Autovadītāju ievērībai: ceļu remontdarbi turpinās

 
Latvijas Valsts ceļi | 7.septembris 2015 5:32

Ievērojami satiksmes ierobežojumi saglabājas uz vairākiem ceļa posmiem visā Latvijā.

Ievērojami satiksmes ierobežojumi saglabājas uz Liepājas šosejas (A9), kur darbi notiek vairākos posmos kopumā uz 60 kilometriem ceļa:

- no Lielupes tilta līdz krustojumam ar Jelgavas–Tukuma ceļu (24.-38. km) autovadītājiem jārēķinās ar septiņiem luksoforu posmiem un lieku pusstundu ceļā;

- no Apšupes dzelzceļa pārvada līdz Anneniekiem (39.-60. km) pašreiz ir trīs luksofori un autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu 40 minūtēm;

- ceļu darbi turpinās arī no Durbes līdz Grobiņai un no Grobiņas līdz Liepājai.

Būvdarbi ir izvērsti arī uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai. Tur autovadītājiem jārēķinās ar 14 luksoforu posmiem, kā arī papildu pusotru stundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113).

Turpinās būvdarbi Tallinas šosejas posmā no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur šonedēļ ir četri luksoforu posmi un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir aptuveni pusstunda.

Vēršam uzmanību, ka seguma atjaunošanas būvdarbi notiek posmā no Bunčiem līdz Tīnūžiem (12.-21. km) autoceļā Ulbroka–Ogre (P5), kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu. Satiksme tur tiek organizēta ar luksoforiem vai satiksmes regulētājiem. Šajā maršrutā tiek veikta arī apļveida krustojuma ierīkošana Ulbrokā.

Seguma atjaunošanas būvdarbi turpinās arī Daugavpils šosejas (A6) posmā no Lielvārdes kapiem līdz Dzelmēm (57.-67. km). Tur vismaz divos remontposmos satiksme tiek organizēta ar būvnieka norīkotiem regulētājiem. Līdzīgi satiksme ir organizēta arī darbu zonā divos posmos no Daugavpils līdz Krāslavai.

Savukārt autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) remontposmā satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem un ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Rēzeknes–Daugavpils ceļā (A13) būvdarbu posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij satiksme tiek regulēta ar 12 luksoforu posmiem. Kā apbraucamos ceļus ieteicams izmantot P64 Višķi–Nīcgale; A6 posmu Daugavpils–Krāslava un P62 posmu no Krāslavas līdz Aglonai. A13 maršrutā tiek rekonstruēts Lauceses tilts. Satiksme tur novirzīta pa pagaidu apbraucamo ceļu.

Latgalē būvdarbi turpinās arī Rēzeknes apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu, līdzīgi arī remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot pusstundā.

Būvdarbi turpinās arī citur uz valsts autoceļiem. Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555,www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

Rudenim raksturīgas vētras un spēcīgas vēja brāzmas, kas uz ceļa var sagāzt kokus vai to zarus. Ja tādus novērojat, lūdzam par tiem informēt Latvijas Valsts ceļu Satiksmes informācijas centru pa tālruni 80005555.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti