Es jau domaju beigt šo komēdiju. Bet tad tu izspļauj, un parādi... ( nebūs spoliera, uzrakstīšu beigās)
..
Tu visu laiku strīdies, un mēģini pierādīt, ka sociālisms ir pārāks par kapitālismu. Par to, ka sociālisms nes bagātību un pārticību. Tev gudri cilvēki saka, ka NĒ. Tieši otrādi.
Tagad, gribot parādīt nabadzību, pirmais, ko dari - parādi sociālistu štatu. Vašingtonas štatā pēdējais gubernators - republikānis, bija no 1981-1985 gadam.
Visu laiku strīdies, pats redzi, bet tajā pašā laikā nevari savilkt paralēles.
Un pierādi to, ka sociālisti nemāk domāt.
Tu redzi - nēģeris guļ, un to tikai saproti, ka viņam vajag palīdzēt. Bet nevari izdomāt, ka ja tam nēģerim iedot, citam ir jāatņem. Bet tā nav, ka tas nēģeris ir viens. Tad uzrodas vēl viens, tad vēl. Un beidzas tā, ka tiem pārējiem vairs nav naudas. Jo tā vairāk nerodas. Tāpēc arī tas nēģeris gulēja, ka viņš nestrādāja.Bet saņemot palīdzību, viņš tikai vēl vairāk stimulējas, ka nevajag strādāt.
Netici man, padomā pats. Nav jau grūti. Vari aplūkot statistiku par ekonomisko izaugsmi.
en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._states_and_territories_by_economic_growth_rate
arī "dīvaini", ka top desmitniekā vieni republikāņu štati. Daži ( 3.vieta, 5.vieta štati, kuros mainās - demokrāti-republikāņi). Un tikai viens ir tīrs demokrātui štats, desmitajā vietā.
Bet tur jau tapat visi ir blakus.
Un tagad skaidri nodemonstrēji, ka pat no vienkāršiem cipariem neko, nu absolūti neko nesaporti :D
Pievērsies ka nu labāk kaut kam kas tev ir pa pa spēkam "lielais kapitālist".
Labi es eju parēkt pietiks piedrist šo tēmu ...
Bet konkrēti par šo, tavu skribelējumu:
Es varu atrast tādus pašus "pierādījumus", ka |Indijā cilvēki dzīvo labāk, kā Vācijā.
Tikai tavas prāta spējas tu jau pierādīji. Vēl noticēsi...