Puteņa un daudzo satiksmes negadījumu dēļ apgrūtināta braukšana pa Rīgas ielām 2

 

Foto: ekrānšāviņš

Nozare.lv | 4.janvāris 2017 8:25

Šorīt sniegputeņa un daudzo satiksmes negadījumu dēļ apgrūtināta braukšana pa Rīgas ielām, liecina "Latvijas valsts ceļu" operatīvā informācija, kas tiek veidota sadarbībā ar "Waze.com".

Palēnināta satiksme Vienības gatvē pirms Ulmaņa gatves, Lubānas ielā, Daugavgrīvas ielā. Braukšana apgrūtināta pa Vanšu un Akmens tiltu, Valdemāra ielā, Juglas ielā un daudzviet citur.

Informācija no "Waze.com" liecina, ka sastrēgumus pastiprina satiksmes negadījumi. Piemēram, Daugavgrīvas ielā, Kalnciema ielā, Jelgavas ielā, Vienības gatvē, Lielvārdes ielā u.c. ir notikuši satiksmes negadījumi.

Kā ziņots, saistībā ar meteorologu prognozēm par gaidāmo puteni šodien autovadītāji sabiedrisko transportu galvaspilsētā var izmantot bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Šajā laikā par braukšanai sabiedriskajā transportā derīgu dokumentu tiek uzskatīta vieglā transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība. Tā saucamā automašīnas tehniskā pase kā braukšanai derīgs dokuments jāuzrāda tikai kontroles laikā, tā nav jārāda transportlīdzekļa vadītājam. Bezmaksas braukšana neattiecas uz mikroautobusu pārvadājumiem.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Shamejais 4.janvāris 2017 11:20
3 0 Atbildēt

wooow - ja satiksme būtu tik apgrūtināta kā parādīts bildē..., būtu labais!

iAuto 4.janvāris 2017 10:21
1 0 Atbildēt

Izskatās, ka tagad satiksme ir normalizējusies

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti