Autovadītāju ievērībai: daudzviet uz reģionālajiem un vietējiem autoceļiem braukšanas apstākļi īpaši apgrūtināti 2

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LVC | 21.decembris 2022 15:10

Šodien uz plkst.12.00 īpaši apgrūtināta braukšana ir pa reģionālās un vietējās nozīmes autoceļiem Kurzemē Talsu un Tukuma apkārtnē, Vidzemē Limbažu, Valmieras, Valkas, Alūksnes un Gulbenes apkārtnē, bet Latgalē Ludzas, Preiļu un Daugavpils apkārtnē.

Autoceļi tiek kaisīti un rievoti, taču lietus ietekmē kaisītais materiāls var tikt noskalots, ledū izveidotās rievas izkust un apledojums var veidoties atkārtoti.

Braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem pārsvarā ir apmierinoši, izņemot Daugavpils un Rēzeknes apkārtnē, kā arī Vidzemes šosejas (A2) posmā no Virešiem līdz Alūksnei. Galvenie autoceļi vairākkārt ir kaisīti, patlaban strādā 107 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Meteorologi prognozē, ka dienas laikā turpinās līt un gaisa temperatūra saglabāsies pozitīva. Šo meteoroloģisko apstākļu ietekmē turpināsies atkusnis un atkala. Ceļi var būt slideni un pārvietošanās pa tiem var būt īpaši apgrūtināta, īpaši pa grants autoceļiem, kas ziemā tiek uzturēti ar sniega kārtu.

Tiem, kuri ikdienā pārvietojas pa šādiem autoceļiem, ir jābūt gataviem ziemas braukšanas apstākļiem un jāpārliecinās, ka transporta līdzeklis ir atbilstoši aprīkots, nepieciešamības gadījumā lietojot riepas ar radzēm.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par braukšanas apstākļiem kartē VSIA Latvijas Valts ceļi (LVC) mājaslapā www.lvceli.lv, būt piesardzīgiem pie stūres un ievērot drošas braukšanas principus.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem aicinām informēt VSIA Latvijas Valsts ceļi, zvanot pa diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma kontos sociālās saziņas tīklos Twitter un Facebook. 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
NeWALA 21.decembris 2022 15:24
2 1 Atbildēt

Rīgas nacistam sen jau viss pie kājas, tik slavē dzimumlocekļus

WALA? Nē 21.decembris 2022 15:27
2 1 Atbildēt

Euronews reportāža:

“Rīgas varas iestādes apgalvo, ka Piemineklis uzvarai pār nacismu ir kļūvis par Krievijas kara atbalstītāju sanāksmes vietu.” Tātad, ja kaut kāda kara atbalstītāji sanāks kaut kur citur, tad to arī uzspridzinās?

Tālāk - klauns, kurš tēlo pilsētas galvu, skaidro - “pilsēta negrib totalitārus simbolus”. Kas tie tādi ir? Atvēru Google - zvaigzne, zvaigzne, svastika, atkal zvaigzne, vēl zvaigzne…

“No sākuma domājām pārdevēt pieminekli. Bet tauta to negribēja”. Pirmkārt, kopš kura laika viņam rūpj ko grib vai negrib tauta? Otrkārt, ja šis piedāvās pārdevēt Ģertrūdes ielu par cūku kūti (atbilstoši viņaprāt “uzlabotajam” stāvoklim), bet tauta to nevēlēsies, tad uzspridzinās visu ielu? Treškārt, parādiet lūdzu tās mistiskās aptaujas. Un, četrkārt, jūs to prasījāt tai tautai, kura lika ziedus 9.maijā un pēc tam vēl vairāk ziedu 10.maijā pēc gļēvās nakts ziedu šķūrēšanas?

“Pēc tam cilvēki ir sākuši vākt naudu demontāžai.” Kāds vāca demontāžai. Cits vāca remontam un saglabāšanai. Uzvarēja kā vienmēr tas, kurš ir iedevis lielāko otkatu? (Tātad, izlaupītās Bankas Baltija afēriste, apsveicu!).

“No tās naudas arī to veicām”. Stop, to taču veica no pilsētas līdzekļiem, atņemot bērniem pusdienas. (Tas, ka sistēma tā arī strādā, Stab`s pats ir apstiprinājis, draudot apturēt bērnu dārza celtniecību ja sāks beidzot tīrīt sniegu no ielām). Jeb ir paņēmuši no ziedojumiem UN no pilsētas? Vai varētu, lūdzu, kādu tāmi par izdevumiem, it sevišķi par to, kur aizgāja ziedojumi?

Ņemot vērā Stabiņa iepriekšējus melus par to, ka 1. Remontam nauda nav, bet demontāžai pēkšņi atrada. 2. Par kaut kādu pasakaino tehnisko slēdzienu par bojājumiem (cik izmaksāja?). 3. Kā arī par to, ka okupācijas muzejs it kā bija sniedzis savu vērtējumu par pieminekli -

Tad ir jāatkārto raidījuma “Krustpunktā” jautājums “Par ko vēl mērs melo?”.

Es nebrīnīšos, ja atbilde būs “pilnīgi par visu”...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti