Tas nav joks - šonedēļ gaidāms sals un sniegs; ceļi vietām var būt slideni 2

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 8.maijs 2017 17:36

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) brīdina, ka šonedēļ visā Latvijā gaidāms slapjš sniegs un sniegs, naktī gaisa temperatūra nokritīs zem nulles, tāpēc ceļi vietām būs slideni.

Aicinām autovadītājus būt piesardzīgiem, braukšanas iemaņas pielāgot laika apstākļiem, kā arī izvēlēties atbilstošu ātrumu un distanci!

Aukstākā nakts gaidāma uz ceturtdienu, 11. maiju, kad visā valstī būs ‒5...‒3˚C, vien Kurzemes piekrastē temperatūra saglabāsies ap nulli. Autovadītājiem īpaši uzmanīgiem jābūt Latgalē, kur gaidāms lielākais sals, kā arī sniegs un slapjš sniegs.

Ziemas uzturēšanas periods ir beidzies 1.aprīlī, tāpēc ceļu uzturētāju Ziemas dienests vairs nedarbojas, tomēr par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem valsts autoceļu tīklā aicinām informēt pa VAS Latvijas Valsts ceļi bezmaksas diennakts tālruni 8000 5555 vai uzņēmuma Facebook un Twitter kontos.

Šī informācija tiks nodota ceļu uzturētājiem darbam. Stipra sniega un apledojuma gadījumā uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem uzturētāji veiks apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 8.maijs 2017 21:38
0 6 Atbildēt

Kaut kā neiet kopā ar siltumnīcas efektu un globālo saslimšanu. Komunisti pagaidām, kādu laiku, varēs vēl turpināt zombijiem batonus spraust, ka atdziest golfa straume, tāpēc, ka ledāji kūst.... vēl kaut kādas pasakas, tikai žēl, ka nepiedzīvosim to momentu, kad sāksies globālā sasalšana un jauns mazais ledus laikmets.

Vienkārši gribas redzēt, kādas tad sāksies jaunas pasakas, vai kā tas viss pamainīsies.

Varētu būt tā: "zinātnieki" atklās, ka co izmeši samazinās, bet auto salona plastmasas ražošanā izdalās kaut kāda gāze, kas saldē klimatu. Tad Eiropā sāks ražot auto ar noderniem, kartona saloniem.

anonimikis 9.maijs 2017 10:31
3 0 Atbildēt

167. Braucot priekšējos miglas lukturus atļauts iedegt:

167.1. nepietiekamas redzamības apstākļos – atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 4

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti