Šodien un rīt ierobežota satiksme Pārdaugavā un citās Rīgas ielās

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.jūnijs 2015 7:15

Saistībā ar prezidentūras pasākumiem no šodienas līdz 2.jūnijam Rīgā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi pilsētas centrā un Pārdaugavā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas apkārtnē, kā arī tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Nepieciešamības gadījumā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi no šodienas līdz 2.jūnijam Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, kā arī 2.jūnijā no plkst.8 līdz 9 un no plkst.14.30 līdz 15.30 Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) no šodienas plkst.7 līdz 2.jūnija plkst.15 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, un Pils ielas abās pusēs, posmā no Poļu gātes līdz Miesnieku ielai, no 1.jūnija plkst.22 līdz 2.jūnija plkst.15 Valguma ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, 1.jūnijā no plkst.7 līdz 23 Ziemeļblāzmas ielas abās pusēs, posmā no Baltāsbaznīcas ielas līdz Kāvu ielai, un 1.jūnijā no plkst.7 līdz 10 tūristu autobusu stāvvietā pie Strēlnieku laukuma.

2.jūnijā no plkst.7 līdz 15 tiks kontrolēta arī kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā, posmā no Dzelzceļa tilta līdz Vanšu tiltam.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti