Mācību gads ir noslēdzies - vasarai ir sagatavoti 2000 bērni velosipēdisti 1

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

CSDD | 26.jūnijs 2019 11:39

Ir sākusies raibā vasara, kas nozīmē, ka daudzi bērni savās ikdienas gaitās izmantos velosipēdu. Ar prieku secinām, ka šajā sezonā 2000 bērnu ir izgājuši drošības skolu projektā “Jauno satiksmes dalībnieku forums 2019”.

Šajā konkursā jaunie velosipēdisti pārbaudīja ne vien Ceļu satiksmes noteikumu zināšanas un praktiskās iemaņas velo braukšanā, bet arī apliecināja savas zināšanas velosipēda uzbūvē un pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanā.

Dalība šajā konkursā ir lielisks veids, kā topošajiem velosipēdistiem iemācīties un prast lietot ikdienā ceļu satiksmes drošības pamatprincipus – vienmēr rīkoties saskaņā ar satiksmes noteikumu prasībām un būt veikliem un drošiem braukšanā ar velosipēdu.

Ik gadu lielai daļai bērnu pienāk vecums, kad parādās liela vēlēšanās kļūt par zinošu jauno velosipēdistu. Tāpēc, aicinām bērnus arī nākamgad pavasarī pirms aktīvās velosipēdu sezonas startēt konkursā “Jauno satiksmes dalībnieku forums” un vasaras mēnešos ģimeniskajās “Bērnu rallijs” sacensībās. Drošība uz velosipēda ir jāmācās!

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.jūnijs 2019 11:55
2 0 Atbildēt

ceļa nodokli nevajadzēs maksāt velosipēdistiem?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti