Glāba vienu, taču varēja raidīt nāvē otru (+ video) 10

 
iAuto | 1.decembris 2017 17:10

Kravas auto priekšā no sānceļa gluži negaidot izgriežas apvidus auto, kuru glābjot, "fūre" iestūrē pretējā joslā.

 
Visi komentāri
 
DALJNOBOJS 1.decembris 2017 17:50
8 10 Atbildēt

MAZ nav nav kravas auto - tas ir automašīnai līdzīgs izstrādājums.

Pikapa vadātājam nav pierē acu.

Mazists arī tas vadila varēja mierīgi iet pļavā uzbērums ļoti lēzens, vai bremzēt grīda un sist džipu, kaut gan šaubos ka tiem Baltkrievu mēslu ratiem strādā bremzes.

12.00 2.decembris 2017 12:00
0 0 Atbildēt

Domāju tāpat, re kur piemērs: www.iauto.lv/pie-stures/av...ieksanas-video

Vernons 3.decembris 2017 19:42
0 4 Atbildēt

Tās ir divas nesalīdzināmas lietas! Volvo un Maz.

Vernons 1.decembris 2017 18:14
18 28 Atbildēt

Mazists ir Jums līdzīgs izstrādājums! Vietas pietika samainīties visiem uz vienas līnijas! Varēja arī to "Priekšā esošo" mazliet aizķert, lai neapdraudētu filmētāju. Labi ka viss labi beidzas!

pats 1.decembris 2017 19:24
26 3 Atbildēt

Es būtu braucis labajā pusē grāvī , nevis riskējis saskrieties ar pretim braucošu transportu un MAZ vadītāja vietā taranējis to pikapu bez sirdsapziņas pārmetumiem , jo tādiem nav jāvazājas pa ceļu . Izspruka sveikā . nākošreiz pazudinās kādu citu

650 1.decembris 2017 19:32
5 1 Atbildēt

Vai ir "no visa jāraustās" un jāgatavojas bremzēt, kad perspektīvā viens lepni tuvojas no sānceļa? Kurš moments ir tas, kad "drīkst" uzskatīt, ka (šoreiz) briesmu nebūs? Tur jau ap 0:08 ir pilnīgi skaidrs, ka "šoreiz točna būs".Kāpēc filmētājs neiebrauca (kaut drusciņ) sniegā?

Ja pikapists saprot, ka ir kļūdījies- kāpēc viņš nepabrauc ar labo pusi pa sniegu, lai uztaisītu platāku ceļu? Ja mazists apbrauc šķērsli- kāpēc tik tālu pa pretējo joslu? Ja viņš būtu pikapistu uzsitis- kur garantija, ka tas nebūtu iesists filmētajam purnā? Secinājums- visiem trijiem (šoreiz) vnk paveicās.Filmētājam nākamās līdzīgās vismaz 10000 reizes ir laicīgi un saprotami jābrauc pa labo apmali- jo nākamā šāda "veiksme" šajā gadsimtā diezin vai viņu vairs apmeklēs.Vēlams arī apmeklēt lekciju kursu par tēmu "ar ko pareiza rīcība atšķiras no veiksmīgas sagadīšanās".

Vernons 3.decembris 2017 19:40
4 6 Atbildēt

Viss Tevis minētais atbilst "Ceļu satiksmes Likuma: 19. panta 3. punktam, kur katram ir jārīkojas Tā, lai neveidotu bīstamu situāciju!

Kādam tas jau nepatīk un mīnuss jau garantēts!

Chankaishi 2.decembris 2017 15:45
1 0 Atbildēt

Filmeetaajs noreagjeeja reti preciizi! Un pareizi - pa labi neliidzens, saancelja uzbeerums, pa labo apmali - biistami. Paarkaapeejs veel brauca leeni - kaa reizee, iistajaa vietaa nobrauca no celja!

skudists 4.decembris 2017 22:37
2 0 Atbildēt

Man nesen bija līdzīga situācija, es ieņēmu vidējo joslu, lai grieztos pa kreisi, pretim brauca vieglais, kas griezās pa labi, bet aiz vieglā fūre, kas nebija pamanījusi situāciju, pieņēma lēmumu apbraukt vieglo un manam auto purnā nāca, labi, ka paspēju noreaģēt, griezu pa labi un labi, ka neviens tur nebrauca, sajūta nebija laba! Uz video viss izskatās savādāk, liekas, ka notiek lēnāk, lielāki attālumi, liekas, ka var savādāk, bet realitātē viss ir savādāk!

Vernons 4.decembris 2017 22:51
0 0 Atbildēt

Uz Daugavpils šosejas pie Rīteru krusta autobuss Setra līdzīgā situācijā izspraucās starp divām šalandām, viena stāvēja ceļa malā ar paceltu kabīni un vaļā kreisām durvīm, otra lai izvairītos no sadursmes ar BMW nāca purnā satiksmes autobusam. Durvis tika izlauztas, autobusam logs izsists un abi spoguļi nonesti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti