Satiksmes drošības uzlabojumi uz Tallinas šosejas posmā pie Baltezera un Ādažiem (+ VIDEO) 3

 
LTV Panorāma | 14.septembris 2020 12:31

Ceļu būvnieki ir pabeiguši rekonstrukcijas darbus uz Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļa, tomēr ceļu remontdarbi valstī turpinās kopumā uz vairāk nekā 100 autoceļu posmiem, tāpēc autobraucējiem arī turpmāk ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā.

 
Visi komentāri
 
650 15.septembris 2020 2:42
0 3 Atbildēt

Nu tad lūk tā,lohi,valsts jums (izp...lānoja) un uzbūvēja šo šādu te šito varen diž ceļu,aber jūs,lohi, nu nepakam nemākat nekādīgi ne uzvesties neko nē.Melnos punktus tur pa melno saspraudāt,pusčetrās rindās patvaļīgi pa ceļa vidējo vidu bez gala un bez malas nekaunīgi drāzāties.Tagad saspraudīs jūs visus uz stabiņiem.Tie vienureiz beidzoott būs tie riktīgie, xpercmentālie/garie eko blujetooth Stabiņi,un spraudīs jūs pa vairākiem uz viena,vienu virs/otra,citu citam pāri virsū krusteniskā uzdūrienā.

Ja šis nelīdzēs, kaut kur tā ap Debessbraukšanas Dienu sekos arī īpašie/horizontālie,uz tiem caurdurs cauri caurmērā vidēji uz vienas vienības kaut kur tā aptuveni apmēram kādus pa 3-4gab auto un ar likumu liks tiem visu augu dienu pus nakti šādā veidā plānveida apstiprinātajā noteiktajā (jā) uzlabotajā (jā) kārtībā braukt gara(jā) Rindā citam-aiz-cita.Jā.,vo,lūk,tā jums tagad Būs.

650 15.septembris 2020 15:09
0 1 Atbildēt

Jā.Ko tik maz, šitā līdz vakaram nepieciešamos 10k nekādi nesavāksiet.Lab ka īsti tā tagad uz sitiena konkrēti noteikti precīzi "netceramies", kas ta bij TIE, kuri šo te suuudaceļu plānoja, iedvesmoja un apstiprināja.Jo tak naudas (un lohu) daudzums (mums) bij (un buus) "kā vēl nekad" un uttt.Viņu (to Autoru) laikam (iespājams) bija vismaz trīs gab.,- kaut kāds tāds kā domubiedru kooperatīv$.Iespējams ka "vairNons,taimRots und ozzOlinsh" vai kkādi tamlīdzīgi tradiciOnālo nelikumību atbalstītāji .Fui..

Ponijs 15.septembris 2020 19:57
1 0 Atbildēt

Nevis stabiņus vajaga stādīt,bet gan taisīt normālas nobrauktuves un izbrauktuves.

Ar saviem sētas mietiem tikai vairos melnos punktus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti