Lielākie satiksmes ierobežojumi ceļa remontdarbu dēļ ir pie Pļaviņām, Kuldīgas un uz Rēzeknes apvedceļa 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.aprīlis 2021 8:20

Patlaban lielākie satiksmes ierobežojumi ceļa remontdarbu dēļ ir pie Pļaviņām, Kuldīgas un uz Rēzeknes apvedceļa, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvija Valsts ceļi".

Lieli satiksmes ierobežojumi ir Rēzeknes apvedceļa posmā no Greivuļiem līdz Greiškāniem, kur ceļā būs jāpavada līdz pat 45 minūtēm. Tikpat laika ceļā prasīs remontdarbu posma izbraukšana pa ceļam uz Kuldīgu uz reģionālā autoceļa Tukums - Kuldīga (P121) posmā no Līduma līdz Grenčiem. Arī pie pašas Kuldīgas notiek ceļa remonts no Ganību ielas līdz Pelču pagriezienam, kur jārēķinās ar 20 minūtēm ceļā.

Uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām starp rotācijas apļiem satiksmi vienā posmā regulē luksofori un ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h. Uz Vidzemes šosejas Augšlīgatnē turpinās Līgatnes caurtekas remontdarbi.Satiksme tur tiek regulēta ar luksoforu. Noteikti ātruma ierobežojumi 30, 50 un 70 km/h un platuma ierobežojums 3,25 m. Posma šķērsošanas laiks ir aptuveni 10 minūtes.

Rēzeknes apvedceļa posmā no Greivuļiem līdz Greiškāniem satiksmi četros posmos regulē luksofori, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes. Uz Daugavpils šosejas uz ceļa pārvada pār dzelzceļu netālu no Lūbastes satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem, vadstatņiem un ceļazīmēm. Noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

Uz autoceļa Pļaviņas - Madona - Gulbene (P37) posmā no Pļaviņām līdz Aiviekstei trijos posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforiem. Remontposma šķērsošana var prasīt 35 minūtes. Uz autoceļa Iecava - Stelpe (P92) no Nīzeres līdz autoceļam Ķekava - Skaistkalne (P89) ātrums ierobežots līdz 70 un 50 km/h, un paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir septiņas minūtes. Autoceļa Tukums - Kuldīga (P121) posmā no Līduma līdz Grenčiem, kur tiek veikti ceļa pārbūves darbi, noteikti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, kā arī piecos posmos satiksme tiek regulēta pa vienu joslu, no kuriem trīs posmos ir luksofori, bet divos - priekšrocības ceļa zīmes. Posma šķērsošana var prasīt 45 minūtes.

Autoceļa Ventspils - Kuldīga - Saldus (P108) posmā no Kūlu kapiem līdz Kuldīgas novada robežai ieviesti ātruma ierobežojumi 70 un 50 km/h un satiksmi regulē ar ceļa zīmēm. Autoceļa Daugavpils - Skrudaliena - Baltkrievijas robeža (Silene) (P68) posmā no Daugavpils apvedceļa līdz Silenei satiksme tiek regulēta ar luksoforu un ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h. Remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes. Autoceļa Kuldīga - Skrunda - Embūte (P116) posmā no Ganību ielas Kuldīgā līdz Pelču pagriezienam satiksme divos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h, savukārt platuma ierobežojums ir trīs metri. Remontposma šķērsošana var prasīt 20 minūtes.

Pie Litenes autoceļa Gulbene - Balvi - Viļaka - Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) 18,6.kilometrā notiek Pededzes tilta remontdarbi un noteikts ātruma ierobežojums 50 km/h. Uz satiksmes pārvada pār dzelzceļu pie Daudzevas autoceļa Sērene - Kalnieši (P86) 7,56.kilometrā satiksme tiek regulēta pa vienu joslu ar luksoforu un noteikts ātruma ierobežojums 30 km/h. Uz autoceļa Jelgava - Tērvete - Lietuvas robeža (P95) notiek Svētes tilta pārbūve un satiksme tiek organizēta ar luksoforiem. Upesgrīvā uz autoceļa Tukums - Ķesterciems - Mērsrags - Kolka (P131) notiek tilta pār Grīvas upi remonts. Tiek veikta pagaidu tilta izbūve. Objektā nav būtisku satiksmes ierobežojumu. Savukārt autoceļa Nīgrande - Dzidras - Lietuvas robeža (V1167) 12,1.kilometrā slēgta satiksme uz tilta pār Losi.Satiksme tiek nodrošināta pa apbraucamo ceļu.
 

 
Visi komentāri
 
juku jukām 19.aprīlis 2021 15:33
0 0 Atbildēt

Teksta strukturēšana izrādījas parāk grūts uzdevums iAuto.Rok visur,juku jukām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti