Ķīšezerā 90 metrus no krasta atrasta automašīna ar vīrieša līķi 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com

Nozare.lv | 10.maijs 2018 21:16

Rīgā, Ķīšezerā, 90 metrus no krasta, policija šorīt atradusi automašīnu ar vīrieša līķi, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne.

Ap plkst.7 policija saņēma izsaukumu uz Ķīšezeru, kur aptuveni 90 metrus no krasta ūdenī atrodas automašīna "Jeep". Auto nebija pilnībā zem ūdens, taču spēkratā atradās 1971.gadā dzimis vīrietis bez dzīvības pazīmēm.

Aculiecinieki redzējuši, ka automašīna šorīt taranēja pie ezera izvietoto barjeru un strauji iebrauca ūdenī. Notikums norisinājies netālu no vietējās kafejnīcas.

Policija sākusi kriminālprocesu un noteikusi ekspertīzes, lai noskaidrotu nāves cēloni un apstākļus.

Kriminālprocess sākts par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un tās rezultātā izraisīta cilvēka nāve.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 11.maijs 2018 8:44
5 0 Atbildēt

Un kam šādu ziņu likt? Tas ka kāds izdara pašnāvību mašīnā jau nenozīmē ka vieta auto portālā. Tad jau par tiem kas pakārās dzīvoklī jāliek ziņa būvniecības forumā.

as 11.maijs 2018 9:27
1 0 Atbildēt

Karte ir- check!

Vieta, kur notika- netālu no vietējās kafejnīcas Ķišezerā...

Kur pie velna ir vietējā kafe???

Kur bildes? Kā var aizbraukt 90 metrus no krasta vasarā ar auto?

Promise 11.maijs 2018 9:42
0 0 Atbildēt

Uz visiem jautājumiem atbildēs policija

iAutolv 11.maijs 2018 9:44
0 0 Atbildēt

Policija sākusi kriminālprocesu un noteikusi ekspertīzes, lai noskaidrotu nāves cēloni un apstākļus. Kriminālprocess sākts par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un tās rezultātā izraisīta cilvēka nāve.

John Brawo 12.maijs 2018 6:21
1 0 Atbildēt

Gan jau ka kāds atbrivotajs, veic atpakaļ ceļu pār Ķīšezeru ar t34 z

usaexperc 12.maijs 2018 14:22
0 0 Atbildēt

Tagad būs eksluzīvs Jeep, ar diviem Salvage sertifikātiem.

Kanibaals 14.maijs 2018 8:20
0 0 Atbildēt

Biohazard

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti