Mainīta satiksmes organizācija Jūrmalas šosejas remontdarbu vietā 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.augusts 2019 8:30

Turpinot Jūrmalas šosejas rekonstrukcijas darbus, ir mainīta satiksmes organizācija remontdarbu vietā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uz Jūrmalas šosejas ir slēgtas visas apļveida nobrauktuves satiksmes mezglā ar Rīgas apvedceļu, arī braucot no Rīgas Liepājas virzienā. LVC aicina būt vērīgiem un pievērst uzmanību ceļazīmēm. Pēc satiksmes pārkārtošanas uz brauktuvi Jūrmalas virzienā tā arī turpmāk tiek organizēta pa divām joslām katrā virzienā.

Būvdarbi turpinās uz Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītei, tur satiksme ir organizēta pa Siguldas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā.

Intensīvi darbi norit arī uz reģionālajiem ceļiem. Uz autoceļa Ventspils-Kuldīga Ventspils pusē ir astoņi ar pagaidu luksoforiem regulēti posmi un nepieciešama vairāk nekā stunda, lai tos izbrauktu. Darbi notiek arī posmā no Gulbenes Balvu virzienā un no Tērvetes līdz Lietuvas robežai.

Būvdarbu vietās LVC aicina ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām.

 
Visi komentāri
 
he 26.augusts 2019 14:09
1 2 Atbildēt

varbūt kāds zina, vai šobrīd uzklātais jaunais segums ir "gala versija"?

Ja tā, tad tas ir nepiedodami nelīdzens...

es 26.augusts 2019 15:35
1 0 Atbildēt

gala versija būs tkai nākamgad!

wons 27.augusts 2019 20:41
0 0 Atbildēt

Varu saderēt, ka gala versija arī nebūs nekāda paplāte. Vislielākais ieguvums protams būs CP, jo diezgan daudzi nenoturēsies, neieminot grīdā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti