Nebija, kur palikt - video autors saduras ar kravinieku (+ video) 15

 
iAuto.lv | 6.marts 2017 16:30

Video autors saduras ar pretimbraucošo kravinieku, kas izbraucot no līkuma, ieslīd viņa brauktuves pusē.

 
Visi komentāri
 
AnsisR 6.marts 2017 17:00
5 1 Atbildēt

Kā vējš skrēja, kā miets atdūrās. :D

Vernons 6.marts 2017 19:23
3 11 Atbildēt

Smagais pārkāpa bausli: "Nebrauc no kalna lejā ātrāk, kā iespējams braukt augšā"!

Vieglā vadītājs varēja iepauzēt, tādu pavērsienu varēja paredzēt!

reku 6.marts 2017 22:02
2 4 Atbildēt

Vieglā vaditajs un paredzēt-tas nekādi nelīmejas kopā.Spiest akselatora pedali grīdā tad domāt ja vēl domajamais uz pleciem paliek .Daudziem vairs nav lemts domāt šajā saulē.

iuziite 7.marts 2017 0:02
6 0 Atbildēt

Tā ir ar tiem dīvāna komentētājiem. Mājās skatoties video, vienmēr šķiet, ka visu var paredzēt un paspēt.

650 6.marts 2017 19:42
1 0 Atbildēt

Šis ir vienkārši nelaimīgs gadījums.Bet iespēja apdomāt bija 2x- gan 9jā gan 15tajā sekundē...

Vernons 6.marts 2017 19:48
3 6 Atbildēt

Izskatās ka puspiekabei neņem bremzes, vai nu vienkārši viņu nav! Pievelkot "roceni" puspiekabei bija jāiet šķērsām! Nekas tāds nenotiek.

Vernons 7.marts 2017 9:30
2 9 Atbildēt

Es vieglo vadītājiem liktu stundu braukt ar smago pa īpašu poligonu! Bet ja tas ir par dārgu, tad vismaz 30 minūtes vajadzētu katram pasēdēt pie stūres vadītāja vietā un pastāstīt par vadības svirām kabīnē, kā tās darbojas un kas notiek ja tās lieto vai nelieto!

Smagais uzsācis reāli "iet šķērē"! Nogulēja momentu uzdot apgriezienus un izvilkt no šāda stāvokļa!

650 7.marts 2017 11:20
1 0 Atbildēt

Bet viņš tak sākumā novirzījās no trajektorijas ar priekšējiem riteņiem.Tas liecina par drusku lielāku ātrumu nekā vajag un jautājumu cik labas bija riepas priekšā.Sazin vel kāds šķērsreljefs tam līkumam un varbūt ka vnk saminstinājās un izsvarojums izjuka vai arī aizmugurē ziemenes un priekšā figzinkas? Sazin vel kādas tai piekabei bremzes, cik tā viegla/smaga un kādi tai tie riteņi.Nezinvai viņš tā gribēja- tur kkur bija video,ka tajā apvidū ja fūre iebrauc grāvī, tad šoferis dzīvo mežā pie -30 un 2ned gaida krānu ar ko izcelt...

Vernons 7.marts 2017 12:01
2 7 Atbildēt

Un pat tad ja arī aizsala kāds no krāniem, tad esi tik labs, savās paša interesēs, no kalna lejā brauc ar 1. (pirmo) pārnesumu, vidēju gāzi un veselā saprāta ietvaros līdz 1. civilizētajam punktam nonāksi sveiks un vesels. Auto ir jāvada, nevies jāpaļaujas uz to kur, tas pats pēc savas iniciatīvas nonāks. Avārijas signālus nevajag aizmirst ieslēgt!

Un vēl, segli ir regulāri jāiesmērē, kā sviestmaize, jo berze seglos mēdz būt lielāka nekā saķere priekšējiem riteņiem ar ceļu.

janka 7.marts 2017 16:10
10 0 Atbildēt

Interesanti.

"Vernons

12.septembris 2016 9:29

Man, kā smagā vadītājam, kurš brauc pa savu kustības joslu un ātrumu, kas jau ir ierobežots, nav jāglābj neglābjamais!

...Tādēļ smagā vadītājam bija uz ceļa jābrauc juridiski pareizi un juridiski pareizi arī jāsasit vai jānosit vainīgais. Ciniski, bet tikai tā var ieskaidrot patieso lietu stāvokli ceļu satiksmē!"

Identiska situācija, kad smagais nejēdz savākties līkumā savā joslā - bet tad ar putām uz lūpām netika pieminēts ierosinājums braukt ar pirmo pārnesumu, vai dajebkādu ātrumu, lai piekabe neiet šķērē...

www.iauto.lv/pie-stures/av...-piekabi-video

Vernons 7.marts 2017 16:37
2 14 Atbildēt

Tev derētu pārlasīt arī CSN! Kalnos, braucot kalnā, vēl eksistē priekšroka Tam, kurš brauc kalnup! Lai apspriestu magā rīcību, ne tikai ir jāvar, bet arī jāprot šo smago vadīt. Neizskatās ka proti un vari.

janka 8.marts 2017 6:58
6 0 Atbildēt

kur tur ir kalni, ko?

Un vai priekšroka nozīmē šķērēt pa visām joslām?

Palaidniex 7.marts 2017 13:20
0 0 Atbildēt

Un kā tas "profesionālajam kurinātajam" šajā situācijā būtu palīdzējis novaldīt savu vilcēju ar puspiekabi?

Vernons 7.marts 2017 14:04
2 12 Atbildēt

Speciāli Tev! Ātrums no kalna lejā nedrīkst būt lielāks par ātrumu, ar kādu iespējams braukt kalnā augšā. Bremzes, neredzu bremžu darbības sekas. Jā mēdz pieķert kāds no bremžu krāniem, bet arī par to jādomā jau rudenī, septembrī! Ir šķidrums "T", sarkans vai melns burts, uz spirta bāzes, atkarīgs no gumijas gredzeniem, kurus pielieto bremžu sistēmā, kurš jāielej pirmajā gaisa balonā pēc kompresora, lai izslēgtu jebkādu ūdens pilienu pārvēršanos ledū. Tas ir domāšanas un rīcības veids, lai nerastos šāda situācija pašos pamatos.

Palaidniex 7.marts 2017 20:48
10 2 Atbildēt

Vēlreiz atkārtoju jautājumu - kā tieši vieglo automašīnu vadītaju "obligātā dzenāšana pa poligonu pie smagā stūres" palīdzētu uzfilmētajam "profesionālajam kurinatājam" savaldīt un spēt vadīt savu vilcēju ar puspiekabi?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti