Remontdarbi vairāk nekā 80 ceļu posmos apgrūtina braukšanu

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūnijs 2022 10:44

Valsts ceļu tīklā turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona, un darbi notiek visos valsts reģionos vairāk nekā 80 posmos, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Remontdarbu dēļ daudzviet apgrūtināta braukšana, un autovadītājiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā.

Uz vairākiem reģionālajiem autoceļiem remontdarbu posmos ir liels pagaidu luksoforu skaits, un ceļā jāpavada ilgāk par stundu.

Piemēram, autoceļa Butnāri-Saldus-Ezere (P105) posmā no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai ir astoņi luksofori un ceļā jāpavada pusotra stunda, autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Rīgas apvedceļa (A5) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir septiņi pagaidu luksofori un jārēķinās, ka ceļā būs jāpavada līdz stundai un 40 minūtēm. Savukārt autoceļa Smiltene-Gulbene (P27) posmā no pagrieziena uz Ranku līdz Gulbenei ir seši luksofori, un tā šķērsošanai jārēķinās ar stundu.

Plānojot braucienus, autovadītāji aicināti ieskatīties remontdarbu kartē "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti