Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

175CD viss remkomplekts ~ 16 Ls Dabūjams apm. 2 nedēļās

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Un kā ir ar adatu? 175 CD us

Ja atmiņa neviļ, manam adatai nebija numura, bet DC burtiņi. Viņa neregulējas ar skrūvi no augšas, bet gan ar sedlu izbīdīšanu no apakšas. Kameras adatu nevajag un sedli jau arī ir.

Mans arī 1983 gads 2L

Paldies!

Scantech, vai kā viņu tur pareizi raksta, neir tāda bagātība.

0 0 Atbildēt

DAGS rakstīja:

Gvido28 rakstījaamuldējos ne Granīta, bet Bukultu.

Tā iet, ka par daudz visa kā vienā dienā.

Jā,tagad atminos,savalaikā savu pirmo skorpi dzinu pie tā vīreļa,lai vai kā,bet savu darbu viš pieprot.Telefonu gan neatminu.

Man ir, bet tikai 240 tajā stāv. Tā teikt pa rokai.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Gvido... Par adatu...Ko Tu domāji ar Scantech??? Katalogā ir un pasūtīt arī var! Adatas OE Nr ir 237677, Scantech Nr 15.7677

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Gvido... Par adatu...Ko Tu domāji ar Scantech??? Katalogā ir un pasūtīt arī var! Adatas OE Nr ir 237677, Scantech Nr 15.7677

Nelaime tāda, ka pasūtot Scantech pēc tā Nr. man atnāca SAAB suports, vai kaut kas uz to pusi. Otreiz vairs neriskēšu. Un to tikai pēc atkārtota lūguma izpildīt pasūtījumu.

Paskatīšos par šito numuru, bet es rakstīju to, ko redz, ja to micīti pastiepj nost adatai.

compact Reģ.: 03.02.2004
0 0 Atbildēt

Sākšu ar MEGARESPECT Dagam un viņa servisam. Manam apbružātajam 850jam plastisko operāciju veica vnk ideāli.

Ir viena cita trobele. Viena no orģinālajām signalizācijas pultīm izbeidza savu existenci. Nomainīju batereju, bet skuju. Otra pults strādā normāli.

Viens variants: mans gadīgais sīcis ir kautko saspaidījis tai pultij? Vai tiešām jāgriežas MM?

Kam vispār ir tā otrā poga uz orģinālās 850 pults?

0 0 Atbildēt

BUM

vissvienalga Reģ.: 08.03.2004
0 0 Atbildēt

varbūt kādam ir idejas, kur kas ir jāsmērē, kad pie pirmajiem saliem sāk čīkstēt stūre. vai var tur būt kas nopietnāks?

P.S. bez ņirgāšanās, lūdzu! tiešām neesmu automehāniķis.

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

vissvienalga rakstīja:varbūt kādam ir idejas, kur kas ir jāsmērē, kad pie pirmajiem saliem sāk čīkstēt stūre. vai var tur būt kas nopietnāks?

P.S. bez ņirgāšanās, lūdzu! tiešām neesmu automehāniķis.

Man a schamais intereseetu, a to no riitiem kriit uz nerviem kameer salons vēss.

Smilgis Reģ.: 30.11.2005
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstījaamuldējos ne Granīta, bet Bukultu.

Tā iet, ka par daudz visa kā vienā dienā.

Paldies, paldies par info. Par Bukultu ielas Sergeju man teica arii Sasha no Pardaugavas.

Smilgis Reģ.: 30.11.2005
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Gvido... Par adatu...Ko Tu domāji ar Scantech??? Katalogā ir un pasūtīt arī var! Adatas OE Nr ir 237677, Scantech Nr 15.7677

Varbuut, ka man vajadzees. Ceru naakoshnedeelj aizdziit savu Strombergu uz Bukultu ielu, tad redzees!

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

compact rakstījaākšu ar MEGARESPECT Dagam un viņa servisam. Manam apbružātajam 850jam plastisko operāciju veica vnk ideāli.

Centāmies un darijām ko varējām,taču viena lieta tev jāizdara pašam t.i. nepāžēlo LVL,aizbrauc līds MM un nopērc tās aizsargnovelcenes priekš aizmugurējām arkām.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstījaAGS, ja jau lielies, tad līdz galam - kas par operāciju?

Nav jau par ko lielities,vienkarši ikdienas darbs.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Vai kāds var ieteikt labu dīzeļspeciālistu priekš 2.5tdi ?

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Tāks, 960- jam tomēr būs sirds pārstādīšana, jo virzuļi 'ļurkājas' un eļļa arī ira uz virzuļiem biezā slānī, eļļa vispār nav saucama par eļļu, un ira viens vārsts čupā. Nu nelāpīšu kā cauru zeķi, tāpat izdils, labāk ielikšu citu sirdi, kurai ira pat garantija. un donors meistaram arī ira labi zināms.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiciens!

Man te tāda probza. Nesen remontēju stūre reiku un tagad parādījusies vibrācija uz stūres un nedaudz uz virsbūves. Motora poduškas skatijos, bet it kā neredz, ka kāda būtu nosēdusies. Vai var vēl būt kaut kas?

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Pārbalancē riteņus, reika diez vai ir vainīga.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Ta vibracija ir braucot vai stavot????

0 0 Atbildēt

Visvairāk jūtama stāvot uz vietas pie tukšgaitas apgr., braucot arī jūt , mazāk.bet

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:Visvairāk jūtama stāvot uz vietas pie tukšgaitas apgr., braucot arī jūt , mazāk.bet

Reiku pacs njeemi nost liki virsu ? Pirmaa doma ir taa ka njemot nost reiku tiek atlaists podramnjiks un liidz ar to motors taa kaa bishku iekaras spilvenos un parasti auksheejai atsaites buksei ir tieksme saveerpties paskaties vai tur kronshteins neskaraas pie metaala. Tad ja nekljuudos viena bukse staav starp stuures reiku un kaarbu, mosh tur kaada shaize atgaduiijusies

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Juze rakstīja:Visvairāk jūtama stāvot uz vietas pie tukšgaitas apgr., braucot arī jūt , mazāk.bet

Reiku pacs njeemi nost liki virsu ? Pirmaa doma ir taa ka njemot nost reiku tiek atlaists podramnjiks un liidz ar to motors taa kaa bishku iekaras spilvenos un parasti auksheejai atsaites buksei ir tieksme saveerpties paskaties vai tur kronshteins neskaraas pie metaala. Tad ja nekljuudos viena bukse staav starp stuures reiku un kaarbu, mosh tur kaada shaize atgaduiijusies

Pats neņēmu, dzinu uz servisu Vairoga ielā ""Helms" laikam bija. Man doma arī ir par to hidrospilvenu, kas atrodas starp reiku un motoru, bet tad jau it kā vajadzētu būt kaut kādam slapjumam. Augšējā stāv vietā, viss it kā Ok. Bet vibrē - kā dīzelis tukšgaitā.

0 0 Atbildēt

Nopēti riktīgi vai dzinējs tiešām nav kaut kur pie korpusa pieskāries.

mikins Reģ.: 26.11.2005
0 0 Atbildēt

Man ari taada klabonja paraadijas. Izloznjaju visu auto -neko neatradu.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Starpcitu JUZE, nupat musu rajona (Jugla) ir paradijies labs VOLVO meistars. Apjautajos par cenam, tiesham sakariigi, kaut kad braukshu jau shadas tadas sikas apkopites taisit, tad maniis preciizaak. Ja ir doma kaut ko paremontet,dod zinju

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Šodien braucu pāri Salu tiltam un redzu, ka malā stāv volvo 740 ar haubi pret debesīm. nu tākā nebija kur īpaši skriet tad nolēmu, ka jāizpalīdz, bet tā kā biju jau viņam garām pabraucis tad turpināju vien ceļu uz priekšu. Aizbraucu \'\'goda aplī\'\' līdz Akmens tiltam, pārbraucu pāri Daugavai un atkal braucu uz Salu tiltu līdz nonācu līdz bēdubrālim.

Laikam jau tas dīzeļa degvielas filtrs bija pilns ar ūdeni. Tad kopīgiem spēkiem ar specatslēgu(kura nejauši bija manā bagāžniekā) atskrūvējām veco degvielas filtru un uzlikām jauno. Un drīz jau arī ierācās \'\'traktorītis\'\'

Foto:

foto.inbox.lv/...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti