Neapdomāts manevrs gandrīz noved pie avārijas (+ video) 19

 
iAuto | 23.augusts 2017 17:03

Furgoniņa "Gazel" vadītājs uzsāk neapdomīgu apdzīšanas manevru un saprotot, ka nepagūs, nospiež bremzes, padarot situāciju vēl ļaunāku.

 
Visi komentāri
 
650 23.augusts 2017 22:33
1 0 Atbildēt

Tipa "nau kaments", vai kas te ir ??

s 24.augusts 2017 0:25
1 0 Atbildēt

Un ko tad tu citu gaidīji?! Agrāk pārsvarā rakstīja 'Vernons' un 'palaidniex'. Pēc ilgāka laika viņiem apnika. Tagad pārsvarā raksta 'viencexperts', 'vsd' (vai kāds nu kuru reizi viņam niks) un '650'. Varbūt arī kādreiz apniks. Tad gan jau atradīsies cilvēki, kuri vēlas paust savu viedokli.

Pārējie ļauj izpausties tiem, kuriem te visvairāk ir, ko rakstīt. Līdzīgi, kā teātrī - daži ir uz skatuves, pārējie skatītāju krēslos.

650 24.augusts 2017 1:45
0 0 Atbildēt
s 24.augusts 2017 2:09
0 0 Atbildēt

Savulaik, kad man agrā jaunībā teica "Будь проще, и люди к тебе потянеться", es domāju, ko tad tas nozīmē. Ne visai tad sapratu. It kā jau neko sarežģītu es nedarīju; biju parasts pusaudzis.

Vairākus gadus vēlāk sapratu, ka tas ir vienkārši izteiciens; klišeja. Tukša klišeja. Pavisam tukša.

Mūsdienās cilvēki ir pieraduši ātri domāt un daudzi (ne jau tikai politologi) arī ir iemanījušies kritiski domāt.

To seno laiku klišejas nudien nav aktuālas mūsdienu sabiedrībā.

Ko tieši tu gribēji teikt, ievietojot saiti uz 'Русский мат' enciklopēdiju, es nesapratu. Taču domāju, ka tu vienkārši esi piedzēries. Piedod par tiešumu; ir XXI gadsimts; informācijas laikmets.

Man vienalga, kādu iemeslu dēļ tu dzer. Vienkārši lūdzu tevi turēties; saglabāt pašcieņu un vēlmi sakārtot savu dzīvi ilgtermiņā sev un tev svarīgiem cilvēkiem izdevīgi. Dzīve ir gara; to nodzīvot pilnībā ir vērts.

Vernons 24.augusts 2017 8:12
1 5 Atbildēt

Paies gadi pieci un sāksi domāt kā es. Tas ir tikai laika jautājums.

650 24.augusts 2017 10:51
1 0 Atbildēt

Jā.

Es alkoholu lietoju ļoti reti, kā arī citiem iesaku tā darīt.

Krievu tēma tika ievietota, lai būtu izprotamāka šīs tautas pārstāvja rīcība(cerēju/prognozēju, ka vismaz šoreiz šis nav etniskais brits vai aižīrijas izcelsmes svētceļnieks).Tā ka iesaku to literāro mākslinieciski piesātināto darbu pārlasīt Vēlreiz- iespējams ka paplašināsies redzesloks un izpratne kā labāk pasargāt savu Dibenu no citu personu kaitnieciskās iedarbības.

Mnde 23.augusts 2017 22:53
4 0 Atbildēt

Pa priekšu braucēji negarantēja...

Vernons 24.augusts 2017 8:10
5 10 Atbildēt

Šeit katram savas braucamais jāvada pēc iespējas tuvāk labai malai un stingri pa joslām! Šajā situācijā baltais to nedarīja, vēlējās sagādāt nelielu adrenalīna devu "Gazeles" vadītājam, bet to pašu saņēma pats! "Gazelei" nav kārtībā bremzes un rezultātu mēs redzējām.

viencexperc 24.augusts 2017 10:40
4 1 Atbildēt

Kāpēc turēties tuvāk labajai malai? Tādas muļķības vari mācīt nordekai. Bet tu laikam māci, ka citi spiedīsies labajai malai, kamēr autobuss dzīs.

Katrs pats atbild par savu rīcību. Nedrīkst cerēt, ka citi tev palīdzēs un glābs. Cerēt var, protams, bet dzīvot ar tādu domu var tikai idiots un vernons.

Gribēsi iet izpelsēties cunami laikā, noslīksi. Protams, var atrasties kāds, kas atrunās. Bet ne vienmēr tāds būs blakus.

Mans dzīves moto ir -"nesāc, ja nevari beigt".

Šajā gadījumā gazeles vadītājs riskēja un dabūja mācību. Lai gan, nedabūja. Drīzākais, izdarīja secinājumus, ka tā var dzīt, nekas tāpat nenotiks. Žēl. Labāk lai tāds sašķaida smadzenes pret stūres ratu vienreiz, nekā traumē kādu citu.

Vernons 24.augusts 2017 11:06
2 5 Atbildēt

Tev, kā viltus "ekspertam", iesaku savas ekspertīzes rakstīt balstoties uz "Celu satiksmes Likuma" 19. panta 1., 3. un 4. punktiem, kas noteic kartību un secību, kā darbosies CSN un kā katrs no mums uz ceļa uzvedīsies! Bet CSN 85. noteic: "Ārpus apdzīvotām vietām jābrauc iespējami tuvāk brauktuves labajai malai. Ja braukšanai vienā virzienā ir divas vai vairākas joslas, kreisajā malējā joslā atļauts iebraukt tikai tad, ja citas braukšanas joslas ir aizņemtas, kā arī lai nogrieztos pa kreisi vai apgrieztos braukšanai pretējā virzienā."

Bet CSL 19. panta 3. punkts: " Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus."! Uzliek par pienākumu katram ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, garantēt drošību! Tevi "maisā iebāzīs" ikviens Nordekas autobusa vadītājs. Cienī citus un cienīs arī Tevi.

Palaidniex 24.augusts 2017 12:11
6 0 Atbildēt

Klau a braukšana tuvāk labajai malai uz gazeli neattiecas?

Paģērēt no citiem ievērot maksimāli visus CSN un vēl vairāk kā tajos prasīts, lai radītu ērtākus apstākļus totālai CSN pārkāpumu sērijai, mazākais ir saucama par bezkaunību!

Vernons 24.augusts 2017 13:05
1 5 Atbildēt

Te ir šīs darbības cena.

Mnde 24.augusts 2017 20:59
5 0 Atbildēt

Tātad - kurš vainīgs?

Slimi apdzinēji kam CSN vispār pie kājas?

vai tie, kas tiem "traucē"?

Vernons 25.augusts 2017 9:28
0 5 Atbildēt

"Gazelists" vainīgs pašos pamatos ar trim punktiem!

1. Bremžu sistēma nav kārtībā.

2. Tuvā gaisma, jo ir nepietiekama redzamība, līst lietus.

3. "Iespied ass līniju starp riteņiem" un brauc!

Divu joslu platums ir 7 metri, pluss 2 metri platas asfaltētas malas. "Gazelists" pa ass līniju velkot varēja, bez problēmām, izbraukt starp divām fūrēm, uz vienas līnijas, bet nav iemaņu kā to darīt!

"Katram ir jārīkojas "TĀ", lai neveidotu bīstamu situāciju"! Kādam tas sanāk, bet kādam tas nesanāk.

Palaidniex 25.augusts 2017 11:25
6 0 Atbildēt

1. Ātruma pārkāpuma gazelistam nav?

2. Ātruma izvēle atbilstoša auto tehniskajam stāvoklim, laikapstākļiem un paša vadīprasmēm?

Un pats galvenais -

3. Tevis popularizētais apdzīšanas manevra veids, tātad, ir tāds drošs un rekomendējams - iespied ass līniju "sev pēcpusē" un visus ņem uz masu un izbrīnu?

nu, nu, tas tā reāli CSL garā...

MALACIS!

Vernons 25.augusts 2017 12:09
1 14 Atbildēt

Starpība starp mani un tevi ir milzīga. Mana braukšanas pieredze ir no Urālu kalniem līdz Atlantijas okeānam Francijā.

No Maķedonijas dienvidos līdz Nordkapam Norvēģijā ziemeļos. Mani CSN sastāv no CSL 19. panta 3. punkta!

Krievijā šosejas ir platākas un braukšanas stils raksturīgs tikai Krievijai.

Reāli Tavā garā ir nepārtraukti uzprasīties uz nepatikšanām!

Par braukšanas ātrumiem mums ir speciālists Kanibāls.

Palaidniex 25.augusts 2017 12:30
6 0 Atbildēt

Tu patiešām nejauc cēloņus ar sekām?

650 24.augusts 2017 11:28
2 0 Atbildēt

Par cik tagd ir modē džeimsbondaveidīgi auto ar sēdakļiem no vaļa peņa priekšādas, tad līdzīgu manevru cienītājiem ieteicams būtu rūpnieciski piešūt pārējo to peņa daļu sev pie pieres. Vai vismaz uz kapota pieskrūvēt imitāciju dabiskā lielumā- lai citiem vieglāk atpazīt.

urmas 25.augusts 2017 17:51
0 0 Atbildēt

Paklausies, vai apdsenamais autooo drikst dot gaasit vai bremset

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti