Divi vieglie un autobuss (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 27.februāris 2018 16:57

Kad viens no vieglajiem auto apstājas, lai veiktu kreiso pagriezienu, otrs to cenšas apbraukt pa labo pusi un nogriež ceļu autobusam, "ievelkot" avārijā arī video autoru (skatīt no 1:30).

 
Visi komentāri
 
Vernons 27.februāris 2018 19:19
1 3 Atbildēt

Visi viena "kaluma"! Mums arī viens ir tieši tāds! Nogulēja visi!

Bet ikvienai situācijai punkts Nr. 1 ir CSN 57.! Ar "distanci" te nebija nekāda sakara.

Nu un no kura muļķības vis tas sākās?

Vernons 27.februāris 2018 19:34
0 0 Atbildēt
650 27.februāris 2018 21:49
3 2 Atbildēt

Vai tur pa vidu gadījumā nav dubultā līnija? Kāpēc baltais auto stiepa gumiju līdz beidzamajam brīdim? Autobuss jau tā bija paņēmis pa labi- ar ko sev "labi" pakalpoja, iebraukdams ar labo riteni apmales zampā.Nelaimīga sagadīšanās- visi cits uz citu paļāvās, viens nominstinājās, otrs kļūdījās.Neceļas kāja pat to autoru tur diži vainot.Cerams, ka tas vidū stāvošais vaininieks vismaz nenotinās no notikuma vietas.Tas, ka viņš "nebij vainīgs", tas ir skaidrs.Paņem tagd vel pierādi, ka tur nedrīkst stāvēt.Gan jau kāds svarīgs "attaisnojums" atradīsies.

Šis ir apm tas, kas mums notiek ikdienā.Ir tāda mode, kad piem pa šoseju tiek braukts viens otram blakus.Tikko vienam ievajagās vietu manevram- tā uzreiz abiem ir suudi.Kā arī pie mums šodienas salā- jebkurā (visnegaidītākajā) vietā var stāvēt noslāpis auto.Un glābt otra ādu mums nav pieņemts.Pirmais/redzošais parasti plūsmai neizrāda itin nekādas trauksmes pazīmes- beidzamajā sekundē tam stāvošajam vnk parauj 5cm garām, un tad nu vientiesīgie pakaļābraucēji lai tik "ievēro distanci".

Vernons 27.februāris 2018 22:02
0 1 Atbildēt

Šis pārsteidz vispārākā pakāpē!

s 27.februāris 2018 23:03
0 1 Atbildēt

Garlaicīgs un nesmieklīgs it kā sarkasms par Putina priekšvēlēšanu kampaņas it kā īpatnībām.

otvet.imgsmail.ru/download/2874...aac7da_800.jpg

Vernons 28.februāris 2018 8:12
1 1 Atbildēt

Hāgas tribunāls pieņēmis iesniegumu 23. 02. 2018. kur Putins būtu jāatzīst par kara noziedznieku! Publikācijām nav juridisks spēks!

pats 27.februāris 2018 23:02
4 1 Atbildēt

100% vainīgs baltais autiņš !!! 1. Labā puse bija aizņemta . 2. neievēroja distanci . 3. Viņš jau iepriekš redzēja situāciju un tāpēc centās tikt garām autobusam , lai nebūtu jābremzē

Autobusa vadītājs spogulī redzēja ka MUDAKS cenšas tikt garām un deva vietu ,bet tas MUDAKS paņēma daudz pa labi . Tur bija pietiekoši vietas , lai abi reizē tiktu garām .

te nekādi CSN paragrāfi nav vajadzīgi , ! Vienkārši (prosto) (simple)ļoti zema braukšnas kultūra .

he 28.februāris 2018 22:32
0 0 Atbildēt

pagaidām vienīgais normāls komentārs

Vernons 28.februāris 2018 8:04
0 3 Atbildēt

Nu un kā tur ir ar to ātruma samazināšanu un manevru? Vai virzienrādītājs nav jāieslēdz pirms STOP signāla? Vai braucot ar auto, tur aizmugurē, visiem lukturiem nav jābūt ideālā kārtībā un tīriem? Tas attiecas arī uz autobusu! Autobusa vadītājam bija iespēja situāciju izglābt, atmetoties, bet ambīcija ņēma virsroku! Autobusa vadītājam bija arī iespēja būt "Rembo" un sastumt čupā abus vieglos! Bet domāju, ka tāpat būtu nonācis kokos. Izvēle ir vienmēr! Filmētāja veiksme vai neveiksme bija stipri nosacīta. Nogulēja!

driveris 28.februāris 2018 14:52
0 2 Atbildēt

Autobusa vadītājs 100% vainīgs, jo brauca ar paaugstinātas bīstamības lielgabarīta transporta līdzekli, kam jau no dzimšanas nav bremžu un stūres brīvgājiens ir 45 grādi.

Vernons 28.februāris 2018 15:55
0 2 Atbildēt

Tam Pazikam no dzimšanas STOP signāls ir no trieciena pa busa pakaļu! Kad auto atsitās tad arī iedegās!

Vernons 1.marts 2018 10:11
2 0 Atbildēt

Tas melnais auto, otrā joslā ir satiksmes negadījuma izraisītājs! Atmetam līnijas. Bez savlaicīgiem signāliem, virzienrādītāja un STOP signāla apstājas otrajā joslā, pie kam strauji tas notiek. Izskatās ka aizmugurē viņam nedeg nekas.

Ja baltais tik ambiciozi nebūtu paņēmis pa labi, virsū autobusam, arī tad visi būtu sveiki, veseli! Vieta pietika visiem. 1,9 m + 1,9 m + 2,5 m = 6,30 m un tas ietilpst 7 metros!

Krievijā visiem ir video reģistratori! Tu tas ir obligāts!

driveris 1.marts 2018 11:02
0 0 Atbildēt

Melnais jau kādu laiku bija apstājies. Iespējams, elektrosistēmas bojājuma dēl, līdz ar to nedarbojās neviena no lampām. Vadītājs taisījās kāpt ārā, izlikt avārijas trijstūri, kad aizmugurē braucošais, nepārliecinoties par satiksmes drošību, neņemot vērā ceļa seguma un klimatiskos apstākļus, izraisīja avāriju.

Kā tev šāds izskaidrojums?

Vernons 1.marts 2018 11:56
0 0 Atbildēt

Tu arī tā mēdz rīkoties? Izkrīt enkurs, un ne no vietas!

650 1.marts 2018 13:29
1 0 Atbildēt

Kurš "atbild" par stāvēšanu neiedomājamā un neatļautā vietā un veidā? No paša apstāšanās brīža,konkrētāk, laikaposmā pirms tur nav izvietoti visi likumā paredzētie brīdinājuma atribūti?

driveris 1.marts 2018 16:23
0 0 Atbildēt

Lasām vēlreiz.

Vernons 1.marts 2018 17:48
1 0 Atbildēt

Tu labāk izlasi sadaļu CSN par gājējiem! Gājējam aizliegts šķērsot brauktuvi ar četrām un vairāk joslām.

Kopš kura brīža to drīkst darīt ar auto?

Pilnīgai skaidrībai iepazīsties ar CSL 19. panta 1., 3. un 4. punktiem! Ir pārkāpts 3. punkts!

Vienreiz jātiek skaidrībā, kas ir cēlonis un kādas rodas sekas!

650 1.marts 2018 23:18
1 0 Atbildēt

Es vēlreizi noskatījos.Izstiepu cik lielu vien varēju.Tas mellais auto tur iefigurē jau ap 1:0X.Un neko viņš tur nestāvēja "ilgi".Jo tālāk priekšā ir redzams jau kkāds cits gaišāks auto,plūsma iet ok, nekādu šķēršlu nav.Video gan pasuudīgs, bet nekas neliecināja par tuvojošos jezgu.Tālāk kadrā redzam, ka baltais auto kādas daudzas sek brauc kopā ar busu.Nafigam tādā modē braukt?Autobuss ir viņam aklajā zonā,viņš vēro satiksmi, un ieraugot briesmas, sen ir cilvēcīgi Aizmirsis, ka blakus atrodas tas buss.Pie kam, iepriekš redzot busu, viņš kulturāli/laicīgi/informatīvi pārkārtojās.Labs cilvēks tātad..Skaidrs, ka stresā būdams,vnk aizmirsa par aklo zonu- jo, ieraudzījis stāvošo melno, viņš pārkārtojas tā, it kā blakus neviena nebūtu.Nekāds ne līdējs/bandīts, arī pat te pagriezienu bij ieslēdzis.Vnk neredzēja to blakus esošo busu!Ko tur mellais gudrinieks darīja- skaidrs, ka gaidīja "logu", lai vnk pār dubulto līniju nogrieztos pa kreisi.Gan video redzams, gan Vernons te bij ievietojis uzskatāmu googlemapu- tieši tur kkāds celiņš iet iekšā..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti