Īsā ceļā posmā starp Ozolniekiem un Jelgavu šorīt notikušas divas avārijas 14

 

Ilustratīva attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.marts 2018 11:43

Dažu kilometru ceļā posmā starp Ozolniekiem un Jelgavu šorīt ar īsu laika intervālu notikušas divas avārijas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Pirmais negadījums fiksēts plkst.8.20 netālu no Ozolniekiem. 1989.gadā dzimušais, braucot ar mikroautobusu "Renault Trafic", nebija izvēlējies laikapstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ietriecās priekšā braucošā "Opel Astra", ko vadīja 1982.gadā dzimušais. Pēc sadursmes "Renault" sanesa un transportlīdzeklis ietriecās pretimbraucošā "Mercedes Benz", kuram pie stūres bija 1985.gadā dzimusi sieviete.

Cietušo negadījumā nav, taču bija nepieciešama ugunsdzēsēju palīdzība, lai pēc avārijas sakārtotu braucamo daļu.

Savukārt desmit minūtes vēlāk divu automašīnu sadursme notikusi tuvāk Jelgavai. Sietniece skaidroja, ka arī šajā gadījumā izvēlēts laikapstākļiem neatbilstošs ātrums un distance. Negadījumā iesaistītas "Toyota Land Cruiser" un "Volkswagen Jetta". Sākotnējā informācija liecina, ka traumas varētu būt guvusi 1977.gadā dzimusi "Volkswagen" vadītāja.

Jau vēstīts, ka Rīgas reģionā šorīt reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums. Policija aicina autovadītājus braukt prātīgi un uzmanīgi.

 
Visi komentāri
 
650 20.marts 2018 12:06
3 27 Atbildēt

Gan jau ka šajā izmeļošajā rakstā ne ar vienu vārdu nejauši nepieminētā ceļa "brmaucamā virsma" bija pienācīgi "apstrādāta 200% atbilstoši laikaapstākļiem".Ar to slaveno LV apstākļiem speciāli austrumāfrikā izstrādāto nano-turbo ekoloģisko govssuudu maisījumu ar filtrēti sašķidrināto vidusjūras sāli par 6k eur tonnā.

Jānis 21.marts 2018 9:35
14 0 Atbildēt

Ja tu gribi 200% apstrādātu virsmu pirms katra auto un katru minūti, tad jāizdod likums, kurš liktu uzstādīt katram auto priešā šķūri un aizmugurē kaisītāju

650 20.marts 2018 12:47
1 20 Atbildēt

Reku par šo/līdzīgo tēmu iAuto kā jau Automobīlistu portālā laikam tiks ierakstīts rīt /parīt.Jo vispirms par Kosmosu un dažadiem Bezvadītāja/bezgalvas aparātiem.Kā arī, neiztrūkstošās elektrības zagļu un laimes spēlētāju reklāmas.Laikam jau kāds par tām labi "maksā",ka viņas te visu dienu tik netraucēti karājas.

www.delfi.lv/news/national....d?id=49857365

iAuto 20.marts 2018 12:59
3 1 Atbildēt

Ko vēlies ar šo komentāru pateikt, nu tiešām? Ko?

650 20.marts 2018 17:18
0 19 Atbildēt

Principā "neko".Ja nu vienīgi vērst uzmanību uz to, ka dažkārt šeit laicīgi neuzzinām visai aktuālu info konkrēti priekš autobraucējiem.

Jānis 21.marts 2018 9:33
13 0 Atbildēt

Nez kāpēc skandināvijā visi brauc un ir dzīvi, bet pie mums, kā itālijā un francijā, kā nedaudz uzsnieg, tā haoss.

Ko var gauzties par ceļu apstrādi. Pašām jādomā, kā vari pabraukt. Man neviena diena ne šajā, ne iepriekšējās ziemās nav traucējusi braukt un kur nu vēl gauzties par ceļu uzturētājiem.

Avārijās iesaistītajiem neko nepārmetu. Katrs var kļūdīties. Bet tad jāvaino pašam sevi, nevis kāds cits.

650 21.marts 2018 10:25
0 1 Atbildēt

Ā,,Tu izrādās pat itālijā esi bijis??? Sāli tur laizīji uz ceļa kā staltie Ziemeļbrieži ,va ko citu tur darīji?

Jānis 22.marts 2018 9:28
1 0 Atbildēt

Nu to, ka tu sāc apvainot citus, kad tev beidzas argumenti, es es sen esmu pamanījis.

650 22.marts 2018 10:33
0 1 Atbildēt

Nu ja, tā nostāja tādiem "Tava" tipa indivīdiem domāta- lai Jūs kādreiz saprastu, ka divas vai desmit avārijas kādā noteiktā konkrētā LV ceļaposmā notiek kaut kāda tomēr "iemesla" dēļ.Neatkarīgi konkrēti no tā, kāds konkrēti Tu esi profesors skandināvijas apceļošanā un cik Tev garš Tavs krāns.Ir konkrēti dienesti, kuriem (būtu) jāatbild par konkrēto sabiedrības drošibu.Ja vienā vietā notiek vairāki incidenti- tātad ,visdrīzāk, ka drošību uzraugošās institūcijas tur taja rajonā NAV bijušas savos uzdevumu augstumos.Skaidrāks par skaidru.Ne par to mēs visi maksājam no savas kabatas par šo speciālistu eksistenci, lai mums katrreiz pie katras neizdarības stāstītu pasakas par tālām zemēm.Un ja idiotiskais Likums paredz vasaras riepu lietošanu no 1.marta- tātad, vai nu nodrošināt vasarai līdzīgus apstākļus, vai nu aiz olām pakārt šī likuma izstrādātājus.

Jānis 22.marts 2018 14:54
4 0 Atbildēt

Un bez konkrētiem apvainojumiem man nu nekādīgi nevar ja?

Pieminot manu krānu, skandināviju un sāls laizīšanu.

Kāds tu esi dzīvē, ja šādi uzvedies komentāros un tā vietā, lai paskaidrotu savu viedokli, apvaino citus?

Kas tad vainas mana tipa indivīdiem un to viedokļiem? Tādi nedrīkst būt? Aizliegts ar likumu?

Kādi tad ir "Tava" tipa indivīdi? Neapšaubāmi gudrāki, bet stipri pretīgāki komunikācijā?

Es pa šo ceļu braucu ikdienā un kā jau teicu, man tas problēmas nesagādā.

Redaktors 20.marts 2018 19:11
0 0 Atbildēt

Ne iAuto, ne citos portālos nebūs viss aktuālais.

650 21.marts 2018 10:21
0 1 Atbildēt

Protams,Tev Taisnība. Manis pievienotā norāde nāk no Kosmosa, nevis no “”cita” portāla. Cerams ka Šodien Tavā Forumā vairākās vietās karājošās jaunākās elektrības zagļu reklāmas taps naski ievērotas, līdzīgi kā mans sarkastiskais teksts. Viņas (šodien, līdzīgi tāpat kā visas citas dienas)te jau 8(astoņas) stundas netraucēti karājas kopš plkst.2:23.Ja ne gluži jaunumu producentu, tad vismaz Sētnieku gan vajadzētu ieviest.

kasinsh79 22.marts 2018 8:30
1 0 Atbildēt

Tirliņi bez brauktprasmes piedevām. Kur nu vēl stulbums JAU braukt ar vasaras riepām, vēl ir ZIEMA!

driveris 22.marts 2018 10:04
0 0 Atbildēt

Vakar redzēju vienu BMW X5 ar pilnīgi jaunām vasaras riepām virsū. Pat uzlīmes nebija norautas nost.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti