Kā vējš skrien, kā miets atduras - uz "dullo" putekļos (+ video) 8

 
iAuto | 24.marts 2016 16:56

Autovadītājs ignorē potenciālās briesmas, ko varētu slēpt putekļu mākonis, kā rezultātā ietriecas ceļu uzkopšanas tehnikā.

 
Visi komentāri
 
lieldienu trusis 24.marts 2016 18:52
22 1 Atbildēt

Tur nav ko komentēt, autors ar vienu vārdu visu pateica.

Konuss 24.marts 2016 22:21
10 1 Atbildēt

Putekļi negarantēja aizmugurē braucošajam drošību

Uupis 25.marts 2016 9:15
4 1 Atbildēt

Žetons. Iesperts Vernonam pa vēderapakšu.

Vernons 25.marts 2016 11:03
1 2 Atbildēt

No pirmā acu uzmetiena, arī tādi piedalās ceļu satiksmē!

Bet jau vienreiz minēju, aiz Olaines, Jelgavas virzienā, labā pusē uz lauka dedzina salmus. Dūmu mākonis tāds ka neko nevar redzēt uz ceļa priekšā. Pirmajā joslā satriecās pieci auto! Dūmi izklīda, saule spīd, zila debess un lūžņu kaudze uz ceļa. Neattaisnoju nevienu no braucējiem, bet sods būtu jāsaņem arī salmu dedzinātājam!

Ceļu satiksmes Likuma 19. pants: "Katram satiksmes dalībniekam un citām personām jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju"! "Cita persona" - zemnieks primāri vainīgs, sekundāri - vadītājiem pietrūka pacietības nebraukt, ja neredzi ceļu.

Un kur paliek CSN prasība necelt putekļus? Krievija nav Lielvalsts, Krievija ir nožēlojama Valst. Kosmasā lido, bruņojusies līdz "ausīm", bet ar "pliku pakaļu" baida pasauli ar raķetēm.

Konuss 25.marts 2016 13:23
2 0 Atbildēt

Prasību necelt putekļus droši vien ir ļoti viegli nodrošināt uz mūsu baltajiem grants seguma ceļiem, it īpaši sausā vasaras dienā.

rt 25.marts 2016 7:10
1 2 Atbildēt

Tīra putekļu taisītāja vaina! ES savienībā par šādu darbu organizāciju tīrīšanas kantorim atņemtu licenzi.

Johai 25.marts 2016 7:18
13 0 Atbildēt

Tu droši vien gribēji teikt "arī" - tas, ka kāds sataisījis putekļu mākoni nenozīmē, ka var aizvērt acis un maukt tālāk. Starp citu, kaut kas līdzīgs bija nesen video ar moci, kur saules apžilbināts baikeris izpildīja ko līdzīgu

kaspis 26.marts 2016 10:56
21 0 Atbildēt

putekļi, migla, dūmi, sniegputenis vai lietusgāzē - KATRAM autovadītājam (arī jaunākajām setrām, ko spiež grafiks) jābrauc ar tādu ātrumu, lai būtu iespējams APSTĀTIES REDZAMĪBAS ROBEŽĀS! Tas ir tas, ko noteikumos traktē ar "izvēloties laikapstākļiem (ceļa segumam) atbilstošu ātrumu".

Migla vai putekļi nav nekāds forsmažors, kā dēļ šoferim tiek amputēts bremžu pedālis un vienīgā iespēja ir spiest gāzi - ja nav prātiņa tajā ķirbītī uz kura cepuri liek - nu tad jau var teikt ka priekšā esošie negarantēja... Viens jau mums te tāds spunde visiem caurumiem ir - kā tik kāds dēļ sava stulbuma aptaisās, tā priekšējie vainīgi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti