Uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem avārijā gājuši bojā trīs cilvēki, bloķēta satiksme 5

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.novembris 2022 20:40

Ceturtdienas vakarā uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājuši bojā trīs cilvēki, un avārijas dēļ tagad notikuma vietā abos virzienos bloķēta satiksme.

Kā informē Valsts policija, ap plkst.17 Saulkrastu novada Sējas pagastā uz autoceļa A3 notika divu kravas automašīnu un vienas vieglās automašīnas sadursme. Pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, negadījumā bojā gāja trīs personas un divas nogādātas medicīnas iestādē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA pastāstīja, ka patlaban notikuma vietā strādā 19 glābēji un notiek sagatavošanās darbi, lai sakārtotu ceļa braucamo daļu.

Tāpat konstatēts, ka no smagajām automašīnām notiek degvielas noplūde, kas tiek apturēta un izlijusī degviela savākta, izmantojot absorbentu.

Kā informē VSIA "Latvijas valsts ceļi", negadījuma dēļ bloķēta satiksme uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem, un paredzams, ka satiksme tur būs slēgta vēl tuvākās divas līdz trīs stundas.

Iespējamais apbraucamais maršruts ir pa vietējo autoceļu Murjāņi-Sēja un reģionālo ceļu Ragana-Limbaži.

 
Visi komentāri
 
Vernons 24.novembris 2022 20:51
0 1 Atbildēt

Murjāņos ir daži krustojumi!

Vernons 24.novembris 2022 21:00
0 1 Atbildēt

Ātruma limits 70.

650 24.novembris 2022 23:11
5 1 Atbildēt

Spriežot pēc tā, cik mums daiļrunīgi ir "offficiālie" avoti un pēc tā, kas rakstīts sadursmes komentāros, īsto iemeslu mēs diez vai uzzināsim.Kā parasti.

Pagaidām ir vismaz 4 principiāli dažādas versijas,bet visas ar aptuveni vienādām pretenzijām/uz.Katrā no šīm versijām kāds izsaka savu sakrājušos sāpi (vai naidu).Mācības un/vai patiesības te nebūs.Un nav jau 1mā reize,kad tajā nolādētajā vietā kas līdzīgs notiek. Āmen....

Nelabojams 25.novembris 2022 10:19
2 0 Atbildēt

Man vienmēr ir drausmīgi riebies šis ceļa posms. Kā redzam, ne bez pamata.

To 650: tieši tā; ļoti reti vēlāk uzzinām pašu būtiskāko - kas patiesībā notika un kāpēc. Varbūt tieši tādēļ daudzi no mums nemācās no citu kļūdām un gadās, ka savējās vairs nepārdzīvo.

Rr19 25.novembris 2022 10:55
1 0 Atbildēt

Daudzi domā, ka ar viņiem nekas nevar notikt, pārējais, kā vienmēr, liecinieku nav, reģistrātoru nav.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti