Krancis rakstīja:Njā Skārdniek
TA darbonis jau droši vien izdvesa skaļu nopūtu tiklīdz tu ieripināji TA stacijā
Nē tieši otrādi ap manu autiņu jautrība valdīja, Visi TA darbinieki skatījās.
Krancis rakstīja:Njā Skārdniek
TA darbonis jau droši vien izdvesa skaļu nopūtu tiklīdz tu ieripināji TA stacijā
Nē tieši otrādi ap manu autiņu jautrība valdīja, Visi TA darbinieki skatījās.
Vot ja Gvido saveejo oopiiti uz skati aizdziis,tad gan $ovs buus garanteets.
Gan jau sačinīs un aizdzīs, kur tad bez skates vizināsies.Bet arī pret šāda vecuma dzelžiem viņi izturas ar cieņu, ja viss ir tehniskā kārtībā un neapdraud līdzpilsoņu dzīvības.
Nu 740-jam būs arī spārns zilā krāsā, jo durvīm vientuļi palika.
Nu ko pusstunda un jauns spārns ir uzlikts, labi, ka mājās ir 'šrots'.
Atkal aplī kādu paķēri?
Gribēju pārbaudīt kas izturīgāks Volvo vai škoda, bet šoreiz man neviens nemaksās.
Skardniek = citu marku iznicinaataajs
peace
Skārdnieka devīze; Ne dienu bez bleķu locīšanas
Skardnieks rakstīja:Gribēju pārbaudīt kas izturīgāks Volvo vai škoda, bet šoreiz man neviens nemaksās.
Tu,Skārdiņ,tikai nesaki,ka jau sāc trolejbusus vajāt!
Skārdniek.Tu vismaz ziņo kad dodies ārā no mājām.
Kāda panika? Tas taču Skārdnieka darbs un aicinājums(locīt bleķus).
Pagaidiet tikai! Uzstutēšu savu paka.u uz riteņiem, un būs visi trakie uz ceļiem! Baidieties! Viens no mūsu vidus ar ļOOOti lielu pārvietojas!
Tikai Tu taads kuutrs uz to stuteeshanu palicis....
Iedod man to kapeiku!
Bla bla cik tad pats esi palīdzējis?
Kaa es aizbrauc taa Tu neesi.. pat nevar uz pm atbildeet
Skārdnieks brauc uz Rīgu, tauta pamūk.
Laicīgi apraksti sīku brauciena maršrutu
Pa ceļam nevienu nesastapu, ja neskaita Uudensputnu pie kura paciemojos.
Kur var meklēt VOLVO 940 2.4 TD elektrības shēmas?
Es liktu kādā signalizāciju kantorī.
1.Ātrāk
2.Ir kam prasīt garantiju
Bet ja kas mājās jāpaskatās grāmata. Bija tur shēmas, bet vai dīzelim neesmu pētijis.
Ir savas domas,taču gribu dzirdēt viedokļus,-940turbo-pie paātrinājuma viss O.K.,ieslēdzas turbīna un aiziet viss jauki,tikai pārejot uz mierīgu gaitu no strauja paātrinājuma-reizēm noslāpst.Kādi viedokļi,ieteikumi?
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]