Rēzeknē ļaunprātīgi aizdedzinātas vairākas automašīnas (+ VIDEO) 7

 
Valsts Policija | 10.septembris 2024 10:55

Šā gada 9. septembrī Rēzeknē kādas mājas pagalma stāvlaukumā dega septiņas automašīnas. Sākotnējā informācija liecina, ka sākumā aizdegušies divi transportlīdzekļi, bet degšanas rezultātā aizdegās vēl piecas automašīnas. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Zināms, ka 9. septembrī pulksten 02.51 kāda nenoskaidrota persona ļaunprātīgi aizdedzināja transportlīdzekļus kādas mājas pagalma stāvlaukumā. Degšanas rezultātā dega septiņas automašīnas – “VW Polo”, “Hyundai Santa Fe”, “Mercedes Benz”, “WV Passat CC”, “Audi 80” un “Volvo S60”, “Škoda Karoq”. Zināms, ka automašīnas “Škoda Karoq” un “VW Polo” nodega pilnībā, pārējie transportlīdzekļi degšanas rezultātā bojāti. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā vai ja tā izdarīta lielā apmērā, vai ja tās rezultātā vainīgā neuzmanības dēļ iestājusies cilvēka nāve vai izraisītas citas smagas sekas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Valsts policija aicina šī negadījuma lieciniekus, ka arī personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija kas var būt nozīmīga izmeklēšanā sazināties ar Valsts policiju pa tālr. 64603535, 110, e-pastu ziemellatgale@latgale.vp.gov.lv vai griežoties tuvākajā policijas iecirknī.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 11.septembris 2024 0:10
4 0 Atbildēt

Tipiska Sergeju problēma uztaukties par nodokļu nemaksāšanu. Maksā nodokļus un nebūs jāraustās.

Sergejs 11.septembris 2024 13:48
1 0 Atbildēt

1. iemācies lasīt

2. izlasi līdz galam

3. mēģini saprast

4. nespried par citiem pēc sevis

5. komentē

ZZZZ 11.septembris 2024 15:27
1 0 Atbildēt

Laikam akumulators vainīgs. Eh.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

50 kilometri ar elektrību - Ford iepazīstina ar jauno Ranger PHEV (+ FOTO)

IAA Transportation izstādē Hanoverē Ford prezentējis pikapa Ranger uzlādējamo hibrīdversiju (PHEV), kas ar elektrību spēj nobraukt līdz 50 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Priekšā tikai Vācija – Krievijas tirgus nostājas otrajā vietā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem Eiropā 3

Saskaņā ar pašu veikto analītiku, Krievija apsteigusi tādas valstis kā Francija un Lielbritānija, augustā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem zaudējot vien Vācijai. Lasīt vairāk

 

ASV tirgum - Volkswagen modernizējis krosoveru Taos (+ FOTO)

Eiropā šī modeļa analogs ir krosovers Tiguan. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 3

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti