Izvairoties no sadursmes, no ceļa nobrauc cementa vedējs 23

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.jūnijs 2020 13:11

Šodien ap pusdienlaiku uz Liepājas šosejas, izvairoties no sadursmes ar vieglo automašīnu, no ceļa nobraucis cementa vedējs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Negadījums noticis ceļu Rīga - Liepāja un Annenieki - Jaunpils krustojumā, kad smagās automašīnas vadītājs, izvairoties no sadursmes ar "Volkswagen Golf", nobraucis no ceļa un apgāzies. Cementa vedēja vadītājs ir guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Notikuma vietā īslaicīgi bija traucēta satiksme, vēlāk tā atjaunota. Taču pašlaik notiek avarējušā auto izvilkšana no grāvja, un satiksme īslaicīgi tiek apturēta.

Krava no cementa vedēja jau ir izsūknēta, apliecināja Kalniņa.

 
Visi komentāri
 
reku 11.jūnijs 2020 14:41
9 10 Atbildēt

No golfa cementvedējam nav jāizvairās.Jāpasaka tikai āmen un stipri savs auto jātur rokās.

Vernons 11.jūnijs 2020 14:55
7 15 Atbildēt

Tieši tā! Lai Golfs brauc grāvī! Kāpēc smagā vadītājam jāriskē ar savu dzīvību?

uupis 12.jūnijs 2020 13:14
1 2 Atbildēt

Vernons varētu pastāstīt cik daudz smago šoferiem tiek izrakstīti sodi par plīsušiem rāmjiem, plīsušiem bremžu diskiem, riepām bez protektora un citām superīgām tjūninga lietām, kuras regulāri pamana ato tehniskā stāvokļa kontrole uz ceļiem…

Tas laikam tāds īpašs neriskēšanas statuss…

WALA 13.jūnijs 2020 12:48
0 0 Atbildēt

Tas statuss atbilst vispārējās atbildības un naudas trūkumam kas ir mūsu valstī. Pat lielajiem transporta uzņēmumiem neiet tik saldi kā gribētos, tikai viņi labāk izprot riskus un potenciālo atbildību, kamēr visi pārējie "3,14šas ka pliki pa nātrēm".

Pa lielam tā ir arī kolektīva atbildība, kurā pie mums ir kādu nu Dievs devis, viens nepamana, cits nepārbauda utt. Nevaru apgalvot ka pats esmu diži labāks, kaut mēģinu ...

Kanibaals 11.jūnijs 2020 15:37
3 0 Atbildēt

Tās jau tikai atrunas

Vernons 11.jūnijs 2020 15:51
3 10 Atbildēt

Tās ir sekas! Kāds ir cēlonis?

Sturmanis 11.jūnijs 2020 16:15
5 11 Atbildēt

Celonis projektetäju stulbums,buvnieku alkatiba un vieglo autovaditäju iedoma ka brauc ar f1 un ir baigi speci

Kanibaals 12.jūnijs 2020 8:08
0 4 Atbildēt

Cēlonis ir CSN neievērošana izvairoties. CSN tādu izvairīšanos grāvī neparedz.

Vernons 12.jūnijs 2020 8:53
1 3 Atbildēt

CSN 100. punkts! Nu un Tu esi "Svētais"?

Pff 11.jūnijs 2020 19:02
0 0 Atbildēt

Visiem cementvedējiem ir videoreģistratori priekšā/pakaļā, īsto versiju nebūs grūti noskaidrot

650 11.jūnijs 2020 22:13
6 1 Atbildēt

It kā jau tradicionāli noskaņotajiem oficiāldebiiltexta avotiem savureiz noderētu lohlasītājiem pavēstīt, kurā virzienā tad kurš tur no kura šoreiz vairījās (....)

...(c) kāda sieviete ar savu “Volkswagen Golf” spēkratu apstājās uz ceļa, lai palaistu pretim braucošās automašīnas un veiktu kreiso pagriezienu uz Jaunpils pusi. Pabeigt manevru sievietei tā arī neizdevās, jo pēc dažām sekundēm viņa sajuta triecienu. Atskatoties pāri plecam, labajā pusē ieraudzīja milzīgo kravas spēkratu, kas lielā ātrumā aiztraucās viņai garām, nobrauca no ceļa un iegāzās grāvī...

ps- šaubu nav,ka sieviete ieslēdza kreiso jau Kākeniekos un tas notika vismaz 2h iepriekš un tagad shitas milzu m.eerglis kopā ar visu savu to suudcementu tur tajā 66,999 metru garajā posmā (tikko pārvarējis 50m/sek ierobežojumu) bij uzņēmis mineeto "Milzīgo" ātrumu (drošvien kkur/ap/un/vai 180-190).

Und labi/ka nesen vērienīgi izvērstajājā jā Ā9 suudaceļa miljardus vērtajā "rekonstrukcijā" ik pa 0,69km (tagad/2k20jā..) mums (beidzoot) ir gan nogriešanās, gan izskriešanās, gan vēl citas/šašanās joslas un visvisādi tādi citādi Kosmiskie/pārējie drošības paPildelementi. Galvenaiss, ka neviena Mellā pta tur vairs nav.Nē.Jā.Āmen.

Vernons 12.jūnijs 2020 8:51
0 11 Atbildēt

Kolektīvs noziegums jau nav noziegums! CSN ar būtiskiem trūkumiem! Ceļam, kā tādam, nav paredzētas ātruma samazināšanas joslas! Vieglais nepilda CSN prasības, nebrīdina savlaicīgi, no ceļa zīmes "Krustojums ar mazāk svarīgu ceļu" neieslēdz virzienrādītāju, joslā stāvoklim jābūt pie Ass līnijas, ar to arī pietiktu, lai šādas sekas neiestātos!!!

LAPK 149. panta 4. punkts to kvalificē par "Agresīvu braukšanu" "priekšā braucošam bremzējot"!

Tātad vainīgais jāsauc pie atbildības, vai ne "Kanibaal"!

:-) 12.jūnijs 2020 9:02
0 0 Atbildēt

Vainīgais jau tika daļēji saukts pie atbildības, galvas trauma, bet spriežot pēc notikuma arī iepriekš ar galvu viss nebija ok. Otrs tāds izpildījās Kalnciema ielā. divi "profesionāļi"!

Vernons 12.jūnijs 2020 9:27
0 3 Atbildēt

"Galvas" trauma ir Tev!

Rr19 12.jūnijs 2020 10:18
3 0 Atbildēt

Kas Brocēnu mucai patraucēja Saldus aplī? Vernon, viņi tak pusaizmiguši brauc, 209 aizmirsi?

Vernons 12.jūnijs 2020 11:04
0 1 Atbildēt

Nu un kam kalpo 561. Regula!

Bet mani skoloja par braucēju 6 mēnešus! Un cik ātri "cep" tagad tos braucējus?

:-) 12.jūnijs 2020 10:55
0 0 Atbildēt

Es tik balstos uz faktiem notikuma vietā! Lai izraisītu sadursmi ar stāvošu auto pie 50 km/h ir jābūt īpaši "apdāvinātam"! Vecīt, vecums nenāk viens, pats to apstiprini!

Vernons 12.jūnijs 2020 11:06
0 2 Atbildēt

Plika d*ršana! Tu neesi minējis ne vienu Faktu!

:-) 12.jūnijs 2020 13:09
0 0 Atbildēt

Fakts, fakti, ir notikuma patiesie apstākļi! Es balstos tikai uz faktiem, nevis fantazēju, neizdaru secinājumu nezinot reālo lietas būtību. Tukši runāt tā ir Tava īpatnība.

Vernons 12.jūnijs 2020 14:49
0 4 Atbildēt

Tu nezini kad jāieslēdz virzienrādītājs! Tu nezini kur jāapstājas kreisam pagriezienam! Tev spoguļi skaistumam! Un strauja bremzēšana ir "goda un slavas lieta"! Tāda ir Tava kājminamā domāšana.

Uz cementa mucas Tevi praksē jāsūta, lai nāktu apskaidrība pār Tavu stulbo prātu.

:-) 12.jūnijs 2020 15:17
2 1 Atbildēt

Kājmināmā domāšana diemžēl ir pensionāriem, kurus pat tuvu pie auto stūres nevar laist, Tavs teksts!

Iebraukt stāvošā auto var tikai izcili "profesionāļi". Kuram tur CSN darbojas pie noteiktiem ātruma limitiem? Taisnā posmā no 50km/h 100 metru distancē piekrauts cementa vedējs pat 2 var apstāties bez straujas/avārijas bremzēšanas. Par smago un busu vadīšanu man nestāsti, pieredze pietiekama. Pat grūti saskaitīt cik redzēti šoferīši, kas nelieto virzienrādītājus, apstājas ne tur kur drīkst, nedeg neviens stop signāls, bet tas man nav liedzis bez stresa izvairīties no nelāgas situācijas. Pēc Tevis spriestā, sanāk ka viss aprobežotākie ir tieši lielizmēra satiksmes dalībnieki, jo brauc kā vēlas, nevis kā nosaka likums. žēl ka viņi un Tu, tai skaitā, neapzinās ka vada paaugstinātas bīstamības transporta līdzekli. Jābrauc ir atbilstoši ceļa apstākļiem. Divdabis īr īpašs gadījums, kuru pat teikumā atdala ar komatiem! Bet lai nu paliek, ko tu "profesionālim"padarīsi!

Rr19 12.jūnijs 2020 14:04
0 4 Atbildēt

50km/h tanī vietā vairs nav, praktiski no Dobeles pag. visi jau " ber virsū",un pēkšņi Golfs priekšā...

650 12.jūnijs 2020 14:26
1 0 Atbildēt

Ok.Tas viss riebjas jau tiktāl, ka vairs nav nekādu ne līdzekļu ne spēka ppret šhitā sūuda kulstitajiem cīnīties.Atliek tikai maksimāls sarkasms un izsmiekls un nicinājums.Ņirgāšanās arīdzan būtu ok.

Mums tur uz tā "rekontruētā" suudaceļa (un ne tikai tur) ir desmitiem tādu vietu, kur pārpratuma iespēja ir burtiski ieprogrammēta.Pienava,annenieki,suudanieki- utttt.Pārpratuma tur nevar nebūt-jautājums tikai kad.

Tas ir pilnīga ņirgāšanās par sabiedrību- kad šito suuda oficviedokli maisīt pa visu internetu- tā lai LOHI nesaprastu vispār ne kur viņi dzimuši, nedz no kura gala kurā veidā kurš viņus tagad p/sīs.Tur ir tagad 1nalga- vai purnā, vai pakaļā, vai smagais pārsniedz,vai golfs purnā apdzina, vai viņs mierā stāvēja,vai "sieviete ar golfu" vnk nolohojās, vai sazin kas.Cirkulēja runas, ka viņa vispār no notikuma vietas aizbraukusi (na0-uj tālēs Zilajājās) un viņas vispār nav.

Šitas suuds ir ik uz soļa- to drošvien "izdomāja tas pats P, kurš vellalisapeedistiem atļāva gaitā šķērsot gp.Kad pat no loh-attēla ir skaidri saskatāms- reku viens ceļš labajā pusē un otrs pēc 69m seko Kreisajā pusē.Tiklīdz viens (golfs,vaz,traktors,jebkas) būs tur ieplānojis no viena tā celiņa izgriezties un otrā iegriezties- viņš savu pakaļu noliks pa sitienam jebkuurā gadījumā.Jautajums tikai kad TO gadījumu tur sagaidīsim.Joslu nav.zīmju nav, iemaņu nav.Gaidām...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti