Divu "BMW" sadursmē Vidzemē cietuši četri cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.janvāris 2017 10:24

Vakar ap pusdienas laiku Beverīnas novada Kauguru pagastā saskrējās divas automašīnas "BMW", kā rezultātā cieta četri cilvēki.

Negadījums noticis Valmieras - Smiltenes ceļa 8.kilometrā, kur pagaidām nenoskaidrots vadītājs nenoskaidrotu iemeslu dēļ ar automašīnu "BMW" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur saskrējās ar pretim braucošu "BMW", kuru vadīja 1938.gadā dzimis vīrietis.

Pēc negadījuma kāds 1995.gadā dzimis jaunietis ar traumām nogādāts slimnīcā. Negadījumā vieglāk cieta 1938.gadā dzimušais autovadītājs un 1991. un 1994.gadā dzimuši jaunieši, kuriem sniegta medicīniskā palīdzība ambulatori.

Policija vēl skaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt Jelgavā, pie "Lukoil" benzīntanka, kāds 1986.gadā dzimis "BMW" vadītājs uzbrauca 1941.gadā dzimušam gājējam, kurš šķērsoja brauktuvi. Gājējs ar traumā ievietots slimnīcā.

 Vakar par braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 178 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk - 86 - šādi pārkāpumi reģistrēti Rīgas reģionā, Zemgalē - 39, Vidzemē - 33, Kurzemē - 13, bet Latgalē noķerti septiņi ātruma pārkāpēji.

Policija aizturējusi arī sešus autovadītājus, kuri vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā. Četri iereibuši autovadītāji aizturēti Rīgas apkārtnē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Kopumā vakar policijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki, tostarp divi gājēji.

 
Visi komentāri
 
LMT 8.janvāris 2017 21:15
0 0 Atbildēt

Žēl BMW...

shoferiits 9.janvāris 2017 7:13
0 0 Atbildēt

njaa kapeec latgalee ir tik mas aartuma paarkaapeeju ???

mosh tapeec kad pa tiem ceļiem praktiski naw iespeejams sasniegt maksimaalo atļauto aatrumu :D kur nu veel paarsniegt :D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti