Kārtot: Augošā secībā
1 2
Surrr 23.08.2007 23:02

Man mētājas no uscara oriģīnālais kasešu/cd maģis bez pielietojuma mājās - iemesls - cd lasa ar baigām grūtībām. Atdošū par visīti. Protams rekomendēju labāk Sia "Autobass" nopirkt labāk smuku mellu zaglušku par padsmit latiem, ar kuras palīdzību ielikt normālu 1 din maģi, un izskatīsies kā no rūpnīcas.

Surrr 14.08.2007 14:18

2.7 motors ir dikti kaprīzs. Sīkāk tev jebkurā US auto servisā izstāstīs, bet principa pietiek tev vienkārši atcerēties, ka visai LHS platfomai nekādā gadījumā nedrīkst ņemt 2.7 motoru, ņem 3.5 un kalpos ļoti labi.

Surrr 14.08.2007 14:05

Domu par voncordi atmet, jo tai ir pieejams tikai 2.7 dzinējs, kurs ir ļoti kaprīzs. Drīzāk paskaties uz brāļiem 300M vai LHS, bet tiešī uz 3.5 nevis 2.7 dzinējiem.* Chrysler 2.7 ir sāpīga tēma

Surrr 13.08.2007 10:10

renchoo rakstīja:

modena rakstīja: vislabāk skan.. - «Мы в Латвии меньше года, а некоторые уже зарабатывают по 3000 долларов в день», — доверительно сообщил информатор.

Tad pasaki,kāpēc ir MLM kompānijas kas pastāv jau 30-40 gadus,visā pasaulē tas strādā un Latvijā NĒ! Stulbi ne.

Tapēc, ka ASV ir pilns ar idiotiem.Sacukārt vidusmēra Latvijas iedzīvotājam asinīs ir sovdepa rūdījums - nozagt, apmest pašam. BIja tak 90`o sākumā "zelta aplis" - tik dikti ātri tā bodīte aizklapējās ciet, jo atklājās, ka šajos platuma grādos vidējais iq līmenis ir stipri augstāks un veido priekš MLM nelabvēlīgus apstākļus.

A tu esi vienkārši idiots un smerdelis, un sist tevi vajag un slānīt, MLM darbinieks bļ*.....

Surrr 11.08.2007 13:24

Ar BB nav tik vienkārši - Lavents vienkārši līdz pēdējam cerēja uz lata devalvāciju, klīst baumas, ka Repše viņu "uzmeta" lūk arī viss - tāpēc noslēgums bij tik banāls bankrots.

Surrr 10.08.2007 11:53

www.powerplusmpg.com/...

www.powerplusmpg.com/...

Lūk arī šī brīnumlīdzekļa mērķauditorija un potenciāļie distribjūtori - ņemts no viņu pašu mājas lapas ). Kādam kretīnam vispār jābūt, lai pirmkārt, uz mirkli pat noticētu solītajam jaudas pieaugumam un patēriņa kritumam, otrkārt, lai pieteiktos šito mēslu izplatīt, un treškārt, ieberžoties, vēl mēģināt kādam kādā interneta forumā šitādas baikas iestāstīt.

Surrr 10.08.2007 11:49

renchoo rakstīja: Esu apmierināt ar šo produktu.Ja kādam ir interese šo notestēt varu piedāvāt ar atlaidi pa 16Ls gab.

Kārtējais multi level marketing idiots. Ar ko tieši tu šitajā produktā resi apmierināts? Mēnesī daudz idiotus atrodi, kam šito mēslu notirgot? Pasaku stāstnieks...

Surrr 01.08.2007 2:40

Pats pirmais pamatlikums, izbraucot ar moci ielās ir pavisam vienkāršs - uz moča tu redzi visu kas notiek apkārt labāk par pārējiem, bet pārējie neredz tevi. Un ņipričom tur lamāt autovadītājus par aklumu vai nevērību - pārsvarā tā vienkārši ir un viss, ka mocis ir daudz grūtāk pamanāms. Tas ir zelta likums, un pie tirzas viss tavs cik tur desmitu gadu stāžs, ja tu to nezini - tad tu esi idiots un ņi dano tev ar moci braukt.

Es protams, nerunāju par autovadītājiem, kuri speciāli griež priekšā/spiež ārā - es runāju, ka nesaprātīgi ir dusmoties uz tiem kas nepamana - izbraucot uz ceļa tev ir jārēķinās ar to, ka tu esi nemanāms, un jāizmanto priekšrocība, ka toties tu visu pārredzi daudz labāk.

Un braukt ar tālajiem - tā ir cūcība un necieņa pret pārējiem, kas ne pie kā nav vainīgi Ja baidies par savu veselību, jo redz kāds tevi var apskādēt - nekāp uz moča.

Surrr 17.07.2007 2:35

Kad būs izvērtēti, noteikti un pamatoti definēti cēloņi, tad arī varēsim domāt par seku novēršanu.

Tas attiecas gan uz klimata izmaiņām, gan uz "alternatīvo enerģiju". Kad man būs kaut neliela pārliecība, ka kāds spēs kompetenti apskaidrot situāciju naftas tirgū, situāciju ar klimata izmaiņām - tad es arī būšu ar mieru braukt preskartona mašīnā, kas darbojas ar uzvelkami atsperi. Es runāju par tādu teoriju, kuru pēc 2 dienām neapgāzīs jauna, vēl iespaidīgāka populārzinātniska teorija par apokalipsi.

Kamēr man ir pārliecība, ka cilvēce klimata pārmaiņas ietekmē minimāli,dabā viss ir ciklisks, un stāsti par naftas izsīkumiem tuvākajos 100 gados ir vienkāršas lielo koncernu savstarpējās cīņas - es braukšu ar savu 3.5litrīgo motoru ar dabīgās ādas salonu un koka apdari.

Jaunās tehnoloģijas - tas ir lieliski. Tikai šis kults ir uzbūvēts ne jau uz jaunām revolucionārām tehnoloģijām - visa publikas interese tiek panākta, reizi gadā piesakot jaunu apokalipsi pēc 2-3 gadiem.

Atcerieties, kāda muļķības rakstīja tepat mūsu pašu plašsaziņas līdzekļi gaidot y2k? Raķetes ar kodolgalviņām lidoja pār Eiropu, lidmašīnas krita, saskrējās, metropolēs zuda elektrība, visapkārt bardaks, haoss - apokalipse vienvārdsakot...Personīgi es labprāt paskatītos acīs daudziem tā laika "ekspertiem"

Surrr 16.07.2007 20:26

Bezjēdzīga tiršana tas viss ir. ir 2 slavenas un plaši kultivētās teorijas - par naftas beigšanos un globālā sasilšana. Sak tā jau ir, ka vis siet uz postu - sausā tualete apgāzās, jo tik stirpi vēji jau agrāk nebij, un benzīna ar nav ne jau tāpēc, ka es naudu būtu nodzēris, bet tāpēc, ka uz alternatīviem enerģījas avotiem jāpāriet. Sak, acis iespīdās vien cik labi būtu ja varētu savu miskasti no rozetes lādēt un nevajadzētu braukt uz benzīntanku kur 9 ādas plēš.

Tiršana tas viss ir. Nevienam nav nemazākās nojausmas, cik lieli ir naftas krājumi uz zemes un cik ilgā laikā vispār nafta atjaunojas. Protams, es jau redzu, ka mums te arī ir pāris diplomēti ģeologi, kuri ir pārliecināti, ka pēc 5 gadiem benzīna nebūšot, nu tad pārdod savu klaburkasti un jau sāc audzēt un krāt rapsi kodolziemai, vai pamēģini uzprojektēt sev braucamo no putekļsūcēju motoriem. Vai aºī mazāk vakara ziņas un tvnetu lasi. Pirms gadiem 15 visur skandināja, ka ja Zemes vidējā temperatūra celšoties par grādu, via Austrumeiropa zem ūdens būšot. Zemes vidējā temperatūra ir par pāris grādiem augstāka, bet es braukāju ar mašīnu nevis gumijas laivu. Nesen atkal bija lasāmsstāsts, ka pēc gadiem 70 visa LAtvijas lielākā daļa zem ūdens būšot.

tas viss ir viens liels mārketings. Naftas cenu un pieejamību ietekmē ne jau kopējais tās daudzums uz zemes - bet valstu savstarpējās attiecības, kari, un pamatā tam visam ir lielo koncernu lēmumi.

Piekritīšu, ka naftas ieguves tempi varbūt ir par lēniem pie pašreizējā pieprasījuma - bet arī to mēs nekad neuzzināsim - vai tie ir tīri tehnoloģiski ierobežojumi, vai mārketings un savi apsvērumi - būs pieprasījums - būs arī piedāvājums. Protams, neuzdodos par ekspertu - bet nu šo tēmu nopietni apspriest varēs, kad būs pieejami nopietni, objektīvi pētījumi par šo tēmu (Lūdzu nemest šeit mistiskus linkus uz dažnedažādu smilšukastes ekspertu viedokļiem un HIPOTĒZĒM (ak cik cēli šis vārds skan) - tik pat labi arī mani var izmantot ka kompetentu informācijas avotu)

Vidusmēra jeņķis ir visai nogarlaikojies tips, un tas ir tikai veids, kā pūlim pasniegt maizi un izpriecas - antiglobālisms, globālā sasilšana, PETA, nafta...Vidusmēra aktīvistam nav ne mazākās sajēgas par tēmu, par kuru tik aktīvi jāmēģina diskutēt - žēl tikai, ka ar laiku redzamākie aktīvisti jau sāk tikt uzskatīti par "nozares ekspertiem" un uz viņiem atsaucas kā uz autoratīviem avotiem.

P.S. Vidusmēra santīmpi*ēj!! Vēlreiz atkārtošu - nu neļaus tev tuvākajos 10 gados no rozetes savu auto lādēt. Neatkarīgi no tā vai nafta "beigsies" vai "nebeigsies".

Surrr 04.07.2007 10:35

Gadījumā šī jautrošanās ar kakām nenotiek Raunas ielā?

Surrr 29.06.2007 22:44

P.S. Mūram un viņa kaislajiem atbalstītājiem, kuri tik traki ienīst savu valsti, derētu atcerēties, ka ja viņs būtu dzimis Krievijā vai Baltkrievijā, viņš visdrīzāk bez pēdām pazustu vēl pirms savas pirmās grāmateles iznākšanas. Irākā visdrīzāk viņu pasautētu karstā eļļā - Latvijā, es pieļauju, viņš pēkšņi aizmirstu par publicistiku - un līdzīgi kā Seleckis pievērstos dārzkopībai ( Ar Selecki tas notika pēc 2 manuskriptu par Šķēli un Lembergu, uzrakstīšanas)

Surrr 29.06.2007 22:32

Mūrs ir puņķains neveiksminieks.

Vienīgā viņa atsķirība no viņa nīstās "sistēmas" - viņam ir cita mērķauditorija, kuru viņš uzrunā tiem pašiem PR speciālistiem pazīstamajā veidā - tikai pasniegšanas veidam jābūt ņaudulīgam un stāstniekam, tb Mūram, ir jābūt neskuvušamies, tērptam rūtainā, netīrā flaneļa kreklā - respektīvi kārtīgam proletariāta pārstāvim.

Savās filmās un grāmatās viņš lieliski noklusē faktus, kas viņam ir neizdevīgi - bet tam nav nozīmes - jo nekādu risinājumu jau viņs problēmām, par kurām viņš činkst, viņš nepiedāva - viņš nepiedāva arī alternatīvas. Tāda visai prasta lubu literatūra - pārsvarā tendēta uz zvērinātiem pseidointelektuāliem antiamerikāņiem un antiglobālistiem, kā arī vienkārši nogarlaikojušamies jeņķiem, kuriem ir noriebies nascar un džerijs springers.

Nākamais līmenis - iesaku sākt interesēties par vispasaules sazvērestības teorijām - par to kā absolūti slepenā cionistu-masonu-homoseksuālistu loža pārvalda pasauli.

Surrr 22.06.2007 14:36

joop rakstīja: /nedaudz aizstāvot Edžuli/

...tautai laikam tiešām skauž,ja kāds ir sasniedzis nedaudz vairāk par viņiem...NOPELNIET paši normālam(labam)auto...cienīgai dzīvesvietai un tad kādu māciet dzīvot!

Un tieši to pašu var teikt par miljonāru aplikšanu...kāda jums starpība vai cilvēks ir pārdevis oomes zemi-mežu vai spekulējis ar degvielu-cigaretēm vai spirtu...VIŅAM ir nauda,bet jums nav...tas tad arī skauž...

Neiet runa par sapelnīto. iet runa pa edžuļa briesmīgo vēlmi visur paspīdēt ar saviem BMW, vietā un nevietā mētajot pirksteļus. Viss jau būtu jauki, ja viņa pārējā dzīve būtu sakārtota, nez vai viņam īpaši patiktu, ja nepārtraukti kāds rādītu ar pirkstu uz viņa dzīvesvietu.

Sveiciens omei.

Surrr 22.06.2007 10:22

Edžuļa gadījums nav viennozīmīgs - no vienas puses cilvēks ir izveidojis, uzturējis un ielicis visu savu sirdi bmwpowerā. Vot arī ir pārvētusies vēlmē bezjēdzīgi spamot jebkur, kur iespējams. No otras puses - par jebkādiem edžuļa M/ tie paši bmwpoweristi, kuri ir pārsnieguši 19 gadu vecumu, gardi smej, jo zin, ka nekā cita izņemot BMW viņam nav.

Surrr 20.06.2007 12:41

Racionālākais variants - paņemt NORMĀLU 125cc skūteri un piereģistrēt csdd kā 50cc. To izdarīt manuprāt palīdzēs jebkura veikala, kur tirgo skūterus, pārdevējs.

P.S. Silti rekomendēju uzreiz atmest tādu domu, ja nu tomēr iešaujas prātā, pirkt ķīniešu motorollerus. Smagi pēc kāda laiciņa nožēlosiet. Smagi.

Surrr 20.06.2007 11:37

Pasveicini omi...

Surrr 19.06.2007 19:20

man labāk patīk kakāt forumos.

Surrr 19.06.2007 13:05

Mazajam puišelim, kuram liekas, ka viņš ceļ BMW prestižu, vietā un nevietā spamojot, tak cik bij dzirdētas runas, esot piederējis dzīvoklis ar sauso tualeti.

Braukt kāzās ar CHR 300M manuprāt vēl ir sīkums, salīdzinot ar grafiku, kad pa dienu visur apkārt jāvārās par vācu filigrānumu un prestižumu, BMW cēlumu un santīpisējiem, bet ierodoties vakarā mājās uz gulēšanu, gulēt ejot knaģis uz deguna jāliek, ja kāds nesen sanmezglā ir paklucējis.

Surrr 15.06.2007 9:28

edzulis rakstīja: Redzu pirmo cilvēku mūžā, kas ko tādu vēlas iegādāties... līdz šim esmu redzējis tikai izmisīgus tirgoņus...

Vienmēr esmu uzskatījis, ka 300c ir centušies uztaisīt vizuāli par daudz pārāku nekā viņš ir. It īpaši no priekšas. Un tas vien jau ir lēti un s_uc_ks. Tas pats, kas Opel uztaisītu auto vizuāli līdzīgu bentley, bet pašu par sevi kā Opel. Braukt ar tādu būtu vēl pazemojošāk kā parastu opel, jo cilvēki saprot, ka tu esi centies izcelties uz lētuča, bezpersoniskuma un iztēles trūkuma rēķina. No mārketinga viedokļa protams labāk ka viņš ir tāds kā ir, bet manās acīs viņš ir lētucis. Cik redzu, iekš tiem 300c sēž samērā kolorītas personības

Pieļauju, ka labprātāk uz ielas redzi lidz nemaņai nojātu 7er, kura iegādei naudas pietika, bet uzturēšanas izmaksām - nē.

Amerikāņu auto piemīt savs glamūrs. Neviens neapšauba eiropiešu prestižāko brendu perfekcionismu - bet amerikāņu izpratne par autobūvi ir pievilcīga ar savu savdabīgumu. Un amerikāņu komforts savienojumā ar cenu ir ļoti patīkama kombinācija.

Surrr 31.05.2007 22:30

Jācīnās ir ar sistēmu nevis cilvēkiem. Tāda nu reiz Latvijā ir tā prakse, ka lai tiktu pie operācijas ir ārstam ir jāmaksā. Protams nevajag kakāt par pateicībām - tā patiešām ir izspiešana, bet neba jau Zatlers pie tā ir vainīgs - tas būtu tas pats ka noķert 1 nek. īpašuma mākleri un piešūt tam nodokļu nemaksāšanu. Veselības aprūpe ir jāsakārto sistemātiski.

Runa iet par pavisam ko citu - vēl lielāku marioneti par Zatleru grūti iedomāties. Lai cik viņš būtu labs kā ārsts vai cilveks.

Surrr 27.05.2007 15:31

Man ļoti interesē, kā izskatīsies papildzīme, kas norādīs, ka sestdienā ir jāmaksā, bet svētdienā nav.

Surrr 25.05.2007 11:11

vilhelms_tills rakstīja: Starp citu, autoskolas ir iestādes, kurās mācās nabadzīgie cilvēki, kuri nevar atļauties nopirkt jau gatavas tiesības.

Starp citu - gnīdas - tā tiek saukti, mazi, melni, ārkārtīgi skaudīgi, nenovīdīgi un paštaisni draņķīši. Tādi, kā tu un vwfans. Vienam visur rēgojas narkodīleri, kas iegādājušies jaunus, dārgus, rijīgus auto, nedod dievs vēļ ar nestandarta numuriem. Tev atkal acīmredzot viss ir skaidrs par to, ka viņi ir tiesībaas ieguvuši - protams ka nopirkuši.

Surrr 24.05.2007 21:34

Visatļautība bļ*...

Paviesojieties Turcijā, redzēsiet. Luksofora signāli tur autovadītājam ir otršķirīgi, nepārtraukti vadītaji viens otram nogriež ceļu, piemēram metot pa kreisi pār 2 sadalošajām...Tikai - tur paši vadītāji to uztver ar smaidu un sapratni. nestreso un necepjās.

Tur saabisti nekļūst zili aiz dusmām un nepieķēza forumus, kad dajebkāds BMW viņus apdzen, nedod dievs iepriekš uzmirkšķinot, uztaurējot. Tur BMW vadītāji neuzskata par vajadzīgu lamāties uz opelistiem.

Tur cilvēki brauc lai nokļūtu galamērķī, un apzinās, ka to dara arī citi. Nevis kā vwfans, kurš vaigus piepūtis, iekrampējies barankā caur pieri ar vienu aci īgni blenž spidometrā un ekonometrā, bet ar otru aci šķielē uz blakus apstājušos džipu/pajaunāku ne-kompaktklases auto bubinot pie sevis "kur viņš pie šitāda ir ticis, kaukas nav tīrs, viņam ir man nav, ārprāts cik šītāds benzīnu ēd, kautkas nav tīrs...AHĀĀĀĀĀ nopircis dārgu auto un vēl ātrumu pārsniedz"

Ne jau tikai sēnes, kas velkās kolonnās ir vainīgas pie CSN. Un ne tikai ātruma pārsniedzēji. Attieksme ir vainīga, attieksme, tad kad sāksim viens pret otru kā cilvēkiem attiekties, cienīt citus vadītajus - tad arī kautkas mainīsies. Nevis apdzenot, neļaujot apdzīt, ignorējot "vecas miskastes" vai apskaužot labāku auto īpašniekus.

Surrr 14.05.2007 15:08

nomiks rakstīja: Ar mūziku esmu pat ļoti uz tu (starp citu, tā ir mana trešā izglītība), bet diemžēl Eurovision nevaru piedalīties, jo nevaru sagādāt Latvijai uzvaru - neesmu minoritāte

Oi nu beidz te ta kā tāda jaunuve sarkt, ķiķināt un pieklājības pēc melot un liegties. Tu kā reiz esi p*dars un vēl pie tam konkrēts. Kopā ar vwfanu jūs kā reiz varētu nakamgad sūtīt uz EV - būtu vēl baudāmāki par brāļiem Olseniem gan muzikālā izpildījuma ziņā, gan izmaksu ziņa valstij, lai jūs uz turieni aizsūtītu.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti