Rūjienā neuzmanīgs autovadītājs uz gājēju pārejas uzbraucis sievietei 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.oktobris 2018 10:08

Vakar Rūjienā kāds neuzmanīgs autovadītājs uz gājēju pārejas uzbraucis sievietei, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Rūjienā, Rīgas ielā, automašīnas "Volkswagen Golf" vadītājs nebija pietiekami uzmanīgs un uzbrauca virsū sievietei, kas tobrīd šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Cietusī nogādāta medicīnas iestādē.

Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt šonakt Cēsīs, Akmens ielā, apturēts "Toyota" vadītājs, kurš pārvietojās ar automašīnu bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā šoferim tika konstatēta 1,12 promiles. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti astoņi ceļu satiksmes negadījumi, kuros ir viens cietušais. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies trīs vadītāji. Noformēti 88 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 39 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.
 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 4.oktobris 2018 14:03
3 4 Atbildēt

Nevis neuzmanīgs, bet - pārgalvīgs.

Vernons 4.oktobris 2018 14:14
5 16 Atbildēt

CSL 19. p. 3. punkts!

CSN 15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.

CSN 18. Gājējiem aizliegts:

CSN 18.4. iziet uz brauktuves, nepārliecinoties par to, vai netuvojas transport­līdzekļi, aiz stāvoša transportlīdzekļa vai cita šķēršļa, kas ierobežo redzamību.

Tātad bīstamu situāciju var izraisīt arī cits auto vadītājs, apstājoties un stāvot pirms gājēju pārejas.

CSN 145.p.!

Automātiski vainīgi var kļūt divi vadītāji!

ED 26.februāris 2019 14:50
0 0 Atbildēt

Vai redzēji notikumu ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti