Kravas furgons notriec neuzmanīgu gājēju, šoferis to pat nemana (+ video) 16

 
iAutolv | 14.oktobris 2016 15:44

Vadītājs aptur mašīnu pie gājēju pārejas un izlaiž sievieti, kura pat nepagriežot galvu, dodas pāri ielai un ietriecas kravas furgona "Gazel" sānos. Šoferis to nemana un no notikuma vietas aizbrauc.

 
Visi komentāri
 
Bils 14.oktobris 2016 17:32
28 1 Atbildēt

Tas autovadītājs pats ir pilnīgi debīls, izlaižot krustojumā, pirms gājēju pārejas pasažieri. Pluss vēl aizsedz gājēju pārejas pārredzamību. Ap stūri ir smuka pietura, kur legāli var izlaist vai uzņemt pasažierus, netraucējot sabiedriskajam transportam.

Vernons 14.oktobris 2016 17:54
4 18 Atbildēt

Jelgavā gājēja uz gājēju pārejas iespērās autobusam sānos! Tagad autobusa vadītājam jāpierāda, ka viņš nav ēzelis. Braukšanas ātrums bija 20 km/h. Kāds secinājums, CSN jāzina un jāpilda katram otram!!!

Tavs domu gājiens loģisks.

solaris 14.oktobris 2016 18:07
8 16 Atbildēt

Saskaņā ar šajā portālā valdošo nostāju furgona vadītājs ir 100% vainīgs.

Ps. Mana prognoze - man būs divi plusiņi un apt. desmit mīnusu, bet neviena komentāra ar kaut kādiem argumentiem.

P.s.s. Ne jau mīnusi manu uzmanību pievērš, bet gan šā portāla komentētāju dīvainā domāšana.

Vernons 14.oktobris 2016 18:21
14 19 Atbildēt

Furgona vadītājs ne pie kā nav vainīgs! Pēc Latvijā spēkā esošā kriminālprocesa Likuma 377. panta 1. un 2. punkta izbeigtu kriminālprocesu noziedzīga sastāva trūkuma dēļ. Un tas katram auto vadītājam ir jāzina tāpat kā CSN!

solaris 14.oktobris 2016 18:42
1 1 Atbildēt

Prognoze - tev būs aptuveni septiņpadsmit mīnusu.

Ps. Tavs komentārs pie manējā neskaitās, jo saskaņā ar šā portāla komentētāju viedokli es esmu saslimis ar Vernona vīrusu. :D

Vernons 14.oktobris 2016 18:58
0 0 Atbildēt

Nu un! Dabā ir šī vieta:

www.google.lv/maps/@55.9800...

Vernons 14.oktobris 2016 19:01
6 0 Atbildēt

Parasti dzīvē tā gadās, kāds pastrādā muļķību, bet visa pasaule ir vainīga, tikai ne pats!

DidzisKalnietis 14.oktobris 2016 23:21
0 0 Atbildēt

Solaris! Šoreiz Tev arī + no manis! Vai tur vispār ir ko komentēt?!

solaris 14.oktobris 2016 23:45
5 1 Atbildēt

Izmantojot izdevību, vēlos izteikt gandarījumu, ka tik cienījams cilvēks, kā tu, arī ieraksti kādu komentārus šajā portālā, līdz ar to sniedzot līdzsvaru tiem komentētājiem, kuri reizēm pārliecinoši apgalvo pilnīgas muļķības tikai tādēļ, lai emocionālu iemeslu dēļ strīdētos ar brīžiem paštaisnā tonī runājošo Vernonu.

(Bļin, sanāca baigi sarežģīts teikums ar daudziem palīgteikumiem. Bet var taču saprast domu, vai ne? :)

DidzisKalnietis 15.oktobris 2016 9:50
1 0 Atbildēt

Paldies! :)

rt 15.oktobris 2016 8:35
1 0 Atbildēt

Vecene pati vainīga, sadursmes brīdī pat neatradās uz gājēju pārejas. Bet sodīt vajadzētu tos lohus, kuri pamet auto netļautā vietā, neieslēdzot avārijas gaismas, neizliekot trijstūri un skrien palīgā kritušajai. Un ja šajā brīdī kāds ar setru, paļaujoties uz garantēto distanci ievilktu šajos nepareizi noformētajos stāvētājos? Kritušo būtu daudz, daudz vairāk.

Mans padoms - noliec savu auto drošā vietā un tikai tad skrien palīgā.

Autobraucējs. 16.oktobris 2016 9:49
3 0 Atbildēt

Kurā vietā furgona vadītājs vainīgs un par ko ?? Debīls džeks apstājās kur uz pārejas un stulba bàba pati skrien virsū mašīnai kas jau ir krustojumā izbraukusi !

kyzja 16.oktobris 2016 15:18
0 0 Atbildēt

kā vadītājs var būt vainīgs, ja pat neredz ka stūlbene izkāpj uz brauktuves pusi, bet pēc noteikumiem jāizkāpj uz nomales pusi jair tāda iespēja

A 16.oktobris 2016 18:29
0 0 Atbildēt

Diemžēl Vernonam nevaru piekrist - policijai ir prakse piešūt aizbraukšanu no notikuma vietas.

Vernons 16.oktobris 2016 20:39
0 9 Atbildēt

Tev taisnība! Bet vēl interesantāk, kad arī "cietušais" aizbrauc un savā sētsvidū izsauc policiju un tie raksta protokolu par nolauztu spoguli! Autobusa vadītājam jāpierāda kad viņš nav ēzelis. Tiesā visas nianses nāca gaismā un busa vadītājs tika attaisnots!

Šajā gadījumā cietums ož vieglā vadītājam!

ha 17.oktobris 2016 15:18
0 4 Atbildēt

Latvijā arī pilns tādu DOVJU,iet pa ielu,pēkšņi pagriežas uz gājēju pāreju un pat galvu nepagriežot drasē pāri. Daža laba vēl ratiņus stumj pa priekšu. Redziet,viņa ir uz gājēju pārejas un tātad taisnība viņai!

Stulbenes,šoferis nav ekstrasenss!!!

Kapā būsiet vai slimnīcā,padomājiet!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti