Lielvārdē autobuss ietriecies pretim braucošā automašīnā 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.novembris 2016 8:52

Vakar Lielvārdē pasažieru autobuss, veicot kreiso pagriezienu, sadūries ar pretī braucošo automašīnu.

Lielvārdē, veicot kreiso pagriezienu no Rembates ielas uz Avotu ielu, 1964.gadā dzimušais autobusa "Scania" vadītājs iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar 1967.gadā dzimušās sievietes vadīto automašīnu "Audi Q7". Negadījumā cietušo nav.

Liepājā, Imantas ielā, 1978.gadā dzimusi automašīnas "Volkswagen Golf" vadītāja nav devusi ceļu automašīnai "Škoda", kuru vadījusi 1960.gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā automašīna "Škoda" ietriekusies kokā.Negadījumā cietusi 1962.gadā dzimusi pasažiere un automašīnas "Škoda" vadītāja. Abas sievietes nogādātas slimnīcā.

Valmierā, Georga Apiņa ielā, pie lielveikala "Maxima", 2003.gadā dzimis zēns braucis ar velosipēdu un kritis no tā. Viņš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kuldīgas novada Pelču pagastā 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mazda", braucot pa ceļu, līkumā saslīdējis un iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar 1977.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu "Honda". Negadījumā cietusi automašīnas "Honda" vadītāja un 2000.gadā dzimusi jauniete.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 184 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 79. Vēl 47 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 21 protokols noformēts Latgales reģionā un Vidzemes reģionā, bet 16 protokoli - Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti astoņi pārkāpuma protokoli, no tiem pieci Rīgas reģionā un trīs Zemgales reģionā. Rīgas reģionā divi šoferi apturēti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki.

 
Visi komentāri
 
linda 10.novembris 2016 13:36
4 1 Atbildēt

Ari butu labi ja preti braucosa masinas vaditajs butu uzmanigs un redzetu ka autobuss velas nogriezties samazinatu atrumu vai nobremzetu ja iespejams un palaistu pieklajigi autobusu pirmo,kaut ari audi bija tiesibas braukt,tas apliecinatu soferu pieklajibu un noverstu nelaimes un stresa gadijumu.

rt 10.novembris 2016 14:34
14 0 Atbildēt

Kā tad! Audi vadītāja veiktu ekstrēmu bremzēšanu, nenodrošinot distanci aizmugurē braucošajam, lai palaistu pārkāpēju ar Scania, kā rezultātā viņas Audi aizmugurē ieskrietu Nordekas Setra. Kā teiktu Vernons, pa ļubasu vainīga būtu Audi vadītāja, ja otrā pusē ir pasažieru autobuss.

Vernons 10.novembris 2016 18:09
0 0 Atbildēt

Ar to piesaukto ielu nosaukumiem neiet kopā! CSN priekšā visi vienādi, tie ir vienkārši jāpilda!

Stienis 10.novembris 2016 18:20
3 0 Atbildēt

Rembates un Uzvaras ielas krustojumā,ja precīzāk.

Vernons 10.novembris 2016 18:25
1 29 Atbildēt

Pirms jebkura manevra jāizpilda CSN 57. punkts! Un pat tad tas neatbrīvo nevienu no atbildības! CSN ir spēkā pie noteiktiem ātrumiem katrā konkrētā ceļu posmā. Un lai Tā jēdzīgi un sakarīgi tiktu pie "patiesības", tad Ceļu satiksmes Likuma 19. pants ir "atslēga" tam.

Šofers 11.novembris 2016 17:18
1 0 Atbildēt

Vai neredzat, ka buss resnāks un tāpēc tam priekšroka?! Lasās malā, ES braucu!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti