Klaipēdas šosejas posmā konstatēts brāķis; līdz nākamajam gadam veiks monitoringu 7

 

Foto: ekrānšāviņš no Google.com/maps

Latvijas Valsts Ceļi | 25.septembris 2018 11:39

Klaipēdas šosejas (A11) posmā starp Liepāju un Nīcu šomēnes tika pabeigti remontdarbi, kas uzsākti šogad pavasarī. Tomēr ne visā posmā ir uzklāta asfalta virskārta, jo trīs kilometru posmā ir konstatēts brāķis.

No Liepājas robežas līdz Grīnvaldciemam (10,4.-13.km) pastiprināti veidojās rises, kuru iemesls, iespējams, ir asfalta apakšējos slāņos, tādēļ nolemts pagaidām asfalta virskārtu neuzklāt. Attiecīgi šajā posmā pagaidām paliks asfalta saistes kārta un līdz nākamajam gadam tiks veikts monitorings.

Pagaidām visā atjaunotajā ceļa posmā saglabāts maksimālā ātruma ierobežojums 70 km/h. Pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena. Ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. Ātruma ierobežojums tiks noņemts tad, kad saķeres mērījums šajā posmā atbildīs normai.

Jau ziņots, ka no Liepājas robežas līdz Nīcai veikta ceļa seguma atjaunošana: asfalta seguma izlīdzinošā frēzēšana, uzklāta asfalta saistes kārta un virskārta. Atjaunots arī tilts pār Toseles upi un 21 sabiedriskā transporta pieturvieta. Uzklāts horizontālais marķējums.

 
Visi komentāri
 
msh 25.septembris 2018 12:39
0 0 Atbildēt

Ak tad tādi tie pīrāgi - es vēl padomāju ka pieslēguma vietu pie liepājas robežas noasfaltēja tikai tāpēc ka iebraucot liepājā sanāk normāls sitiens pa piekari, bet kad jau sazīmēja līnijas, lai arī skaidri redzams ka virskārtas tur nav - sāku brīnīties.

k442 25.septembris 2018 13:11
4 0 Atbildēt

Manuprāt, šoreiz būvētāju dārziņā akmeni gan nevajadzētu mest, jo tai brāķīgajā gabalā tak rises bija jau arī pirms remonta, bet labota tika tikai seguma asfalta kārta, nevis dziļākie, nesošie slāņi, tādēļ pārmetumus drīzāk būtu pelnījuši darbu projektētāji un pasūtītāji, nevis izpildītāji!

650 25.septembris 2018 14:23
4 1 Atbildēt

Labi, ka vairs neviens "neatceras" vairākkārtējo izcili slaveno Bauskas šosejas remontu 90-tajos.Tur gan brāķa nebija, tas jēdziens mums tikai burtiski nupat ir uzradies kā tāds.Tāpat tagad mums tās dažas izcilākās vietas ar risēm itin visos virzienos- varbūt vajag papētīt, kas un kā savulaik viņas ieklāja un/vai viss bija skaisti un taa..

Kanibaals 26.septembris 2018 8:29
2 0 Atbildēt

Kuš, kuš nav pieklājīgi tev tie jautājumi.

650 26.septembris 2018 14:01
0 0 Atbildēt

Nu ja,priekš kam urdīt suudu, kad modāe ir vnk kliegt- "ķeriet", "nāk","drirsaaa ir", etc.Teiksim tā- pieķeram/pārbūvējam/komentējam tos 3km, bet pārējais "aizkadrā" lai ir kā ir.Paliksim visi katrs savā ...

MJanis 25.septembris 2018 23:21
0 0 Atbildēt

Trešā šķira nav brāķis !

usaexperc 26.septembris 2018 8:45
1 0 Atbildēt

Kāda vēl nakuj Klaipēdas šoseja Latvijā?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti