Ar automašīnu notriekts vīrietis, pametis negadījuma vietu 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.novembris 2016 11:35

Trešdien Ventspilī automašīna notriekusi kādu vīrieti, kurš uzreiz pēc negadījuma pametis notikuma vietu.

Bērzu ielā automašīna "Nissan", kuru vadījusi 1971.gadā sieviete, notriekusi nenoskaidrotu gājēju, kurš piecēlies un pats saviem spēkiem pametis negadījuma vietu.

Krāslavas novada Robežnieku pagastā 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Caravelle", nav ņēmis vērā ceļa apstākļus, meteoroloģiskos apstākļus un drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nav ticis galā ar automašīnas vadību, tā nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis 1983.gadā dzimis automašīnas pasažieris, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, pie Juglas tirgus, 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo", uzbraucis 1963.gadā dzimušam vīrietim, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā. Arī Gogoļa ielā, iepretim Spīķeriem, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Honda" notriecis 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar policija uz ceļiem apturējusi septiņus agresīvus šoferus.

Rīgas reģionā par agresīvu automašīnas vadīšanu noformēti pieci administratīvā pārkāpuma protokoli, bet Vidzemē - divi protokoli.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 177 pārkāpuma protokoli, no tiem 80 - Rīgas reģionā, 33 - Zemgales reģionā, 25 - Kurzemes reģionā, 21 - Latgales reģionā un 18 - Vidzemes reģionā.

Savukārt par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti desmit šoferi: četri - Rīgas reģionā, pa diviem - Latgales un Kurzemes reģionā un pa vienam - Zemgales un Vidzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

 
Visi komentāri
 
Vernons 3.novembris 2016 13:07
1 12 Atbildēt

Kā katrs no mums spētu izpildīt CSN 100. punkta prasību, ja gājējs ignorē vilkt mugurā vesti, nenēsā ap potītēm atstarojošu lentu un lukturi rokā baidās paņemt?

Automātiski ierosinātais kriminālprocess tiks atcelts pamatojoties uz "Kriminālprocesa Likuma 377. panta 1. un 2. punktiem.

CSN vajadzētu pildīt katram!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti