Gigantisks konteinerkuģis sagāž gigantisku ostas celtni (+ video) 11

 
iAuto | 9.maijs 2017 17:30

Video novērošanas kameras ierakstījušas brīdi, kad mēģinot pietauvoties Jebel Ali ostā Dubaijā, CMA CGM Centaurus konteinerkuģis ar gandrīz 130 000 tonnu kravnesību, sagāž milzīgo ostas celtni (skatīt no 0:50)

Laimīgā kārtā incidentā neviens nav cietis, lai gan kravas mašīnas (norādīts ar sarkanām bultiņām) šoferis mirkli pirms nelaimes ar savu spēkratu stāvēja tieši pie celtņa konstrukcijas balstiem. 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 9.maijs 2017 21:20
0 0 Atbildēt

Noskatīties nevarēju, tā ka pries ka šoferis izglābās

viencexperc 9.maijs 2017 21:36
5 3 Atbildēt

Es vienmēr biju par to, ka katra tauta dzīvo savā etniskajā dzimtenē, nevis brauc kaut kur citur. Tāpēc es atbalstu Dubajas dibinātāju Rašīdu ( Mohammed bin Rashid Al Maktoum) par lielisko biznesa plānu.

Citi audumus mīlošie - dvieļi un vate māk tikai pārdot. Par dvieļiem - labi, ja viņi attīstītos, un nebrauktu uz Eiropu, bet ja vate tā sāktu, nekas labs nebūtu, ja vatenieki paliktu bagāti un vareni...

Erix 10.maijs 2017 1:57
0 5 Atbildēt

Apbrīnojama rusofobija. Nav dzirdēts, ka krievu vidū būtu izplatīta pašnāvnieku teroristu ideja. Un dabūt pa seju no gopņika tomēr ir patīkamāk par rīkles pārgriesanu neticīgajiem. Un migranti vienmēr ir nepatīkamākā savas sabiedrības daļa - neesmu novērojis tādu naidu pret Puškinu vai Ulugbeku, kuru pieminekļi Rīgā draudzīgi dzīvo kaimiņos.

viencexperc 10.maijs 2017 8:43
6 2 Atbildēt

Fobos - nozīmē bailes.

Russofobija nozīmē - baidīties no vates.

Es nebaidos.

Tā varētu būt russomisa ( ja no grieķu valodas), vai russoodium ( ja latīņu val).

Ja vieni spridzinās, tad otri dzer, demolē, zog. Tas ir izskaidrojams ar gēniem. Galu galā tie ir stepju nomadi (sirotāji). Kā dzīvo nomadi? Zog, laupa, izvaro.

asd 10.maijs 2017 8:22
1 3 Atbildēt

Ja Amerikā dzīvotu tikai etniskie, tad nebūtu ne dodžu, ne citu amerikāņu mēslu. Šaubos vai tu būtu par to.

viencexperc 10.maijs 2017 8:47
2 2 Atbildēt

Nu ne jau amerikāņi tos etniskos iznīcināja. Vajag tev vēsturi mācīties. Iznīcināja komunistiskie eiropieši.

Kāpēc asv bija neatkarības cīņas ar angļiem? Jo viņi negribēja lai viņiem būtu kas kopīgs ar tiem cingotajiem okupantiem.

asd 10.maijs 2017 8:54
0 2 Atbildēt

Pats pamācies vēsturi! No Amerikas pamatnācijas (indiāņiem) tagad ir palikusi tikai saujiņa nodzērušos deģenerātu, kuri izklaidē tūristus. Ameriku iekaroja un uzbūvēja no Eiropas padzītie tumsoņi, laimes meklētāji un visādi citādi līkroči, kam šeit dzīve bija par grūtu. Un šī tumsonība joprojām ir redzama gan ASV autobūvē, gan citās nozarēs. Vienīgais veids kā kautko viņi spēj izmainīt ir vai apmācot savus cilvēkus Eiropā vai pārpērkot Eiropas "smadzenes".

viencexperc 10.maijs 2017 10:16
2 1 Atbildēt

nu tad kas iznīcināja indiāņus? No eiropas atnākušie tumsoņi, vai amerikāņi, kuru tajā laikā nemaz nebija, jo nemaz nebija ASV, bet dažādas franču un angļu kolonijas?

asd 10.maijs 2017 10:26
0 0 Atbildēt

Kas tie tādi amerikāņi vispār ir? Tur dzimušie kolonistu bērni?

p.s. tu speciāli turi atvērtu iAuto gan kompī gan telefonā, lai varētu ielikt sev 2 plusiņus uzreiz? Ja tā, tad tā jau ir paranoja...

viencexperc 10.maijs 2017 11:28
0 0 Atbildēt

Lielākā daļa amerikāņu ir Eiropas izceļojoši piedzīvojumu meklētāji, zelta meklētāji, inženieri, bet puertorikāņi, indiāņi, havaju salu pamatiedzīvotāji arī skaitās amerikāņi, tāpat, kā bijušie vergi, kas kļuva brīvi.

Tad jau pēc tavas loģikas sanāk, ka amerikāni ( eiropieši) iznīcināja amerikāņus ( indiāņus). Kaut kāds pilsoņu karš sanāk..

Austrālijā pirmie ieceļotāji bija katordznieki ( bandīti, kurus atstāja Austrālijā kā cietumā). Tad ieradās zelta meklētāji. Tādi bija eiropieši ( briti).

viencexperc 10.maijs 2017 11:13
0 0 Atbildēt

Ne gluži. Bet kad tika slaktēti indiāni, tie vēl nebija amerikāņi. Tā bija britu kolonija. Tāpat, kā- ne jau meksikāņi iznīcināja actekus, bet spāņi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti