Siguldā par gandrīz 800 000 eiro atjaunos tiltu pār Gauju 1

 

Foto: Latvijas Valsts ceļi

Latvijas Valsts ceļi | 20.jūlijs 2016 11:07

Ar pirmdienu, 25. jūliju, plānots uzsākt būvdarbus uz tilta pār Gauju Siguldā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) 10,7. km. Līdz pat oktobra beigām satiksme pār tiltu tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu un regulēta ar luksoforu.

Paredzams, ka pie tilta var veidoties sastrēgumi, tāpēc remontdarbu laikā, dodoties no Rīgas puses uz Turaidu, aicinām izvēlēties maršrutu pa Valmieras šoseju (A3) un tālāk pa Raganas–Turaidas ceļu (P7) līdz Turaidai. Savukārt tiem, kas dodas uz Turaidu no Vidzemes un Latgales puses, Gauju aicinām šķērsot Cēsīs, vai papildināt Turaidas apskati ar Līgatnes pārceltuves apmeklējumu un Gauju šķērsot tur.

Šogad līdz ziemai tiks atjaunota viena no brauktuves divām joslām. Ziemā satiksme tiks nodrošināta pa abām joslām, bet pavasarī darbi atsāksies otrā joslā.

Tiltam plānots atjaunot hidroizolāciju un brauktuves segumu. Tiks arī paplašinātas ietves, lai tās būtu ērti izmantojamas invalīdiem un ar bērnu ratiņiem, bet tilta galos zem tilta izbūvēs gājēju pārejas.

Būvdarbus veiks SIA Rīgas tilti, to izmaksas ir 778 tūkstoši eiro (ar PVN). Pēdējo reizi tilta uzlabojumi veikti 1998. gadā.

 
Visi komentāri
 
Nāk rudens apgleznot Latviju 20.jūlijs 2016 11:38
1 0 Atbildēt

Pat bail iedomāties kādi būs sastrēgumi "Zelta rudens" laikā. Bez visiem remontiem parasti lieli sastrēgumi jau.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti