Lieli sastrēgumi ceļā uz Jūrmalu (+ FOTO) 5

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 14.jūlijs 2019 8:20

Vakar, 13.jūlijā, uz Jūrmalas šosejas bija novērojami lieli sastrēgumi. Tas saistīts ar būvdarbiem, kas notiek uz autoceļa A10, tādēļ ar palēninātu satiksmi autovadītājiem būs jārēķinās vēl ilgi, it sevišķi brīvdienās, no rītiem un pievakarē.

 
Visi komentāri
 
wons 14.jūlijs 2019 9:09
9 0 Atbildēt

Slikti veidots konkurss no Satiksmes ministrijas puses. Vai nebija iespējams konkursā ielikt ātrāku darbu izpildes termiņu, lai piedalītos uzņēmumi ar atbilstošu tehnikas, darbinieku kapacitāti? Cik braucu garām, tur parasti strādā pāris tehnikas vienības. Pilnīgs pretstats ceļu remontdarbiem tai pašā Polijā.

jaaanis 15.jūlijs 2019 17:16
0 0 Atbildēt

Par šo es arī vienmēr esmu brīnijies, kāpēc visi objekti tiek remontēti tik lēni ar tik maz tehnikas un darbaspēka kapacitāti? Visticamāk, pie pareizas darbu plānošanas konkrēto darba apjomu varētu veikt daudzreiz ātrāk un rezultātā izmaksas pat būtu zemākas nekā imitēt darbību un "stiept gumiju". Acīmredzot kādam tas ir izdevīgi, tauta taču neticētu, vairākus miljonus vērtus darbus varētu paveikt pāris nedēļās.

Labais piemērs, kā ķīnieši tiltu pārbūvē mazāk nekā 2 diennaktīs

iAuto 14.jūlijs 2019 15:07
5 0 Atbildēt

Šodien Jūrmalas virzienā ir pilnīgi brīva kustība

jaaanis 15.jūlijs 2019 17:19
1 0 Atbildēt

Sestdienas pēcpusdienā (ap 17.00) uz Jūrmalu sastrēgums bija, jo kemperis no somijas bija iepraucis lietuvietim pakaļā, bloķējot vienu no divām joslām.

Guntis 15.jūlijs 2019 20:06
1 0 Atbildēt

Virzienā no jūrmalas un uz jurmalu nau nekadu sastregumu. Gadas ja kads tirliņš nezin vai ari nemak braukt tad ari sastregumi izveidojas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti