Atjaunota satiksme uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem; avārijas iemesls plīsusi riepa? 3

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/breakinglv

Nozare.lv | 26.novembris 2022 8:49

Atjaunota satiksme uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem, kur ceturtdien, 24.novembrī, notika traģiska avārija, teikts "Latvijas valsts ceļu" mikroblogošanas vietnē "Twitter", atsaucoties uz Valsts policijas vēstīto.

Ceturtdien, 24.novembrī, ap plkst.17 Saulkrastu novadā, uz Valmieras šosejas, pie Lojas upes, saskrējās divas smagās automašīnas "Volvo" un vieglā automašīna "BMW". 

Notikuma vietā bojā gāja abu kravas automašīnu vadītāji un vieglās automašīnas vadītājs. Vēl divas personas ar dažādām gūtām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Negadījuma vietā bija slēgta satiksme Valmieras šosejas posmā starp Murjāņiem un Raganu, pie Lojas upes.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Līna Bagdone aģentūru LETA iepriekš informēja, ka negadījuma apstākļu izmeklēšana turpinās, taču viena no izmeklējamām versijām ir, ka vienai no kravas automašīnām plīsusi riepa.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Traģiskā avārija pie Murjāņiem, iespējams, notikusi plīsušas riepas dēļ

Traģiskais ceļu satiksmes negadījums pie Murjāņiem, iespējams, noticis plīsušas kravas auto riepas dēļ, liecina Valsts policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija, kas vēl tiks pārbaudīta.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Līna Bagdone, negadījuma apstākļu izmeklēšana turpinās, un viena no izmeklējamām versijām ir tāda, ka vienai no kravas automašīnām plīsusi riepa.

Negadījuma vietā joprojām ir slēgta satiksme Valmieras šosejas posmā starp Murjāņiem un Raganu, pie Lojas upes.

Jau ziņots, ka ceturtdien ap plkst.17 Saulkrastu novadā, uz Valmieras šosejas, pie Lojas upes, saskrējās divas smagās automašīnas "Volvo" un vieglā automašīna "BMW". Notikuma vietā bojā gāja abu kravas automašīnu vadītāji un vieglās automašīnas vadītājs.

Vēl divas personas ar dažādām gūtām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Pēc policijas sniegtās informācijas, negadījuma apstākļi pagaidām vēl nav noskaidroti un turpinās izmeklēšana. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu. 


 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Arnolds 26.novembris 2022 12:43
2 0 Atbildēt

Nesen biju riepas mainīt un sanāca parunāt ar riepu speciālistu. Tā pati tēma, tikai šim uzsprāga riepa vieglajam. Viņš pat esot aizgājis līdz Baltijas brenda pārstāvim un uzdevis tikai vienu jautājumu: Pārādīt viņam partijas dokumentus un riepas kategorijas sertifikātu! Pārstāvis ar putām uz lūpā mēģināja pierādīt, ka viss ir kārtībā! Bet ar dokumentiem to neapstiprināja! Kurš nezin, riepas no rūpnīcas iedalās katagerijās, un brāķi tirgot nedrīkst! Bet, mēs dzīvojam Latvijā! Kur neviens to nepārbauda!

650 26.novembris 2022 16:44
1 2 Atbildēt

Riepa,ou,jā, tā ir viena/no vismaz četrām pareizajām vērsijām.Gaidām/stūdijā (riepass) marku un/vai izlaiduma Gadu.Pārdevēja un/vai riepumontiera, tāteikt, Uzvārdu arīdzan varētu.Jā.

Kādas ir pārējās trīs vērsijas ???

KO tad īsti (būtu) jāievēro LV nodokļu maksātājam, kad viņš nākmoreiz/šķērsos Saukrasstu novadu? KĀ viņam uzvesties, lai nelaupītu (sev) iespēju tuvākajā nākotnē kautb ko šķērsot vēl kādu Reizi?

Kāds no iesaistīto automašīnu vadītājiem (iespējams) izbrauca pretējā joslā.Notika frontālā sadursme.Kādā veidā starp 2gab frontāli sadursmējušajām mašinām pagadījās vēl trešā?

Kā šiten tā te (atkal, Mums) sagadījās, ka šajā te darba dienas Labvakakarā ap šitiem te pulksten 5ciem šajā minētajā Apkārtnē neiegadījās neviens transsporta līdzēklis ar (uzstādītu) video reģistrācijas ierīci?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti