Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
p.s. jautaajums par volvo rezerves daljaam veeljoprojaam aktuaals...
lampas (priekshas), stikls, veel shaadi taadi lorinji, piem. pakaljeejais benjkjis...
apveerumi kapeec ne 2/7/9/8...
Es dziivoju 1 un kapeec man vajag auto kuraa vadaat dinozaurus?
Man uuberkvadraatiskais stils tomeer liekas pa traku...
seetaa es jau zinu 1 kursh ar 740 (laikam) manevree... nav tas vieglaakais...
850 naudas nepietiek.
a 460to taads jau bija ar tas plaans- celt no shrota... ja iepatiksies patureeshu, ja nee- paardoshu...
reaalais noskreejiens 1.7 vai 1.8 motoriitim kursh nu tanii 94 gadaa bija 298k, bet kops normaali un pirkts LATVIJAA
94. gadaa.. shiem pat visa senaa servja graamatinja meetaajaas.
Jaa varat teikt ka esmu pastulbs, bet nu taada dziive
...
man ir labas asociaacijas ar 340 un 460 89 un 92. gada volvo personiigi. un saglabaajushies 15" ljitoki
Viens ieteikums Rūpīgi pārbaudi un sakārto elektrosistēmu motortelpā.
Labi jox - lai veicās ar augšāmcelšanas darbiem
P.S. - Pa bruģi labāk ar to autiņu nebrauc ![]()
Veiksmi un neatlaidību!!!
A par to bruģi - zināsm fakts ka 400tie grab kā negudri.
Citādi visādi ok-autišs
242 nav gadījumā balts ar zilganu ādas salonu un 6 katliem un automātu?
2Formatter!
Liecies ka nu mierā!
Laikam tava pagalma 7xxtajam ir paknapa stūres blīve!
Mans katru rītu veic goda apli pa pilnu pagalmu. Cits ar 2 golpu netiek ārā> šitas iziet brīvi ar 2 gaņģi un neķeras!
1x bija sastūmuši galīgi paka.ā tos autiņus > dabūju pagaidīt!
Hammers ir manījis, cik slikti (labi) var grozīt, neļaus sameloties!
Skārdniek! Vai tu esi izjutis traucējumus pārvietojoties ar savu?
Un vēl piekabi pakaļā? ![]()
740 imo pagrieziena raadiuss bija 6,6m golpam tikpat,ja ne veel vairaak .
[addsig]
Varbūt viņš vakarā pateiks!
Saraxti visu infu modelis,bīdelis, zupa, gads!
1997.gads
5 katli
Detaļas VOLVO kods (no Mūsas) 8627933
Audi kodi (www.elcats.ru)
līdz 1996.g:
046 105 251 J
054 105 251 B
074 105 243 B
1997.g:
074 105 251 N
074 105 193
Pēc 97.gada Audi ir 6 katlu bīdelis, no tā sķīvis neder, vakar piemērīju.
SM cenas grozās 20-50 Ls, jauns MM-167 Ls, Audi centrā 166 Ls Gribu lētāk!!! ![]()
Pagrieziena rādiuss ir super, uz 3 joslām varu apmest riņķī.Ar piekabi (garo) nekādu problēmu, savā pagalmā atpakaļgaitā 90 grādu leņķī ar pirmo reizi griežu iekšā, ar priekšpiedziņas tā nevarētu.
Kā beidzās ģeneratora jautājums?
Kas tev ar to gjenerashku - vai ta tik traki ka šrots uzreiz sauc???
Padalies tad kurā servisā tevi tā apmeta?
Mans jau tiecās domāt ka dēļ ģenerātora nevaig Volvi norakstīt, bet nu ja ved tad ved pie Skārdnieka nevis uz šrotu... kaut gan kāda starpība
Hang on! ![]()
Pa ceļam vēl bāku līdz ūkai pielēju!
Iebraucu šrotā ( lai vauva iečeko, kas notiek, kad saimnieku neklausa) un čiki briki > rūc kā mīļais! 2Ls un kādam laikam miers! ![]()
Atpakaļ nācu ar pilnu krūti >>> Liekas būs OK.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru