Vakar uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl 11 cietuši 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.aprīlis 2017 13:56

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl 11 cietuši, liecina Valsts policijas apkopotā operatīvā informācija.

Abi traģiskākie negadījumi notikuši Vidzemes reģionā gandrīz vienlaicīgi - neilgi pirms plkst.22.

Ap plkst.21.50 Naukšēnu novadā, uz autoceļa Rūjiena-Igaunijas robeža, pēc sākotnējās informācijas, netiekot galā ar automašīnas vadību, kāds "Audi" vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc policijas rīcībā esošajām ziņām, viena no automašīnā esošajām personām gāja bojā notikuma vietā, bet vēl viena persona - sieviete - ar traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro precīzus negadījuma apstākļus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA norādīja, ka autoavārijā Naukšēnu novadā bojā gāja 34 gadus vecs vīrietis, savukārt no avārijas vietas uz slimnīcu tika aizvesta 28 gadus veca sieviete, kura negadījumā guva kājas un galvas traumu.

Savukārt Gulbenes novadā, uz autoceļa Rēzekne-Gulbene, ap plkst.21.55 automašīna "Audi" sadūrās ar mopēdu, uz kura sēdēja divi vīrieši. Pēc sākotnējās informācijas, negadījumā gāja bojā viens vīrietis, bet vēl viena persona ar traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Kā pastāstīja NMPD pārstāve Bukša, Gulbenes novadā notikušajā automašīnas un mopēda sadursmē bojā gāja 55 gadus vecs vīrietis, bet 14 gadus vecs pusaudzis tika nogādāts slimnīcā ar smagu politraumu.

Piektdien uz Latvijas ceļiem aizturēti pieci autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja narkotisko vielu iespaidā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijasSabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti divi dzērājšoferi, bet Latgalē, Vidzemē un Zemgalē policisti apstādinājuši pa vienam alkohola reibumā esošam autovadītājam.

Piektdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 205 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par 40 protokoliem vairāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 88 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē, kur fiksēti arī trīs agresīvas braukšanas gadījumi.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 583 protokolus, kas ir par 114 vairāk nekā dienu iepriekš. Piektdien 270 protokoli noformēti Rīgā un tās reģionā, 172 - Zemgalē, 72 - Vidzemē, 71 - Latgalē, bet 45 - Kurzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 66 satiksmes negadījumi - 31 Rīgas reģionā, desmit Zemgalē, deviņi Latgalē, astoņi Vidzemē, bet septiņi Kurzemē. No negadījumos cietušajiem 11 cilvēkiem astoņi guvuši traumas Rīgā, divi Vidzemē, bet viens Kurzemē, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

 
Visi komentāri
 
fgc 23.aprīlis 2017 7:48
1 0 Atbildēt

nebus diviem pensija jamaksa

viencexperc 23.aprīlis 2017 12:41
2 0 Atbildēt

To gadījumu ar audi nemaz nevajag izmeklēt. Tā skaidrs.

Audi pa ceļam izšķīda un tāpēc arī līķis.

Tie taču tāpat kā bmw. Pilni ar "analogām" detaļām. Bet vārds "analogs" nozīmē ka tā izskatās kā oriģinālā. Atslēgas vārds - "izskatās". Kvalitāte taču ne tāda pati. Ja prece ir lētāka, tad ražotājs kaut kur ieekonomēja... jo brenda zīme var dot tikai MAXIMĀLAIS 30 procentu uzcenojumu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti