Kravas automašīnas avārijā uz Valmieras šosejas gājis bojā autovadītājs (papildināts 17.25) 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.janvāris 2017 10:59

Piektdien no rīta uz Valmieras šosejas Pārgaujas novada Stalbes pagastā autoavārijā gājis bojā kravas automašīnas šoferis.

Policija ziņo, ka ap plkst.6.20 1969.gadā dzimuša vīrieša vadīta kravas automašīna "Scania" nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Jau ziņots, ka ap plkst.6.20 1969.gadā dzimuša vīrieša vadīta kravas automašīna "Scania" nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Negadījumā vadītājs gājis bojā. Notikušā apstākļi tiek noskaidroti.

Līdzīgs negadījums noticis uz Vidzemes šosejas Garkalnes novadā, kur 1963.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Scania" ar piekabi "Krone" nobrauca no ceļa un apgāzās. Šajā negadījumā autovadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Garkalnes novadā, ceļa Baltezers-Saulkalne trešajā kilometrā, notika sadursme starp automašīnu "Ford", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, automašīnu "Volkswagen", kuru vadīja 1982.gadā dzimis šoferis, un automašīnu "Volvo" ar piekabi, kuru vadīja 1963.gadā dzimis vadītājs. Ceļa satiksmes negadījumā cieta 1973. gadā dzimusi persona, kas nogādāta slimnīcā.

Vakar vakarā uz autoceļa Sabile-Stende 1989.gadā dzimusi sievietes vadīta automašīna "Volkswagen Golf" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļa satiksmes rezultātā cieta jau minētā automašīnas vadītāja un 1993.gadā dzimis pasažieris.

Šodien avārijas dēļ Rīgas centrā uz laiku bija traucēta tramvaju satiksme. 

 

Divu automašīnu avārijas dēļ Rīgā, Krišjāņa Barona un Stabu ielu stūrī sestdien uz laiku bija traucēta tramvaju satiksme. 

 

Negadījums noticis šodien plkst.12.08 Krišjāņa Barona un Stabu ielas stūrī, kur saskrējušās automašīnas "Volkswagen" un "Honda". Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas "Honda" vadītājs, nogriežoties pa kreisi, nav devis ceļu otrai automašīnai un notikusi abu transportlīdzekļu sadursme.

 

Kā norādīja Gžibovska, ceļa satiksmes negadījumā cietusi automašīnas "Volkswagen" pasažiere, kura nogādāta slimnīcā. Ņemot vērā, ka viena automašīna bija uz tramvaju sliedēm, īslaicīgi bija apturēta tramvaju kustība. Taču patlaban automašīnas ir aizvāktas, tāpēc satiksmes ierobežojumu nav.

 

"Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis apliecinājis, ka automašīnu sadursmes dēļ nedaudz aizkavējās tramvaju kustība. Taču situācija operatīvi tika atrisināta, satiksme ir atjaunota.

 

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā, bet 27 cietuši.

 
Visi komentāri
 
LMT 14.janvāris 2017 23:24
4 1 Atbildēt

Kur tad plātīzeri tā pieklusuši, ka statistika ir uzlabojusies? Patriekt darboņus vajag!

Kanibaals 16.janvāris 2017 23:31
0 0 Atbildēt

šas ar uzviju atjaunosies statistika. Meli, lieli meli un statistika.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti