Smagā avārijā uz Daugavpils šosejas divi bojāgājušie un pieci cietušie 18

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.jūnijs 2020 6:25

Sestdienas vakarā uz Daugavpils šosejas notikusi avārija, kurā divi cilvēki gājuši bojā un pieci cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Avārija notikusi ap plkst.19.30 autoceļa 93. kilometrā, posmā starp Lielvārdi un Skrīveriem, pie Skrīveru dendroloģiskā parka. Saskrējušās trīs automašīnas.

NMPD pārstāve Arita Freimane aģentūru LETA informēja, ka avārijā ir divi bojāgājušie, no kuriem viens ir bērns. Pieci cietušie ir nogādāti slimnīcā smagā stāvoklī ar politraumām.

Notikuma vietā strādāja astoņas NMPD brigādes, tostarp arī reanimācijas ārstu brigāde.

Satiksme negadījuma vietā bija pilnībā bloķēta, un policija aicināja autovadītājus izvēlēties citus maršrutus.

Vēlā vakarā satiksme uz Daugavpils šosejas pie Skrīveru dendroloģiskā parka tika pilnībā atjaunota.

 
Visi komentāri
 
Vernons 21.jūnijs 2020 9:51
3 1 Atbildēt

Nu un kur ir notikuma versija?

viencexperc 21.jūnijs 2020 10:59
4 1 Atbildēt

kaut kas pārkāpa CSN noteikumus.

msh 21.jūnijs 2020 15:16
4 0 Atbildēt

Kādam droši vien vajadzēja par visu varu apdzīt...

Rr19 21.jūnijs 2020 10:23
2 0 Atbildēt

Jāņu brīvdienas ir sākušās.

650 21.jūnijs 2020 18:44
2 0 Atbildēt

Laika gaitā (pašiem lohiem nemaot)beidzot ir sasniedzies jebkura masulohinformēdītmātora kvēlākais mērķis.Informācija ir tikai tāda kā tai "jābūt" saskaņā ar pastāvošo ideoloģiju.Nevienam Loham nav jāzin,kas, kur, kāpēc un kādā veidā un secībā īstenībā noticis.Pat ne tikdaudz,lai viņš spētu ieslēgt smadzenes uz uzmodelēt situāciju kādam varbūtējam citam (vai nākamajam) gadījumam,kura ttiešā tuvumā pagadītos viņš pats personīgi.Pat foto ir izveidots tā,lai nebūtu skaidrs itin nekas nē.Uz trīssimti tur visi mauca, kalnā apdzina,līkumā un augumā cits citam līda un vēl pirkstus nepareizamajos cohumos bij sasprauduši.Nepārvarama vara viņus visus stūma un bīdīja citu zem cita un citu citam virsū.Tā tas viss bija ieprogrammēts turpat netālajā likteņa energolaukā.Jā.Āmen.

ybh 21.jūnijs 2020 19:01
0 0 Atbildēt

Sak, pamest salmus lai krītot nesistos? Tas nelīdz, cilvēki atkal un atkal uzkāpj uz tā paša grābekļa. Ne nu tev līdzēs šī informācija, ne kādam citam - ja pats neesi uzmanīgs vai ja situācija vairs neļauj izbēgt no otra, tad notiks tas kas notiek šādās reizēs.

Asiņainās detaļas vari meklēt citos portālos vai noskaties kādu atbilstošu kino.

650 22.jūnijs 2020 2:18
0 0 Atbildēt

Ne nu prottams, nu kam gan te vispār vairs kaut kas var līdzēt.Prottams, ka potenciaālie lasītāji šeit ierodas tikai apspriest asinis un cits citam izsmērēt tās pa virsbūvi.Jā.

Piem, reku, vakār asinskār atveram vienu/citu no valsts galvenajiem autobraucēju lohportāliem= jaunolainē pie karjera pieci bērni esot cietuši "elementāras kļūdas dēļ".

Loham ar to ir jāpietiek- viņam neko vairāk ne nafig nevajg ne zināt,ne domāt.Ne kur tur nafig kādā dsā (jaunolainē) ir karjērs, ne kas tā pa "elementāru kļūdu".Neko nē.Kur nu vēl apskatīt gadu desmitiem iedibināto sātiksmes "orgānizāciju" tā suuda apkārtnē.Nē.Ja pats nēēēsi uzmanīgs, tad tev ir pi.... Jā.Noskatāmies kīno.Ok.

ssdd 21.jūnijs 2020 18:57
1 1 Atbildēt

Skrien jau ar kā dulli traki....

reku 21.jūnijs 2020 22:23
1 0 Atbildēt

Dzirdēju versiju ka tikai 26% cilvēku uz zemes esot normāli.Tā varētu būt.Tikai domāju ka visās valstīs tas skaitlis nav vienāds.

viencexperc 22.jūnijs 2020 17:36
5 0 Atbildēt

Stipri mazāk.

Tikai 16% ir neticīgie. Bet pat starp tiem visi nav normāli.

Jo ja cilvēks tic kaut kādām pasakām, ka viņš nomirstot kaut kur nonāks, zemei ir 6000 gadi, utt, tad viņš arī nav normāls.

Igors 21.jūnijs 2020 19:43
6 2 Atbildēt

Visdziļākā līdzjūtība cietušo ģimenēm. Teikšu godīgi z.b. Jūs ar saviem komentāriem par ātruma pārsniegšanu. Ņemot vērā auto ražošanas gadu, un tā laikā drošības sistēmas (aktīvās un pasīvās) šāds iznākums ir reāls arī pie nosacījuma, ka abi spēkrati brauca ar 90 km/h un notiekot frontālai sadursmei.

Otrs. Tiešām daļu vainas jāuzņem tiem auto braucējiem, kuri nemāk pārvietoties pa šoseju, un te nav runa, ka jābrauc 130 km/h, bet par to, ka turēt konstantu ātrumu un distanci. Ticiet man, es arī veicu bīstamus apdzīšanas manevrus, bet tikai tad, kad priekšā viens IDIOTS brauc 90 tad 80 tad 70 tad 100. Par šo tēmu es varu ļoti ilgi diskutēt. Lai drošs ceļš Jums.

reku 21.jūnijs 2020 22:44
0 4 Atbildēt

"kad priekšā viens IDIOTS brauc 90 tad 80 tad "-šis ir sākums kur dzimst avārija un galvenais ka idiots nav priekšā esošais bet tu.Ja nemitīgi traucē priekšā esošie,jāizmanto bieži pīpimāmais tad steidzami jādodas pie psihiatra uz pārbaudi .

Pļurkt 22.jūnijs 2020 9:57
5 1 Atbildēt

Tipisks lēnā divplākšņa un nejēgas domāšanas veids!!

Pašam tev ar steigu ir jāaiziet pie neirologa, ja jau kāja tā raustās ka nevar iekļauties 20 km/st robežās braucot pa taisnu ceļa posmu BEZ nekādām zīmēm!

Rr19 21.jūnijs 2020 22:47
4 0 Atbildēt

Vēl ir trešie,kuri baksta telefonu,te mašīnas izlaiduma gadam nav nozīmes.

msh 22.jūnijs 2020 14:42
1 0 Atbildēt

Dārgais nigor, mašīnu vecumu tu piesauci pilnīgi bezsakarā. Vienā diskusijā labu laiku atpakaļ viens bija iemetis viģiku, kur viens vācu žurnāls deviņdesmito gadu sākumā šķīla nost tā laika ejošākās mašīnas betona bluķī uz 55. C4 A100 bija viena no drošākajām mašīnām tajā viģikā, ar minimālu jumta deformēšanos un mierīgi atveramām durvīm pēc tam - vienīgais kāpēc tai mašīnai pēc šodienas standartiem euroNCAP neiedotu 3-4 zvaigznes - nav visādu elektronisko knibuļu, avārijas bremzētāju, pīkstuļu utt kas šodien ir galvenais kritērijs zvaigžņu došanā.

Manā paziņu lokā ir arī divi cilvēki kas ir sasituši lupatās katrs pa vienai ceškai. Viens uz kaut kādiem 130 vai cik tur ielikās kokā pie sava ceļagala, otrs ABSa gļuka dēļ nevarot sadzēsties uz kaut kādiem 150 mēģināja krustā kur asfalts pāriet par granti, ar roceni aiziet pa labi, rezultātā nopļaujot plato divu stabu zīmi, paņemot vienu priedi un paliekot starp divām citām priedēm. Abi pēc avārijas paši ar saviem traktoriem vilka prom mašīnas atliekas, specdienestus neiesaucot, abas mašīnas bija tādā stāvoklī ka no virsbūves detaļām īpaši nekas vairs nebija izmantojams. Savs veiksmes faktors abos gadījumos, protams, arī bija.

650 22.jūnijs 2020 2:34
2 0 Atbildēt

Cita starpā, sens novērojums, bet beidzamajā laikā itin jo īpaši aktuāls.Šonedēļ vairākkārt novēroju.Brauc pa priekšu viens tāds kaut kāds,ne ar ko īpašs, īpaši nesteidzas,it kā ok.Un te pēeekšņi- tikko viņam ceļā ir pagadījies pirmais lēnākais braucējs, kuram viņš pietuvojies....- viņš ņem un dzen to lēnāko braucēju atklātā textā maukdams purnā pretimbraucējam! Bez iemesla, bez loģikas, bez vajadzības un bez jebkāda attaisnojuma! Pirms tam un līdz tam ne ar ko nevienam nekādas bažas neradošs normāls braucējs,un pēkšņi šāds pavērsiens.Kas tas ir, nu kāpēc tā??

Vēl cits- pilni ceļi piešķaidīti ar jaunās paaudzes lapsēnu atliekām.Ķeskas šobrīd mētājas visās iespējamajās un neiespējamajās vietās.Kaut viens muulāps kādureiz būt ielicis wāzē,ka kaut kur dzīvnieki uz ceļa.Jā.Suudu tev, ja pats nēēēsi pnimpmis...

Rr19 22.jūnijs 2020 9:12
3 0 Atbildēt

Viņš gribēja parādīt,ka nav lohs,un māk apdzīt.

WALA 25.jūnijs 2020 10:29
2 0 Atbildēt

To kurš nav lohs parāda distance līdz apdzenamajam un ieskriešanās maniere...

Tur kur 5 auto salīduši kopā tā itkā visu tūlīt ar zemo startu vilks garām (un starp tiem lai iespiestos jākļūst īpaši nekaunīgam) - tie nav apdzineji ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti