Jelgavā automašīna pie skolas notriekusi zēnu ar velosipēdu 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.oktobris 2016 9:01

Vakar Jelgavā kāda automašīna pie skolas notriekusi zēnu, kurš ar velosipēdu pārvietojies pāri gājēju pārejai.

Pie Jelgavas 2.pamatskolas Sarmas ielā 1961.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Volkswagen Golf" uz gājēju pārejas notriekusi 2008.gadā dzimušu velosipēdistu. Zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu "Ford Focus" uzbraucis 1942.gadā dzimušam vīrietim un pametis notikuma vietu. Cietušais vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Jaunpils novadā 1997.gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu "Ford Focus", nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā automašīna saslīdējusi, nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Par ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 246 pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 106. Zemgales reģionā noformēti 53 pārkāpuma protokoli, Vidzemes reģionā - 35 protokoli, Latgales reģionā - 32 protokoli un Kurzemes reģionā - 20 protokoli.

Savukārt par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti četri protokoli, no tiem divi Zemgales reģionā un pa vienam - Rīgas un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji vai velosipēdisti.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 4.oktobris 2016 9:31
17 2 Atbildēt

145. Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai iziet uz tās, kā arī velosipēdu vadītājiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai izbrauc uz tās, ja tie varētu tikt traucēti vai apdraudēti.

Vernons 4.oktobris 2016 10:53
1 0 Atbildēt
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti