Autovadītāju ievērībai: gaidāma vētra ar kulmināciju naktī 1

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts ceļi | 17.jūnijs 2016 7:45

Jau sākot ar šo pēcpusdienu ir sagaidāma vēja pastiprināšanās un lokālas vēja brāzmas kopā ar pērkona negaisu. Vētras pastiprinājums ir sagaidāms piektdienas vakarā jūras piekrastē, bet tās kulminācija – naktī uz sestdienu.

Atsevišķās vietās vēja sagāztie koki var bloķēt satiksmi, tāpēc aicinām būt piesardzīgiem un, pamanot kritušus kokus, to zarus vai ceļa zīmes un citus satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļus, nekavējoties zvanīt uz Satiksmes informācijas centru pa bezmaksas tālruni 80005555.

Savukārt valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbu sezona. Tie ir pabeigti uz Pļaviņu HES tuneļa brauktuves un uzbrauktuvēm, un tur ir atcelti satiksmes ierobežojumi. Remontdarbu laikā joprojām noteiktās stundās ir slēgta satiksme pār Ķeguma HES tiltu, satiksmes ierobežojumi saglabājas arī uz Rīgas HES tilta.

Uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam jārēķinās ar papildu stundu ceļā, jo objektā ir seši luksoforu posmi. No šodienas, 16. jūnija, tiks slēgta satiksme pa ceļa pārvadu, iebraucot Valmierā no Rīgas puses, satiksme tiek novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem.

Dodoties no Rīgas Daugavpils virzienā (A6), jārēķinās ar papildu 40 minūtēm ceļā, jo seguma atjaunošanu veic divos posmos pie Kokneses.

Turpinās būvdarbi uz autoceļa Rēzekne–Krievijas robeža (Terehova) (A12) posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā.

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa (A13) darbi norisinās piecos posmos:
- pie Rēzeknes Kārsavas virzienā;
- pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav;
- pie Rušona ezera pa dienu satiksmi organizē luksofori;
- no Špoģiem līdz Daugavpilij luksoforu posmu nav un posmu var šķērsot aptuveni pusstundā;
- pirms Lietuvas robežas ir satiksmes regulētāji un paredzamais objekta šķērsošanas laiks pārsniedz pusstundu.

Seguma atjaunošana notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā. Papildu stunda būs nepieciešama arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), kur remontdarbi notiek Valles apkārtnē.

Būvdarbi joprojām turpinās uz Liepājas šosejas (A9) aiz Lielupes tilta Liepājas virzienā, uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem, uz Siguldas šosejas (A2) Līgatnē, uz Vecpiebalgas ceļa (P30), uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai.

 
Visi komentāri
 
iAuto 17.jūnijs 2016 20:40
0 1 Atbildēt

Stiprs vējš jau ir sācies

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti