 1 Atbildēt

šausmīgi garlaicīgi

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

www.cdc.gov/flu/weekly/index.htm kovids atcēlis gripu...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Šodienas tiešraides ieraksts no Covid tusiņa pie Brīvības pieminekļa m.facebook.com/story.php?story_fbid=1055414971598817&id=100013909710245

Šoreiz lietuviešus presēja

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ooooo pirmais video, kur redzu, ka Marina dzīva

P. S. bet Valentīns joprojām sēž, kkā lēni to naudu vāc

m.facebook.com/story.php?story_fbid=2922220358008726&id=100006623703518

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kāpēc Marinu atbrīvoja, bet Svētais Moceklis Valentīns joprojām sēž? Padomājiet, kas atkal ar šo tiek noklusēts! Vai nav tā, ka Marina speciāli tika iesūtīta kā kurnis, lai iegāztu Valentīnu??? Tauta, mums atkal Kliķe melo...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja mēs paņemam to Endziņa lietu, tad skaidri redzam motīvu. Viltus ziņas tika izplatītas lai gūtu personīgo labumu no klikšķiem, reklāmas utml.

Marinas gadījumā grūti kko tādu piešūt, var tikai sodīt par domām, personīgo viedokli. Valentīnam gan var sašūt lietu līdzīgu Endziņam, bet arī jāpapūlas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Grūti piešūt ko? Medicīnas sistēmas uzticības graušanu? Nē nu tās jau tikai domas teikt, ka slimnīcā slaktējam pacientus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tāpēc Marina ir ārā, jo tur nekā nesanāks, bet ar Valentīnu strādā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Viegli pierādīt - vai tas, ko viņi teica - meli, vai nē.

Ja meli, tad slimnīca var tiesāt par neslavas celšanu, apmelošanu un piedzīt kompensāciju. Teiksim, 1 miljonu, jo melu dēļ varēja ietekmēt AS klientu veselību, un iespējams, dzīvības.

Tad lai marinas un vaļika fani lai tad metās kopā. 50 000 taču savāca, lai izpirktu vaļiku no cietuma ( drošības naudu).

Bt es saprotu, ka viss kā vienmēr - kalpu tautai tas ir pie di*sas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tu operē ar vārdiem "varēja ietekmēt". Tiesa diez vai ņems vērā šādus argumentus, būs jāuzrāda konkrēti mirušie un veselības traucējumi, kas radušies pēc Marinas atklāsmēm.

Un Valentīns jau tikai dod ētera laiku. Tāpēc izmeklētājiem ir jāmeklē, ka tas tiek darīts mantkārīgos nolūkos. Tai Marinai jau arī sēja klāt tieši to pašu, ka viņa saņēmuši naudu no TVF par šo informāciju. Ja nav iesaistīta nauda ko ta tu pierādīsi?

To lietuvieti ko paņēma ciet svētdien tak arī vislaik neticēja, ka pats atbraucis. Prasīja vai pēc TVF uzaicinājuma, meklēja kkādas kontaktpersonas. Nu nevar tak būt, ka cilvēki iesaistās paši pēc savas brīvas gribas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 1 Atbildēt

"Nu nevar tak būt, ka cilvēki iesaistās paši pēc savas brīvas gribas."

Laikam grūti noticēt, ka mēdz būt tādi idioti...

Bet vispār smieklīgi, kā tu viņus aizstāvi (vari neatbildēt ar "es jeu neko").

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Neko smieklīgu neredzu, es arī aiztāvētu Tevi, ja tevi šitā djorgātu. Ieliec Valentīna vietā Gatis un pastāsti kā jūties.

To pat nevar saukt par kkādu aizstāvēšanu, es tik konstatēju sausus faktus.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 1 Atbildēt

Es līdz tam neaizietu, jo ar tādu hu*ņu nenodarbotos, un apzināti neapmelotu cilvēkus, kas dara savu darbu, pie tam, pēc labākās sirdsapziņas. Pēc tavas loģikas, tu varētu tikpat labi ielikt savu vārdu, piemēram, Imantas pedofila vietā un pastāstīt, kā jūties,.. Bet viņu nemaz neģorgā... spēles noteikumus viņš zināja. Zināja to, ka pārkāpj likumu, ar to vistu tandēmā apmelojot citus (vai arī, ja neapmeloja, tad tā Marina būtu jātiesā par līdzdalību masu slepkavībās un eksperimentos ar cilvēkiem vai, labākajā gadījumā, neziņošana par noziegumu arī ir noziegums).

Visticamāk, aiz restēm jau viņu tāpat neieliks, un nevajag jau arī, bet pusgadu kādus kapiņus pakopt par sliktu nenāktu gan...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

Tā ir neslavas celšana.

Ja tavs kaimiņš sāks interneta publicēt, ka tu esi pedofils, tev nevajadzēs pierādīt, kādu kaitējumu tu esi nodarījis bērniem. Tu pat vari būt pedofils, bet ja tas nav pierādīts, tavs kaimiņš tev maksās.

Te ir tas pats. Kaut kas apmelo slimnīcu noziegumos.

...

Tikai te ir cita lieta.

Follijas cepurīši domā, ka Marinu arestēja un atlaida tāpēc, ka viņa "zināja pārāk daudz".

Un tas tieši otrādi, rada aizdomas, ka tā bija taisnība. Slimnīca taču arī neko nedara.

Bet ja būtu tā kā es uzrakstīju,:

Slimnīca nopelnītu

Marijas fani zaudētu lielu naudu

Nākošreiz, citi divreiz pārdomās pirms kā apmelošanas

Viņi paši lai mazinātu soda apmēru sāks teikt, ka sameloja

Viņu fani redzēs, ka ne slimnīcā...bet tiesa atzina, ka tie ir meli.

...

Bet tagad, jebkurš follijas cepurainais teiks, ka viņi teica taisnību. Pat tu, volx, tā domā. Un nevajag teikt, ka tā nav.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Cik ļoti un pret ko ir jāatdauza galva, lai noticētu, ka Marina teica taisnību? Duriet kaut zemē iekšā, bet to es nespēju saprast...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Volx noticēja...

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Bļin, čaļi, es jau jums iepriekš teicu, ka nemaz tādu Valentīnu ar Marinu nezināju un attiecīgi arī nezinu "ko viņi teica". Redzēju tviterī ziņu, ka arestē Marinu ar Valentīnu. Nu un šeit jūs kko pēc tam cepāties. Es tā pat nestrādāju slimnīcā, lai varētu izvērtēt kam, kuram ir taisnība. Es vēršos pret pašu procesu, kas nav ADEKVĀTS

Tak lai slimnīca sūdz tiesā, piedzen tur kko. Vai tad es esmu pret? Kā un kas kompensēs tās 14 cietumā pavadītās dienas Valentīnam, ja tiesas spriedums būs viņam labvēlīgs?

Un protams, ja izvērš šādas represijas, tad cilvēkiem rodas aizdomas, ka kau kas jau tur ir. Vislabāk man patīk, ka tu zini ko citi domā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Vai man vienīgajam ir sajūta, ka pēdējā laikā visādi anti-kovideri, anti-maskeri, anti-vakseri un visādi citādi antiņi ir jūtami pieklusuši?

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Man apkārtnē strauji parādās inficētie. Iespējams, ka arī šiem ir apkārt ieradies un grūti būt anti, ja blakus viens kāsē.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nav taisnība, Pļaviņš rīkos braucienu uz Liepāju. Vēl es dzirdēju, ka šitā pati Valentīna TVF esot uzaicināta piedalīties diskusijā par Covid Lietuvas Seimā.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

Nu viss, kariņš teica, ka armiju vajadzēšot palīgā, lai visus neticīgos novakcinētu Padzirdēs šito dezinformātori, un skat, vēl pēc dienas emesha, volks un bradīpusis brēks plinā rīklē, ka autoritāriskais komunisms ir klāt.

Vēl tikai jābrīnās, ka kāds nav sācis kliegt, ka AKA/LAA vai kā viņus tur sauc, drīz iekasēs čipa nodokli no katra vakcinētā

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka ar tiem visiem protestētājiem konsekventi tiek apķēpāta jebkādu protestu ideja pēc būtības.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Neko neapgalvoju, bet LT mazajiem miestiem aizberot piebraucamos ceļus. Cilvēki neziņā kā piebrauks neatliekamais uc spec transports. Ja nu tiešām tā ir, tad atceroties Uhaņas skatus kur daudzstāveņu mājām it kā metināja ciet ieejas durvis ir jāsāk kaut kam gatavoties. X diena tuvojas?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Tas gan izklausās maz ticami. Patiešām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tas jau kā kuram tā x stunda iestāsies. Grāveram jau ir iestājusies.

No sākuma Dailes teātris pārtrauc līgumu par telpu īri un tagad Rozīte, kas uztaisīja labu interviju ar Grāveru, izdzēš no YouTube to interviju.

Man liekas 80-tajos gados Grāvers dzīvoja brīvāk.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=Eu7Lbb2c0js&ab_channel=NoBullshitExperiencearAndriKivi%C4%8Du

Drist vaig mazāk. Tas ir bijis Rozītes kaut kāds privāti pieejams video, cik var noprast. Links ar citu Grāvera interviju, kur viņš runā pilnā sparā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Pareizi Kulbergs Tviterī par Grāveru izteicās - būtu labāk dziedājis...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
2 0 Atbildēt

Kulbergs? Tas cirvis kura sencis nopizģijot auto union ieguva sev ekskluzīvās tiesības tirgot "Audi" Latvijā cik tur tos gadus un pamuļķa dēlēnam gardus amatus līdz kapa malai? Nu gan tev ir autoritātes!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kurš teica, ka viņš man ir autoritāte? Piekrītu kādām lietā un uzreiz "autoritāte"? Tev jau sāk lipt volxa un msh sindroms - piedēvēt citiem lietas, kuras viņi nemaz nav teikuši...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

redz.... starp mums ir indivīdi ar kuriem es vienā mežā dirst neietu. viņu viedoklis par dajebko man nav interesējošs nekur un nekādos apstākļos. citi atkal gaida un cer- moš kautko gudru pateiks un es varēšu tam piekrist....

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Damn, ko es diršu?

Es pats to video skatījos, viņš bija pat ierakstīts pirms 12.12, ilgi montēts, labas kvalitātes.

Diezgan interesanti, tur viņi arī pieskārās tēmai ko un kā viņi pretvalstisku ielika tajās dziesmās. Stāstīja par ierindas pilsoņiem, kas tieši tā pat bija aizņemti ar savām ikdienas rūpēm un īpaši neiespringa par tām tēmām.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Dris, ka 'valdība noņēmusi'

www.youtube.com/watch?v=3vXKspcacRw&ab_channel=GaismasT%C4%ABmeklis

reku vēl viens, Gaismas Tīmekļa video, skaties un čurā biksiņās no laimes. Prasi Rozītei, kur viņas video palika. Cik dzirdēts, jūķūbs reizēm kādu video par it kā autortiesībām aptur, vai vēl par kaut ko tik pat šķidru.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kur es rakstu "valdība noņēmusi"?

Es tieši to arī skaidroju, ka video bija labs, ilgi montēts un bladac tagad pazūd. Rozīte bija ilgi pastrādājusi pie tā video.

Pirms tam uz Dailes teātra vadību kāds izdarīja spiedienu un tagad uz Rozīti. Teātrim vispār hohma neko rādīt nevar, bet telpas steidzami savajagas.

P. S. Tad Tu būsi 26.12 Liepājā?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

nu, un kas tad ir tā tava zemteksta 'kāds' kas spiež uz teātri un to rozīti?

Kas man būtu pazudis Liepājā?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu tas ir dubultais noziegums. Ja jau būtu tāda sarkanā poga ko youtubi cenzēt, tad tā būtu tikai Grāvera vs valsts attiecības. Šajā gadījumā tiek izteikti draudi Rozītei, kas ir kriminālnoziegums.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

pierādijumus studijā, kur kādai rozītei kādi draudi ir izteikti!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Domāju, ka varam gaidīt drīz pārvietošanās ierobežojumus.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

domāju mēs varam gaidīt ne tikai to.... vistas jums žēl būrīšos- ar pašiem drīz nebūs labāk- statistiskie vieninieki.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

tev labāk par statistisko nullīti strādāt?

Ja arī būs ierobežojumi pārvietoties, tie būs īslaicigi

Bet vistas - tās kā suga ir evolūcijas ceļa uzvarētājas. Apmaiņā pret indivīda labklājību

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Uz to kurš statiski neeksistē, nav attiecināmi nekādi nosacijumi un noteikumi. Priecīgus Ziemassvētkus pamuļķi.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

turpini vien urbt savu plāno galdiņu

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vēl man kretinē ka pat Riga24 uz savu Preses klubu nav nevienu no tiem protestētājiem uzaicinājusi. Tā blin kā Kaimiņš tur bišķin palaiž kkādu purkšķīti, tā uzreiz studijā. Tur tak arī skaidri un gaiši pateikuši - valsts finansējumu neredzēt, ja kāds marginālis ieradīsies. Lūk, tā arī valdība pati dzen sevi stūrī. Pa tik īsu laiku savārīt tik lielas nejēdzības ir jāmāk.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tur jau diskusija nesanāks, labāk to pajoliņus neaicināt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

ko tie pamuļķi var pastāstīt? Var jau uzaicināt arī plakanās Zemes piekritēju. Tikai kāpēc jāpiesārņo ēters.

Vienīgais, ko varēja izdarīt - ierakstīt viņu pretenzijas, tad, uzaicināt gudru cilvēku, un lai tas atbild uz tiem marasmiem. Lai cilvēki paklausās, kā ir īstenībā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu kā šitā var nolikt plakanās zemes piekritējus. Tie tak paši labākie cilvēki, skaidri visiem deklarē savu "horizonta plašumu". Grūti iedomāties kur vēl var atrast cilvēkus kas tik atklāti un godīgi parādītu savu zināšanu apjomu...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atkal, tas pats, kas ar Valentīnu. Neiet tak runa par ko teica vai ko var pastāstīt, bet par NEADEKVĀTUMU.

Nav jau liela māksla nosēdināt 3 cilvēkus, kas vienbalsīgi nodirš tos citus 3. Neatļauts paņēmiens, ja salīdzinām ar kādu cīņas sportu.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

viencexperc rakstīja: ko tie pamuļķi var pastāstīt? Var jau uzaicināt arī plakanās Zemes piekritēju. Tikai kāpēc jāpiesārņo ēters.

Vienīgais, ko varēja izdarīt - ierakstīt viņu pretenzijas, tad, uzaicināt gudru cilvēku, un lai tas atbild uz tiem marasmiem. Lai cilvēki paklausās, kā ir īstenībā.

Un kā ir īstenībā? Tā kā tev pasaka tie, kam ir svarīgi lai tu pildītu tev uzdoto? Kas tevi sūdabrāli ar lielāku iespēju āfrikā paglābs no nepatikšanām 10USD makā vai 10 bitkoini tacā digimaciņā?

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
3 0 Atbildēt

Vispār šodien ir Ziemassvētku vakars, varētu iztikt bez gānīšanos.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

Anekdote vēsta, cik svarīgas cilvēkiem ir zāles. Pacients atnāk pie ārsta un satraukts stāsta, ka viņam laikam aptieka pārdod ne tās zāles, ko ārsts izrakstījis. Ārsts zina, ka viņš pacientam ir izrakstījis tās pašas zāles, ko līdz šim, un prasa, kāpēc pacients domā, ka aptieka viņam pārdevusi citas zāles. Pacients paskaidro: “Kad senāk es tās tabletes, ko jūs man izrakstījāt, metu podā, tās nogrima, bet tagad peld pa virsu!”

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Brauciens vēl nav izkustējies no Rīgas, jo CP nodarbojās ar sabotāžu. Tagad jau viņiem vajadzēja būt pie Slokas Circle www.facebook.com/SabiedriskieSatversmesSargi/videos/394303638515605/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

"Sabiedriskie Satversmes sargi" - kas tie par tirliņiem uzzīmējušies? Atkal kādai ļaužu grupiņai uzmanības trūkums?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Cik es sapratu, tad Čiekurs šodien nevar organizēt tiešraidi. Tad tur tāds vesels kolektīvs(2 sievietes+vīrietis) nodrošina saziņu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Būtu nu nodibinājuši kādu sabiedrisko organizāciju un vismaz caur to noformulejuši savas prasības. Bet nu jā tas jau anarhistiem, katrs pats par sevi, neder.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti