Saistībā ar valsts svētkiem vairākās vietās ir ierobežota satiksme Rīgas centrā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.maijs 2015 10:50

Sakarā ar Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svētku pasākumiem pie Brīvības pieminekļa, Doma laukumā un Vērmanes dārzā jau šodien, kā arī rīt, 4.maijā, Rīgas centrā tiks noteikti satiksmes ierobežojumi.

No 3.maija plkst.00.01 līdz 5.maija plkst.6 autotransportam tiks aizliegts apstāties un stāvēt Doma laukumā un citās pasākumu norises vietās.

Savukārt 4.maijā no plkst.7 līdz plkst.20 būs aizliegts apstāties un stāvēt Kaļķu ielas abās pusēs abos virzienos posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

4.maijā no plkst.7 līdz 15.15 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra abās pusēs, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.

Minētajās vietās atstātie transportlīdzekļi ar autoevakuatoru tiks pārvietoti uz tuvāko iespējamo stāvēšanai atļauto vietu.

4.maijā no plkst.10 līdz 23 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Doma laukumā, izņemot operatīvo transportu un organizatoru tehnisko transportu ar speciālām caurlaidēm.

Tāpat domes pārstāve norāda, ka no šodienas plkst.00.01 līdz 5.maija plkst.6 tiks ierobežots vasaras kafejnīcu inventāra izvietojums Doma laukumā.

No 3.maija plkst.20 līdz 4.maija plkst.22 tiks aizliegta ar pasākumu nesaistītu skaņu pastiprinošo iekārtu un metāla pūšamo instrumentu izmantošana Doma laukumā un piegulošajās teritorijās, Herdera laukumā, Kaļķu ielā, laukumā pie Brīvības pieminekļa un citviet pasākumu norises laikā.

4.maijā būs aizliegta velorikšu, zirgu pajūgu un elektromobīļu kustība pasākumu norises vietās. Tāpat no plkst.13 līdz plkst.15.15 tiks kontrolēta un nepieciešamības gadījumā aizliegta ūdens transportlīdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Valsts policija 4.maijā no plkst.14.15 līdz 15.15 nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un laukumā pie Brīvības pieminekļa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti