Sastrēgums, lai iebrauktu Jūrmalā, līdz pat Piņķiem 3

 
iAuto | 4.jūlijs 2015 11:27

Karsts laiks, brīvdienas un jūra, tas viss vilina braukt uz Jūrmalu, taču jārēķinās, ka iebraukšanai Jūrmalā ir nepieciešama caurlaide un ir sastrēgums.

Lielais automobiļu skaits un caurlaides iegādes procedūra ir izveidojusi sastrēgumu līdz pat Piņķiem. Taču satiksme ir organizēta un virzās uz priekšu! Sastrēgumā būs jāstāv arī tiem, kas vēlas braukt uz Ventspili.

iAuto atgādina autovadītājiem, ka Jūrmalas caurlaides var nopirk arī pie TC "SKY" un no mobilā tālruņa ar "Mobilly" aplikāciju!

Šodien Rīga-Jūrmala šoseja pirms iebraukšanas Jūrmalā Foto: iAuto.lv

Sūti mums savus novērojumus uz ceļa sociālajos tīklos ar norādi #iAutolv vai Ziņo šeit >>>, vai raksti komentāros pie šī raksta.

Sākot ar pirmdienu, 6. jūliju, aptuveni divu nedēļu garumā, uz Tallinas šosejas (A1) no viadukta Ainažu virzienā līdz Ādažiem (km 0,00-6,30) notiks asfalta ieklāšanas darbi, kuru laikā satiksme caur Baltezeru būs stipri apgrūtināta.

Katru dienu plānots ieklāt asfaltbetonu aptuveni 1,5 km garā posmā, vienā joslā, visu satiksmi novirzot pa otru - brīvo joslu. Dienas laikā satiksme tiks organizēta ar satiksmes regulētājiem, savukārt naktīs - ar luksoforiem.

Asfaltēšanas darbus plānots uzsākt pēc plkst. 9.00 katru darba dienu, izņemot sestdienas un svētdienas, kad darbi un būtiski satiksmes ierobežojumi objektā nav plānoti.

Laikā, kad asfaltēšana notiks uz uzbraukšanas un nobraukšanas rampām no un uz Vidzemes šoseju, satiksme tiks organizēta pa apbraucamajiem ceļiem, no kuriem viens būs apgriešanās vieta uz Vidzemes šosejas (A2), kur šobrīd satiksme pārkārtojās no divām brauktuvēm uz vienu (aptuveni 15,2. km) un otrs apbraucamais ceļš būs pa Berģu pārvadu pār Vidzemes šoseju (A2), kā arī izmantojot atlikušās rampas mezglā. Aicinām autovadītājus pievērst īpašu uzmanību norādēm!

Paredzams, ka autovadītājiem būs jārēķinās ar papildus aptuveni 45 minūtēm līdz 1,5 stundai būvobjekta šķērsošanai.

Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, apbraukt konkrēto remontposmu iesakām izmantojot autoceļu Rīga–Carnikava–Ādaži (P1). Būvdarbu šajā posmā veic SIA "Lemminkainen Latvija".

 
Visi komentāri
 
Burbergs 4.jūlijs 2015 12:26
3 1 Atbildēt

Raksts noderīgs, tikai pēc "Jūrmalas" aizmirsies visai būtisks komats :)

Vernons 6.jūlijs 2015 12:44
0 5 Atbildēt

Jūrmalas šosejai nav alternatīvu ceļu! Kaut ar betona sienu jānorobežo josla uz Ventspili!

ak 7.jūlijs 2015 7:50
2 0 Atbildēt

Ir alternatīva. Pa Liepājas šoseju, tad pie Kalnciema pagrieziena pa labi līdz Ventspils šosejai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti