Cietušais vaicā - pats vainīgs vai priekšā braucošais? (+ video) 12

 
iAuto | 27.jūnijs 2016 16:42

Neliels ātrums, bedrains ceļš un šķiet, nekas slikts nevar atgadīties. Video autors ieslēdz kreiso pagriezienu, uzsāk apdzīšanu un finišē ar riteņiem gaisā (skatīt no 1:45 vai paša sākuma)

 
Visi komentāri
 
solaris 27.jūnijs 2016 18:12
6 14 Atbildēt

Skaidrs, ka Palaidniex pierādīs pretējot, taču manuprāt vainīgs ir priekšā braucošais.

Kanibaals 27.jūnijs 2016 20:54
9 4 Atbildēt

Sadursmes nebija tā kā pie avārijas vainīgs vien pats filmētājs. Apdzīšana arī tā nebija, tā ka šķērsli jāapbrauc pa vienam, bet abi mēģināja reizē, priekšroka tam kas no labās puses.

Palaidniex 28.jūnijs 2016 9:14
4 0 Atbildēt

Lai kaut ko pierādītu/apgāztu vai atspēkotu trūkst skaņas šitam video. Kaut vai, piemēram, lai noskaidrotu faktu, vai bobika vadītājs bija ieslēdzis pagrieziena rādītāju, lai signalizētu par savu vēlmi pabraukt garām?

To ka meiselis brauc dīvaini - bija jāizsecina jau laikus! Laika tam pietika. Līdz ar to attiecīgi jābūt maksimāli uzmanīgam!

Protams mīkla ir kāpēc meiselis bedri negribēja apbraukt pa labo pusi, bet gribēja to izlaists starp ratiem... Nav skaidrs. Daļa atbildes, manuprāt, gan meklējama meiseļa dīvainībā...

Un tagad jautājumi bobika vadītājam:

1. Kāpēc tieši tajā vietā - līkumā bija īstā viet akur apdzī?

2. Bremžu jau bobikam nav?

3. Kāpēc nelika sānā meiselim, bet izvēlējās grāvi?

jj 27.jūnijs 2016 21:08
4 11 Atbildēt

priekšā braucošais nesignalizēja, ka mainīs joslu

anonimikis 28.jūnijs 2016 9:33
6 2 Atbildēt

Kur tu redzi joslas uz tā ceļa izstrādājuma? Video autors ir tipisks pamuļķis, kurš nespēj padomāt pat vienu metru uz priekšu, bet tam ir jāielien jebkurā caurumā. Tak labi redz no savas pozīcijas kāds tas ceļš ir priekšā. Bet šim pofig - "man vajag, tad es braucu. neviens priekšā braucošais traucēt nevar."

solaris 27.jūnijs 2016 22:03
3 10 Atbildēt

Vecīt, kur tu tajā vietā saskatīji šķērsli?!

Un par to, ka abi mēģināja burtiski reizē - tavs pulkstenis nav diez cik precīzs. Ja tu ar tādu reakciju arī satiksmē brauc, tad diez kas nav. Pussekundes starpība nudien bija, tā ka spogulī varēja paspēt ielūkoties.

Tālāk trakāk. Ja jau - kā tu to apgalvo - abi reizē sāka apbraukt, tad kā priekšā esošais tajā brīdī vienlaikus varēja būt filmētājam labajā pusē?! Tev, ko, visi priekšā esošie rādās labajā pusē? Pie okulista esi vispār bijis?

Tam, ka pie avārijs praktiski vainīgs filmētājs, piekrītu. Vajadzēja taranēt to ampli, kurš nevīžo ne spogulī skatīties, ne pagrieziena signālu ieslēgt. Ar tik mazu ātrumu nekas traģisks nevienam nebūtu noticis.

solaris 27.jūnijs 2016 22:03
0 1 Atbildēt

adresēts Kanibaalam

Kanibaals 29.jūnijs 2016 10:40
14 0 Atbildēt

78. Ja transportlīdzekļu braukšanas trajektorijas krustojas, bet braukšanas secība šajos noteikumos nav reglamentēta, ceļu dod transportlīdzekļa vadītājs, kuram transportlīdzeklis tuvojas no labās puses.

Abu vadītāju dīvainā braukšana ir izskaidrojama ar bedraino ceļu, tie arī ir tie šķēršļi kuri tika apbraukti, nav teikts, ka filmētājs kādu tur mēģināja apdzīt.

Vernons 28.jūnijs 2016 12:57
1 11 Atbildēt

Pats vien vainīgs! Kad ambīcijas ir pārākas par veselo saprātu.

Bet "priekšā esošam" pirms ikviena manevra ir jāieslēdz savlaicīgs virzienrādītājs, jāpārliecinās spogulī par drošību un pat tad tas "priekšā esošo" neatbrīvo no atbildības un pienākuma garantēt drošību.

CSN vajag zināt, saprast un ja nav izejas jāsasit "juridiski pareizi"! Iespēja bija, taranēt, bet to neizmantoja.

Konuss 28.jūnijs 2016 14:16
5 0 Atbildēt

Sveicam ar atgriešanos!

Vernons 28.jūnijs 2016 14:47
0 6 Atbildēt

Garlaicīgi?

Kanibaals 29.jūnijs 2016 10:41
9 0 Atbildēt

Braucot pa bezceļu ir jālieto veselais saprāts nevis jālien garām nepārliecinoties ne par ko.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti